- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
aa evet bazı insanlar yok sayıyolar resmen.. şaşırıyorum bende.. aslında hani yaşanan herşey tecrübe bizler için daha iyi adımlar atalım diye.Bunun bir formülü varsa bilen banada anlatsın bende hala unutamiyorum aynen senin gibi sorun olmadığı zamanlarda dahi aklıma geliyor o an sorun çıkaran olmamak için susuyorum içimde büyüyor büyüyor bazen geceleri kocamı uyutup agliyorum
Neden diyorum neden bununla yaşamak zorundayım?
Allahım bunları sil aklımdan ama olmuyor işte unutulmuyor hepsi işledi beynime özellikle bir olay varki tam 1 yıl geçti üzerinden ben hala olayın üstüne ihtimaller kurup kafamda onun tartışmasını yaşıyorum eşime sorsanız unutuldu geçmişte kaldı der olaylar değil ben gecmisteyim
Psikologa gittim bunun için o dedi ki
Günlük yasantini unutabilirsin belki ama o an nabzını değiştiren olaylar iz biraktiysa bir kere bunları kolay kolay unutamazsin
Ancak bir rahatsızlık varmış beynin yaşadığı kötü olayi kabullenemiyormus ve olmamış sayiyormus buda sağlık sıkıntısıymis böyle olmadığı için bence sanslisin dedi Hayır ben hepsi hala aklımda olduğu için sanssizim
bidaha aynı hataları yapmayalım diye.. ama iyi zamanlarda aklına gelmesi canını sıkıyor insanın. bende bazen çok kötü oluyorum gece ağlıyorum ama bu çok nadir oluyor.. bazen bunalıyor insan önemli olan bu uzun süre sürdürmemek.
sonra yaşadığım hayata şükrediyorum. eşim çocuğum sağlıklı.. annem babam sağlıklı. k.validem gözümün içine bakar. evim var. az çok kendime yeten gelirim var. ee evde de huzurum var yani öyle kavga gürültü bizde çok nadir olur ciddi anlamda. oğlumun yüzü hep güler mesela allah bozmasın.. ee diyorum bazen ne istiyorum başka..