Geçmişi unutmamak

Çok haklısınız vücut kızgınlıkları kaldıramıyor asla.. tecrübeyle sabit... en iyisi yolumuza bakmak hassas biri annem ama hani biri sana bir şey söylüyorsa bayılmak yerine cevap ver daha mantıklı değil mi bunu anlatamıyorum bir türlü

Söylenen acı sözler unutulmuyor maalesef. Ama siz mesafeyi koymuşsunuz zaten. Kendi içinizde de artık bu konuları konuşmamaya çalışın.

Ah ah bende aynı durumdayım, tek fark bizde ne kavga yaşandi ne baska birsey sadece annemin kuruntuları, hala yeni bir aile oldugumu kabullenemiyor senin en degerlin bizleriz unutma diyor, kocacı bile ilan edildim Ne desem bos ne soylesem bos takmamayi ogrenmem lazim sende eger anneni durduramiyosan he he diyip gecip takmamayi ogrenmen lazim

Ya ben biseye takildim anlatimizini pek anlamadim acikcasi o yuzden sorucam esinizin teyzesi ne dedi bilmiyorum ama teyzelerinizin dugun gunu soyledigi kelimeleri dogru mu buluyorsunuz sanki oyle gibi geldi oyleyse hic hos degil

Ya ben biseye takildim anlatimizini pek anlamadim acikcasi o yuzden sorucam esinizin teyzesi ne dedi bilmiyorum ama teyzelerinizin dugun gunu soyledigi kelimeleri dogru mu buluyorsunuz sanki oyle gibi geldi oyleyse hic hos degil
Aslında doğru bulmuyorum kim olursa olsun ama gerçekten öyle biri olduğu için kelime doğru olmasa bile sahibine yakışan bir kelime maalesef doğru

Evet her şeye karışıyorlar. Yani mesela ikinci bebeği bile istemiyor. Bunlar beni rahatsız ediyor hep

Hiç bir şeyi beğenmediğinize göre tam teşekküllü doğrucu ve hatasız kulsunuz. Ne mutlu size. Lakin beni büyüten insanlara biz zaten sizi istemiyorduk diyen insanlara keşke o... haricinde daha da incitici cümleler edilseymiş. Eee nitekim şeytanlar her zaman bunu hakeder! Hadi eyv.

Zaten uzaksın eşimde konuları açmıyor üstüne bebekte olmuş yıllar geçmiş unutmaya çalış

Allahın cezası erkek tarafı illa herşeyi bozarlar insani huzursuz mutsuz eder.Her işe burunlarını sokmak isterler.Mesafeni asla bozma iyi niyet insanın başına herşeyi getiriyor.Annenizde haklı unutamamiş kadın.Neler dedilerse artık

Kendi ailenize 3 ayda bir gidip 1 ay kalmaniz normal degil. Olan olmus artik dugunde her iki taraf da altta kalmamis zaten. Esinizin sucu ne? Ille ara gorus de demiyor herhalde. Annenize artik gecmisi birak beni doldurma diye siz soyleyeceksiniz

Anladigim kadariyla esinizin annesi kardesi vs.. sizi sevmiyor ama esiniz size destekci. Siz de annenizin gazina gelip esinize hayati zindan ediyorsunuz. 2 yildir bir turlu bitirmemissiniz, anneniz de hep yangina korukle gitmis. 3 ayda bir annenizin yanina gidip 1 ay kaliyorsunuz. Burda nerden baksan bir suru yanlis var. Birincisi "aile" cuzdaniniz da esiniz ve sizin adiniz yaziyor. Anne babaniza karsi cok buyuk minnet duyuyor olabilirsiniz haklisiniz da ama aradaki seviyeyi koruyamamissiniz. Siz ailemi ezdirmem diyerek surekli kendi aile huzurunuzu bozmussunuz. Ayrica benc hic bir evli insan 3 ayda bir annesine babasina gidip 1 ay kalmamali. Ayni seyi esinizin yaptigini dusunsenize? Peki neden siz surekli esiniz yapsa kiyameti koparacaginiz seyler yapiyorsunuz?

Ben bu mesajınızı çok haklı ve yerinde buldum .. eşime zindan etmekle kalmadım biz 4 sene konuşarak evlendik ve hani evliliğimizle birlikte 6 sene olacak. Ne bileyim bi kadın, sırf ailesi böyle şeyler yaptı o da susturamadı diye (ki düğünde ailesine kızmış) sonraları böyle susturamadı olay dışında kaldı diye her gün resmen eziyet ettim manevi olarak. Yüz gülmedim,kadınlığımı sadece bir erkek için kullanmak doğru değil bunu kendim için bile yapmadım. Yani rezillikti ve hatamın farkındayım. Ama iş işten geçti mi bilmiyorum sevgisine inanıyorum tabiki ilk günkü heyecan olmaz kalma konusuna gelince de doğru bulmuyorum ben de ama kinim beni her kötü şeye itti...

Hata yaptiginizi kabul ediyorsaniz esinizi karsiniza alip yaptiginiz hatalari soyleyip ozur dileyerek başlayabilirsiniz cunku insan 2 yildir elinde olmayan bir seyden dolayi surekli huzursuzluk yasasa karsi taraftan yaptiklarinin hata oldugunu duymaya ihtiyacı olur. Bence annenizin de artik etkisinde kalmayin, kotu niyetli olmayabilir belki ama sizi surekli karsi tarafa karsi kiskirtip esinizle huzurunuzu bozuyor. 3 ayda bir anne evine gidip 1 ay kalmayi da birakin cunku sizin aileniz artik farkinda olmasanizda 3 kisiden olusuyor; siz, esiniz ve cocugunuz. Aslinda bunun farkinda olsaniz ve her huzuru bozmadan once "esim boyle yapsa ben nasil hissederdim" diye sorsaniz hersey duzelecek. Yine de hic birsey icin gec degil. Dedigim gibi esinizi karsiniza alip ozur dileyerek ve artik ayni hatalari yapmayacaginizi soyleyerek ise baslayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…