- 11 Ocak 2018
- 546
- 402
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Bilmiyorum doğudayım diye belki de kendimi bu şekilde mutlu hissediyorum evlatlığım diye belki de bilmiyorum... biliyorum kesinlikle uzun bir de doktor kontrollerim oluyor üç ayda bir gelmişken de kalıyorum. Ama bu son gelişim de anladım ki doğru değil.... konular açılıyor üzülğyoruz...Ben sorununuzun ne olduğunu anlamadım? Şu an zaten görüşmüyormuşsunuz. Tekrar tekrar olmuş bitmiş konuyu açıp üzülmeye gerek yok, olan olmuş tepkinizi göstermiş, mesafenizi koymuşsunuz. Konudan bağımsız ama 3 ayda bir gidip 1 ay boyunca kendi ailenizde kalmanız bana çok uzun geldi. Mutlu bir evliliğiniz de varmış üstelik neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz?
Haklısınız , bana da bu gelişimde doğru gelmedi... evimi yuvamı aile bilincini unutturuyor insana...Fazla kurcalamayın artık geçmişi. Zaten mesafeliymişsiniz. Ama üç ayda bir ailenizin yanına gidip de bir ay kalmanız bana fazla geldi açıkçası.
Fazla kurcalamayın artık geçmişi. Zaten mesafeliymişsiniz. Ama üç ayda bir ailenizin yanına gidip de bir ay kalmanız bana fazla geldi açıkçası.
Aslında konu geçmişin kurcalanması kısaca bahsedeyim tatsızlıklardan dedim ama beceremedim pek stresten... haklısınız biraz fazla geliyorum galiba yada çok kalıyorum evli biri için de doğru değil corona olmasa yine giderdim ama şuan eşim gelmeden ayrılamıyorum burdanBen sorununuzun ne olduğunu anlamadım? Şu an zaten görüşmüyormuşsunuz. Tekrar tekrar olmuş bitmiş konuyu açıp üzülmeye gerek yok, olan olmuş tepkinizi göstermiş, mesafenizi koymuşsunuz. Konudan bağımsız ama 3 ayda bir gidip 1 ay boyunca kendi ailenizde kalmanız bana çok uzun geldi. Mutlu bir evliliğiniz de varmış üstelik neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz?
Ya tabiki yanlış.Bakin geçmişi unutun bunlar tekrar tekrar sardıkça size evliliginize zarar verir.Annenizinde açması yanlış tamam kötü bir olay fakat yaşanmış bitmiş siz mutluysanız unutulur yani .Açmayın actirmayin önünüze bakınHaklısınız , bana da bu gelişimde doğru gelmedi... evimi yuvamı aile bilincini unutturuyor insana...
Bi bebeğim var eşim saygılı bir insan hatasız kul değil ama yontulabilir elbette ama zaten karakterini değiştirmeye uğraşmıyorum saygılı olsa yeter bana.. mesela doğru olan ne olurdu sizi haklı buluyorum bu arada bu son gelişim de ben de doğru bulmadım yaptığımıAnlıyorum sizi.En güzel gününüzde yaşananlar ne bileyim hoş olmamış.Illa aileden istemeyenler oluyor nedense onlara ne düşüyorsa. Yolunuza bakin derim eskiyi açarak, sürekli hatırlayarak konuşarak malesef bi yol kat edemezsiniz.Evliliginzde eşinizle mutluysanız gerisini unutun.Annenizle de bu konuyu açmayın bir şekilde önünü kesin açılmasın . Bu arada neden bir kaç ayda bir ailenize gidin 1 ay kalıyorsunuz onu çok anlamadım bana gore doğru değil sonuçta evlisiniz kendi eviniz var.
İnsanlar kendine dert etmek icin bahane arıyor. Esi de destekmiş sonuna kadar daha nolsun ? Hepimiz gecmiste yasayacak olsak ohooBen sorununuzun ne olduğunu anlamadım? Şu an zaten görüşmüyormuşsunuz. Tekrar tekrar olmuş bitmiş konuyu açıp üzülmeye gerek yok, olan olmuş tepkinizi göstermiş, mesafenizi koymuşsunuz. Konudan bağımsız ama 3 ayda bir gidip 1 ay boyunca kendi ailenizde kalmanız bana çok uzun geldi. Mutlu bir evliliğiniz de varmış üstelik neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz?
Şimdi zaten o şahıslarla gorusmuyorsunuz bu çözüm için yeterli. Konuyu kapatın siz mutlu oldukça onlar zaten mahvolacak .Sizi mutlu gördükçe yikilacaklar. Sizin aileniz şuan eşiniz çocuğunuz . Anne ve babanız da aynı sifatlarindalar Anne ' baba olarak.Gittiginizde 1 ay kalmanıza lüzum yok.Anneniz size baya düşkün sanırım.Bana gore doğrusu bayramlarda olabilir ,çok ozleyince olabilir , gitmeniz gerekn bir durum olur gidersiniz gibi gibi.Her bayramda her tatilde de gidilmez sonuçta eşinizle de tatile gitmek bi alternatif olacaktır.Bi bebeğim var eşim saygılı bir insan hatasız kul değil ama yontulabilir elbette ama zaten karakterini değiştirmeye uğraşmıyorum saygılı olsa yeter bana.. mesela doğru olan ne olurdu sizi haklı buluyorum bu arada bu son gelişim de ben de doğru bulmadım yaptığımı
Valla öyle ya. Hele şu dönem de olacak iş değilİnsanlar kendine dert etmek icin bahane arıyor. Esi de destekmiş sonuna kadar daha nolsun ? Hepimiz gecmiste yasayacak olsak ohoo
Haklısınız daha dikkatli olmam gerekiyor belki hani yeni yeni oturuyordur evliliğimŞimdi zaten o şahıslarla gorusmuyorsunuz bu çözüm için yeterli. Konuyu kapatın siz mutlu oldukça onlar zaten mahvolacak .Sizi mutlu gördükçe yikilacaklar. Sizin aileniz şuan eşiniz çocuğunuz . Anne ve babanız da aynı sifatlarindalar Anne ' baba olarak.Gittiginizde 1 ay kalmanıza lüzum yok.Anneniz size baya düşkün sanırım.Bana gore doğrusu bayramlarda olabilir ,çok ozleyince olabilir , gitmeniz gerekn bir durum olur gidersiniz gibi gibi.Her bayramda her tatilde de gidilmez sonuçta eşinizle de tatile gitmek bi alternatif olacaktır.
Evet aynen öyle evinize yapışınHaklısınız daha dikkatli olmam gerekiyor belki hani yeni yeni oturuyordur evliliğimbelki bu yüzden biraz böyle yapmışımdır ama kesinlikle insan yerinin eşinin yanı olduğunu anlıyor
O kadar doğru söylemişsiniz ki, bir de üşenmeyip böyle uzun uzun yazdığınız için de çok teşekkür ederim. Hani insan yaş aldıkça olgunlaşıyor ben de sizin dediğinizi anladım kulak arkası etmeyeceğim elbette. Aynen yapmam gerekenleri zaten yaptım şükürler olsun. Ama geçmişi anmanın hiç bir anlamı yok ki. Boşu boşuna kaygı. Ben de bu son gelişim de çok gelmemem gerektiğini anladım. Hani yanlış gerçekten. Ama eşim toplu alanda olduğu için bana virüs getirmekten korkuyor. Şuan annem ben evladım bir evdeyiz ve dışarı kimse çıkmıyor. Eşim orda yanlış ama sabah öğle akşam askeriyede yemeği çıkıyor. Eve geliyor stres atmak için aktiviteler de bulunuyor. Sizi gelir alırım ama virüs taşımaktan korkuyorum dedi. Yani şu durumda bu bahane geçerli ama diğerleri için gerçekten fazla gelmişim doğru değilKonuların üstünden iki yıl geçmiş. Siz bunların üstüne yapılması gereken ne varsa yapmışsınız. Çocuğunuz olmuş düzeninizi kurmuşsunuz. Klasik kk deyimiyle artık sizin bir aileniz olmuş. Yani sizin ailenizin kendi içinde dengeleri oluşmuş ve siz mesafeli düzeyli bir iletişim oluşturmuşsunuz. Tekrar tekrar eski konuları açıp onlara tutunmanın ne faydası olabilir ki size? Anneniz hassas bir kadın belli ki içi soğumamış. Bir de sizi kaybetme korkusu var sanki. Hani onları benimserde onu biraz geri plana atarsınız gibi. Sizi yetiştirdiği ve çok sevdiği için çocukça bir içgğdüyle yapıyor olabilir. Onu da anlıyorum. Sizin onunla da bence dengeyi tutturmanız gerek. Onu çok sevdiğinizi bilsin ama sizin de bir aileniz olduğunu da kabullensin. Kırmadan üzmeden biraz araya zaman koyarak yapabilirsiniz. Diğer arkadaşlar da yazmış üç ayda bir gelip bir ay kalmanız senenin dört ayını ailenizle geçirmeniz demek. Farkında mısınız? Bu kadar uzun kalmayın. Arayı da açın biraz gitme gelme aralarını. Telefonla falan telafi edin. O konuları açınca aman anne ne yapacaksın herkes bir olmuyor vs gibi genel geçer şeyler söyleyin geçiştirin. Siz güzel neşeli şeyler anlatın. Bir de eşiniz ve anne babanızla fırsat oldukça güzel anılar oluşturun ki eskisi silinsin. Geçmiş güzeldir de geçmiştir işte.
Sorunum hani annemin geçmişi açmasıydı... boşu boşuna tedirginlik stres yaratmasıydı sonuçta değiştiremem ki ben olanlarıBen sorunu anlamadim.
Esin ile mutlu isen onemli olan o. Gecmisi de sanirim siz d3gil anneniz unutamamis. Onda da annenize esinizin iyi bir insan oldugunu, geride kalanlatin onemli olmadigini, tum soylediklerinin sizi etkiledigini falan soylerseniz bir daha gecmisi gindeme getirmez. Degistiremeyeceklerimiz seyleri isitip isitip gundeme getirmek bizi sadece hasya yapar baska birsey degil. Pnemli olan gecmisten almamiz gereken dersimizi alip onumuze bakmaktir her zaman.Sorunum hani annemin geçmişi açmasıydı... boşu boşuna tedirginlik stres yaratmasıydı sonuçta değiştiremem ki ben olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?