- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 472
- 648
- Konu Sahibi BelliBelirsiz
-
Üzgünüm ama ben böyle bir evliliğin olabileceğini de yürüyebileceğini de sanmam
Geçmiş malesef geçmişte kalmaz
Sadece ikinizin bildiği bir olay olsaydı kalabilirdi
Ama üçüncü şahıslar biliyor olayları ve daha önce bir akrabasıyla çıkmışsın O da seninle ilgili bir sürü iftira atmış...Şu aşamada bunu söyleyen siz evlenince ne gibi tabirler kullanır zikretmek istemiyorum sen tahmin et artık.
Tek seçenek şu; sevgisine gerçekten inanıyorsan evlenip başka şehre gitmek, o çevreden akrabalardan tamamen kopmak. Fakat şu da var bugün sana inanıyorum diyen adam yarın ufacık bir tartışmada bunu önüne sürebilir...işin zor gerçekten
monütöre yakından bakarak ve gözlerim yaşararak okudum .mafoldumben keşke tecavüz olayını en baştan anlatsaydınız sizden duyması daha iyi olurdu erkek arkadaşınızın yerinde olsam bende inanmazdım size kafamda soru işaretleri kalırdı hem bu kişi akrabasıymış yani yüz yüze geleceksiniz ilerde buda ayrı bir sorun sizi kabul edip evlense bile geçmişiniz hep önünüze gelecek getirilecek.bir arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay kız bakire değildi ve sürekli erkek arkadaş değiştiriyordu.sonunda birini çok sevdi ve kaçtılar düğün felan yapıldı.düğünden bir ay sonra başladı huzursuzluklar.çünkü kız çocuğun amcasının oğlu dayısının oğluylada çıkmış ve bu adi insanlar karısı olduğu halde çocuğa bizle çıktı bizimle yattı felan anlatmışlar erkek tabi yediremiyor kendine kızla tartışmalar tartışmalarda kavgaya dönüyor sonra aile oğlunu şehir dışına gönderiyor git kafanı dinle düşün taşın gel diye aradan bir ay geçiyor ne bir ses ne bir nefes çocuk bir ay sonra geliyor kız bu arada 2 aylık hamile kıza gel annenlelere gidelimoturalım demiş kızda saf nerden bilsin takıyo kocasını koluna mutlu mutlu baba evine gidiyor.sen otur ben bi hava alıp geleyim diyor gidiş o gidiş kız arıyor gel nerdesin diye ama bizim erkek ben seni kandırdım bu iş burda bitti diyor kız ailesine rahmen bir kaç gün sonra kendi gidoyor hamileyim çocuğumuz olacak ne olur barışalım diye ağlıyor yalvarıyor ama kapı duvar bebek doğuyor adam vede ailesi bir gün gidip bakalım bizim bir çocuğumuz vardı nasıl iyimi eksiği gediği varmı diye sormuyolar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?