Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

Konu pek inandırıcı gelmedi ama yine de düzgün yorum yapacağım.

Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir. Yaşadığınız her şeyi bilerek isteyerek yaşadınız lütfen arkasında durun yasadiklarinizin. Siz kendinizi bu kadar ezik görürseniz karşınızdaki insan neler yapmaz. Burda hata her şeyi anlatmaniz olmuş. Sizin yaşadıklarınız kimseyi ilgilendirmezdi, gereksiz olmuş.
Sadece bir şey sormak istiyorum. Amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değil lütfen yanlış anlamayın.
Konu sahibinin nişanlısı evlenmeden cinsellik yaşanmasına karsiymis anladigim kadariyla. Geçmişte yaşamış veya yasamamistir bilemeyiz. Peki bu durumda konu sahibinin geçmişte yaşadığı iliskiler nişanlısını ilgilendirmez mi gerçekten ? Yani siz nisanlisinin yerinde olsaydınız ''onun geçmişi beni ilgilendirmez'' diyip gecebilirmiydiniz yoksa bilmek ister miydiniz ?
Bu tür ''geçmişin sadece seni ilgilendirir'' yorumlarına sık rastliyorum. Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz merak ettim.Ben olsam kesinlikle bilmek isterdim mesela.

Bir kadının bir erkekle özgür iradesi dahilinde cinsel olarak birlikte olması suç değildir. Bunu yaşamak istemiştir ve yapmıştır bu onun kararı. Ters ilişki vs de kimseyi bağlamaz. Doğru ve yanlışları kişi kendi belirler.herkese göre farklıdır bu düşünce. Bana yanlış gelen başkasına doğru gelir.
Sanki birini öldürmüş sanki birinin hakkına gasp etmiş sanki iftira atmış yada birinin kalbini paramparça etmiş gibi bir tutum sergilemeye gerek yok.sizin bedeninizden siz sorumlusunuz.
Yukarıdaki suçları dahi işlemiş olsanız hesap vereceğiniz makam insanlardan önce Allah'tir..

katılım bugün ve hemen cinsellik saçma sapan şeyler..
gerçek olduğuna hiç inanmadım..
ama şunu söyliyeyim bunlarıu anlattıysan bir erkeğin seni kabul etmesi deli gibi sevmiyorsa tabi çok zorrrrrrrr.......
biraz geniş olması gerekli
Evet sadece bu konu için üye oldum.gerçekten Bana yol gösterebilirseniz yapabileceğim biseyler varsa telefondan görüşebiliriz . çok pişmanım ve göğsümde carpintiyla yasiyorun

3 yıllık geçmiş nasıl görülüyor ilk defa duyuyorum? Telefonunuzdan mı bilgisayarınızdan mı baktı? Ve siz 3 yıllık google geçmişinize hiç ellemediniz yani? Aklınıza da gelmedi, öyle mi?
Gmail e girince ayrı bi geçmiş hesap özeti var oradaki yerden silmek lazimmis

boşanma olayı saklanabilecek bir olay değil, evlilik kütüğünde ortaya çıkıyor ,,,

bu konuda keşke dürüst olsaydın ,,,

geçmişinde kimle,neyine derece yaptın hesabını şuan kimseye veremezsin ,

hesap verme diyeti de yok

yapılan yanlışların ileride bizlere diyet ödeteceğini bilsek hatasız kul olmazdı ..
bilemeyiz kimle nerede ne yaşayacağımızı
Bosandigimi gizlemedim.eski sevgilimi de gizlemedim. Ama ters ilişki yasadigimi ve boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgili olup cinsel ilişkiye girdiğimi gizledim. Ve o bana yakistiramdigini söyledi bubyuzden

Sadece bir şey sormak istiyorum. Amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değil lütfen yanlış anlamayın.
Konu sahibinin nişanlısı evlenmeden cinsellik yaşanmasına karsiymis anladigim kadariyla. Geçmişte yaşamış veya yasamamistir bilemeyiz. Peki bu durumda konu sahibinin geçmişte yaşadığı iliskiler nişanlısını ilgilendirmez mi gerçekten ? Yani siz nisanlisinin yerinde olsaydınız ''onun geçmişi beni ilgilendirmez'' diyip gecebilirmiydiniz yoksa bilmek ister miydiniz ?
Bu tür ''geçmişin sadece seni ilgilendirir'' yorumlarına sık rastliyorum. Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz merak ettim.Ben olsam kesinlikle bilmek isterdim mesela.

Geçmişte ilişkisi olduğunu bilmesi ayrı bişey ilişkilerin ayrıntısını bilmesi ayrı bişey.
Bana kimse soramaz mesela kaç kişi oldu, kiminle ne yaşadın diye. Böyle biri karşıma çıksa ağzının payını verirdim. Ama bu benim için önemli diyen biri çıksa saygı duyuyorum ama benim görüşüme yaşam tarzima ters deyip yolları ayiririm. Bu kadınlar neden yasayislarina ters adamlarla evlenmeye çalışıyorlar gerçekten anlamıyorum.
Kimseye eşim dahil özel hayatımın ayrıntılarını vermek zorunda değilim. Benim görüşüm bu.

:oha:
Hem yakalanip mecburen anlatmak zorunda kaldim
hemde herkes biseyler yasiyor ben duruat oluncami kotu gibi bisey pek alakaya maydonoz bi durum.
zaten evlenip ayrilmissin ertesi gun hapi kullanmanin ters iliski itirafiyla baglantisini kuramadim.
ya fake sin
yada arama gecmisin bu anlattigin kadar masum degildir:cool:
Benden herşeyi ayrıntısına kadar bilmek istedği ve dürüst ol dedi. O insana bu acıyı yaşattığım için .ve ona bir daha yalan söylememek adına yeni bi sayfa açtım.ve herşeyi anlattım.yakalidi şeyleri anlatmadım sadece yaşadığım tüm yanlışları ve hataları. Pişman olmuş bi insanim ve sadece güzel olurmu birseyler bilmek istiyorum

Ben bu adamsız yaşayamam.

bal gibi de yaşarsın.

tersine düzüne hadi girmeyeyim ama ne yaşadıysan kendine. pişmansan kendine pişmansın. bu adama karşı bi borcun yok na karşı pişman olmana, vicdan yapmana gerek yok. sen yüzünü eğdikçe o üste çıkacak. buna izin verme.

İki haftalık evliliğini anlatman yeterliydi ona,zaten boşanma nedenin olurdu google aramaların,niye herşeyi anlatma gereği duydun
Boşanma süresinde ilknevliligimdeki pislik evlenmeden birlikte olduğumuzu söyledi mahkemede ve mahkemem devam ediyo Eşim katılmak istedi ben yok dedim ve dosyayı da okutmadim bu yuzdenhuzursuzlugundan araştırmış onada bişey demiyorum sonuçta haklı cikti

Benden herşeyi ayrıntısına kadar bilmek istedği ve dürüst ol dedi. O insana bu acıyı yaşattığım için .ve ona bir daha yalan söylememek adına yeni bi sayfa açtım.ve herşeyi anlattım.yakalidi şeyleri anlatmadım sadece yaşadığım tüm yanlışları ve hataları. Pişman olmuş bi insanim ve sadece güzel olurmu birseyler bilmek istiyorum
Peki siz ona sordunuz mu kaç kişiyle birlikte olmuş onlara nasıl dokunmuş vs bütün ayrıntıları bilmek istediniz mi??

yeni üyelik üye adı kezi kezi konu zaten saçma sapan arkadaş bizi trollüyor aklı sıra yazmayın arkadaşlar palavra yalan dolan bir konu

İllaki birşeyleri araştırırken başınıza gelmesi mi gerek detay veriyorsunuz . Gördüm duydum merak ettim araştırıdım o kadar .
Hah işte budur!!Her kanser ile ilgili araştırma yapan kanser olmadığına göre. .
Ya birde ne demek benim Google geçmişime bakıp beni sorguya çekmek. .kimin haddine?bence onun yaptığı terbiyesizlik aslında. .kişinin özel hayatına geçmişine saygı duymayan herkes benim gözümde beş para etmez..

evet kanki yapmayan kadınlar var herkes sen değil sen de herkes değilsin ama onlar daha masum olmuyor onların senden bir + sı olmuyor ilk önce bunu bi öğren kendindeki bi şeyi eksiklikmiş gibi görüp üstüne bunu genele vuruyosun bunlar çok saçma sapan hareketler

++ adama hiç bi şey anlatma ona neymiş?

evet kanki yapmayan kadınlar var herkes sen değil sen de herkes değilsin ama onlar daha masum olmuyor onların senden bir + sı olmuyor ilk önce bunu bi öğren kendindeki bi şeyi eksiklikmiş gibi görüp üstüne bunu genele vuruyosun bunlar çok saçma sapan hareketler

++ adama hiç bi şey anlatma ona neymiş?
Haklisin bub kadar kötü şeyler nasıl yaptim

herkesin hayatı kendine herkes partnerinin geçmişini ögrenmek ister yada istemez en dogal hakkı . adam böyle seyler yapmamıstır öyle seyler yapmayan birini ister. yada tam tersi .

Gmail e girince ayrı bi geçmiş hesap özeti var oradaki yerden silmek lazimmis
Insan sifresini bir baskasina verirken önden bir kontrol eder..kadiniz garip garip seyleri merak ederiz yani. Birde zaten evlendigini biliyormus gecmiste arattiklarinin hesabini sormasi cok tuhaf degilmi. Yalan söylüyorsunuz net.

Insan sifresini bir baskasina verirken önden bir kontrol eder..kadiniz garip garip seyleri merak ederiz yani. Birde zaten evlendigini biliyormus gecmiste arattiklarinin hesabini sormasi cok tuhaf degilmi. Yalan söylüyorsunuz net.
Burada daha önce nelerle karşılaştınız bilmiyorum. Bana sahibinde de araba satma hakkının yıllık 1 tane olduğunu söyledi.süresi dolduğu ücretsiz ilan için yeni üyelik için mail şifremi istedi. Oraya girince geçmişte gözüküyormuş

Back
X