Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

E seninde gecmis internet aramalarin cikmasaydi sende saklayacaktin ve mutlu olacaktin durustluk yapmis olmuyorsun ki sende gizleyecektin ve en dogrusunu yapacaktin hangi durust insan mutlu ki ?
erkekler tüm sevişmelerini dosya yapıp önümüze koyuyo mu ayrınıtılı biçimde ?
akıllarına bile gelmez
ay rica edicem bırakın bu elinin kiri, alnının karası anlayışını
millet uzaya maymun, insan, robot falan yolladı, yakında toptan marsa taşınıcaz
hala kim kimle sevişti, vay namussuzmış aslında kafası yaşıyoruz

değişik ahlak anlayışları böyle sıkıntılar doğuruyo işte
boşanmışsın, hayatında kimse yokken birisyle sevgili olmuşsun, sevişmişsin
oh canına değsin bu ne ya
sanki öksüzler yurdunu bombaladın
bu ne kardeşim, bynubüküklerde emrahın anası gibi
bırak bu kadar ezikleme kendini
kocana da anlatma herşeyi
insanın özeli vardır, kimseye de hesabını tutmak düşmez, kendisinden önce yaşanmış bitmiş, neyi didikliyo
asıl iğrenç olan bu tutum, senin seks pozisyonun değil
hakikaten ha mıllet adam öldürüyor el kadar cocuklara tacız tecavuz edıyorda ortalıkta fink atıyor konu sahıbının yaptıgı ne ki madem cok pişmansın tovbe et hayırlısını ıste Allahtan:işsiz:

Ben anlamiyorum ya
2 hafta snra bosandigini soylyrsn ya

1. Bir kadin 1 senesi dolmadan bosanma davasi bilesi acamaz

2.bosandiktan sonrada 1 sene gecmeden
evlenemez

3.hem esinden sakladigini soyluyorsun hem de esinin bosanma davasina girmek istedigini

4.hem nikah kiydigini soylyuyorsun hem de bosanma davasinin devam ettigini

Bu nasil celiskidir anlayamadim##

eşim çok iyi biri, yanlış anlaşılmasın atanmak için değil

yaptığın şey yanlış veya doğru bunu tartışmıyorum, arkadan sahiplenişi (nasıl çirkin bir tabir ööyk) yanlış bulup kendini aklamak için herkesin üzerine yıkman ne kadar saçma. herkes senin gibi 2 ters 1 oral yaşamıyor

Kadinin gecmisine erkegin gelecegine bakilir derler buyukler herkese hayirli geceler...:

Düğünüme 3 hafta var.1 ay öncede nikahlandik tayin için.
28 yasinda bi öğretmenim.
Utancımdan hiç bi arkadaşıma halimi durumumu anlatamadım.
Eşim google gecmisimden arattigim herşeyi gördü ve hayatımdaki geçmişimdeki herşeyi açıklamazsam biteceğini .Kelime kelimesine anlatırsam affedeceğini ve geçmişte kalacağını söyledi. 1 senedir bi gün karşıma çıkar korkusuyla yaşadığım için bu korkuları yaşamamak için herşeyi anlattım ama herşeyi.şimdiyse hiç bişey eskisi gibi olmucak galiba. Aynı durumları yaşayan olup düzelen kocası tarafından gerçekten affedilip geride birakildimi biseyler.
Su an korkum hep karşıma cikicak olması ve hep ezilicek olmam.

Gelelim yasadiklarima.
Ve anlatiklarima.

Üniversitede 1 yıllık sevgilimle cinsel olarak birlikte olmakndisinda bir çok kez biseyler yasadigimi.

Üniversite bitince ayrıldık ve tanistigim biriyle evlilik dusuncesiyle ısrarıyla birlikte oldum. Bana kız degilmisin diye sürekli zorladı. Ve 2 kere ters ilişkiyle sahip oldu.sonrasındada normal şekilde oldu ve kötü olduğumuz halde evlendim o kişiyle ve evliligim 2 hafta sürdü.

Boşandıktan sonra boşluğa dustum. Sevilmemisim dedim ve karşıma tekrar çıkan biriyle sevgili oldum ve 4 ay içinde 4 5 kez cinsel ilişkiye girdik.tayini çıkınca kavgalar başladı ve devam ettirmedik.

Şimdi karşıma harika bi insan çıktı.evlenip boşanmış biri ama çok iyi. Aramızda yakınlaşma olduğunda o engel oldu evlenmeden yapmayalım olmaz dedi.

1 hafta önce 3 senelik google gecmisimden birlikte olurken canım yaniyo ve ertesi gün hapı aramalarim olmuştu.onları görüp aradı ve herşeyi anlattım.

Ama hep inandım sevildigime evlenicem sandim.
Şimdi beni affetti güveniyorum sana dürüst okdun tövbe etmişsin pişmansın dedi.

Ben bu adamsız yaşayamam. Ama şimdiden aslında bana güveni kalmadı bence.1 haftadır şuranı kapatıcak şekilde giyim öyle yapma şunla görüşme .
Bana kötü bi damga vurdu.
Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.
Siz bunun gibi şeyler yaşasınız mi ve eşiniz bıraktımi geçmişte yoksa tekrar tekrar cikiyomu

Benim yardıma ihtiyacım var kötü davranilmaya kırılmaya değil.

Ben büyük günahlar işledim af diledim tövbe ettim.asla yanlisim olmaz eşime dedim.
Ne olur sanki bi canın eriyip gitmesine izin vermeseniz

Bahsettiğim davada boşanma davam değil Boşanırken uyguladığı şiddet kamu davası oldu hastaneye gittiğim için .
Google geçmişi de bilgisayarla alakalı değil nasıl duruyo diyenler.siz bilgisayardan telefondan siliyosunuz ama gmail hesabı açıksa orada kaliyomus
konu gerçekse şimdiki eşine herşey anlatmalıydın en başından.etrafındaki her bayan evlenmeden cinsel ilişkiye girmez ve herkes kolay kolay da ters ilişki yaşamaz keza uydurma bir konuysa herşey de izlemiş olduğunuz o iğrenç cinsel içerikli ilişkilerde yaşamaz.

nikinizin altında rabbim sana bin şukur yazıyor sukur ettıgınız rabbınız tövbe kapısı her zaman acıktır derken sizin konu sahıbını yerden yere vurmanız ne kadar dogru?
Ben kimseyi yerden yere vurmuyorum insanoglu her zman hata yapabilir nefes aldigi surece hata yapabilir onemli olan gercek manada tovbe etmek Allah o kadar yucedirki herseyi affediyor yeterki affolmasini bilelim ben arkadasi hic yargilamyrm sadece anlattiklari celiskili geldi bu sozude o yuzden vurgulamadim inandrici gelmedi acikcasi

erkekler tüm sevişmelerini dosya yapıp önümüze koyuyo mu ayrınıtılı biçimde ?
akıllarına bile gelmez
ay rica edicem bırakın bu elinin kiri, alnının karası anlayışını
millet uzaya maymun, insan, robot falan yolladı, yakında toptan marsa taşınıcaz
hala kim kimle sevişti, vay namussuzmış aslında kafası yaşıyoruz
Bence senin okuma sorunu yok ama anlama ve muhakeme sorunu var benim yazdigimi tekrar tekrar oku senin cevabinla benim soyledigim seyler hic uyusmuyor baskasina yazmis olababilirsin belki ....

Ben affedilecek bir şey göremedim durumunuzda. Ne yaşanmışsa geçmişte yaşanmış. Yani şuanki eşiniz hayatınıza dahil olmadan önce. Bu kısmın onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

Zaten eşiniz olacak kişi iyi niyetli bir insan olsa, arama geçmişinizi kurcalamaya girişmezdi. 3 sene içindeki arama geçmişini oturup okumak da ayrı basiret.

Ve ayrıca evet sahip olduğunuz Gmail adresi Google'a bağlı tüm hesaplarınızla ilişkilendirilir, izin verdiğiniz taktirde hesapla ilişkili bilgisayarınız ve mobil cihazlarınızdaki tüm veriler (Bulunduğunuz konumlar, hesabın açıldığı cihazlar, arama geçmişiniz, gün içinde kullandığınız uygulamalar, youtube geçmişiniz ve yaptığınız sesli aramalar vb. gibi) bu hesapta toplanır. En basiti buna inanmayan arkadaşlar, Google'a "google web history" yazarak, hesaplarına girip tarayıcı geçmişlerine ve etkinliklerini bakabilir.
Bunları bilen kocasını didikliyordur zihniyetinde olanlar olacak. (Daha önce başıma geldi yine burada birine yardım ederken.)
Lisansimi bilisimle alakalı bir bölümde yaptım. Kaldı ki teknolojiyle birazcık ilgili biri bile bulabilir bunları.

Sahip olduğumuz tüm cihazlar tek bir hesap üzerinde açık, bir gün olsun açıp okumayı düşünmedik. Kaldı ki, bununla sizi yargılayacak biri hiç hayatınızda olmasın.
Benimki hesap olustur diyor.Benim google hesabim yok mu demek ozaman.Google hesabi olmayimca gorulmiyor mu ozaman?Ogrenelim:)

Back
X