- 16 Ekim 2010
- 678
- 659
- 103
- 38
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
canım gercekten kimse olmamış mı onun hayatında? bi erkeğin hayatında bu yaşa kadar birinin olmaması imkansız, sanırım üniverstedesiniz, senden saklıyo olabilir mi?Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
Bilmiyorum ki, olmadı ben de oyle istiyorum diyor çok emin bir şekilde.canım gercekten kimse olmamış mı onun hayatında? bi erkeğin hayatında bu yaşa kadar birinin olmaması imkansız, sanırım üniverstedesiniz, senden saklıyo olabilir mi?
hiç bi zaman bundan emin olamazsın.. kimlerin ne yalanları çıkıyo sonra meydana şaşırıp kalıyosun..Bilmiyorum ki, olmadı ben de oyle istiyorum diyor çok emin bir şekilde.
sen tam olarak ne anlattın ki ona? kaldıramayacağı bişey mi söyledin?Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Çok iyi bir insan herkes çok çok iyi bahsediyor. Beni çok yanlış anladı. Çaresiz hissediyorum
Teşekkür ederim çok teşekkürler gerçekten. Bana çok destek oldunuz. Tek tek alıntılayamıyorum ama bu en çok destek olan mesajlardan biriydi. Kadınların böylesine destek olup dayanışması insana çok güç veriyor gerçekten.Ah be canım senin gibi saf, temizini bulabilir mi acaba bir daha ? Bırak o yansın kendi haline ! Artık şnsanlar her haltı yiyor ve ben mükemmelim diye kendini anlatıyorken keşke bu kadar şeffaf olmasaydın..
Ama bu da bir ders olsun sana belki de senin başına ileride daha büyük dertler açacaktı ve Allah bu şekilde onu tanımanı vesile etti..
Öncelikle senin kişiliğine ve namusuna kimsenin söz söylemesine asla izin verme ! Bu sensin ve bu senin özelin.. Üçüncü kişinin bilmesi veya söz söyleme hakkı yok.. Namus iki bacak arasında değil beyindedir. Ve sen namuslu bir şekilde karşındaki insanı kandırmamak için şeffaf davranmışsın lakin o insan namus kavramını başka algıladığından anlayamamış !
Şimdi düzelse bile aranız ileride en ufak birşeyde bunu yine yüzüne vuracak emin ol..
Gerçi yüzüne vuracağı birşey de yok. Bırak yakın teması yüzünü bile göremediğin adamla tlf konuşmuşsun ne var bunda ?
Okumakla, bir yerlere atanmakla, erkek olarak dünyaya gelmekle ADAM olunmuyor. Hiç sıkma o tatlı canını senin gibi yüreği güzel biri ekbette karşına çıkacak ve seni anlayacaktır..
Ve şunu da asla unutma sen kötü biri değilsin, kötü birşey yapmadın, namussuz da değilsin !!
Konuyu çok uzun yazmışım, düzenliyorum. Ben hayatımdaki insana geçmişte yaşadıklarımı anlattım. Büyük şeyler oldu sandı inanmadı. Bana hakaret etti. Şimdi aramız bozuk. Devam edip etmeyeceğimiz belli değil. Edersek eskisi gibi saygılı davranma ihtimali var mı? Düzelme ihtimali var Sen ona içini açmışsın, bence doğrusunu yaptın ama o insan doğru seçim değilmiş. Boş ver onu. Bir an bocalayıp ilk tepkisinde hatalı davranmış olsada sonradan düzeltmesi gerekirdi.
İyi değilmiş demekki başkalarının beğenmesi bir şey ifade etmez.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Çok iyi bir insan herkes çok çok iyi bahsediyor. Beni çok yanlış anladı. Çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?