Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Boşver şimdi bir şey demese evlendiğinde 10 katını söyleyecekti...
Yine şanslı bir bacı gel gör ki yine ağlayan...

Yani ne desem bilemedim sen büyüttükçe o da büyütmüş geçmişin onu ilgilendirmez keşke söylemeseymişsin erkekler abartmayı severler seni ezik duruma düşürmek egosunu şişirmiştir eminim
Büyük bir hata yapmamışsın ya gerisi boş hiç ağlamaya değmez Ada'm gibi sor ben bunları yaptım kabul ediyorsan ne ala yok etmiyorsan keyfin bilir diye

canım gercekten kimse olmamış mı onun hayatında? bi erkeğin hayatında bu yaşa kadar birinin olmaması imkansız, sanırım üniverstedesiniz, senden saklıyo olabilir mi?

Dürüst olmanın geçmişini anlatmayla ne alakası var anlamadım.

Yalan da söyleme, yaşadıklarını da anlatma olsun bitsin.

En derinden yaşanılan aşklar bile unutuluyor.. Bak gör en geç 2 aya bu acıdan eser kalır mı? Arada aklına gelir o kadar.. yani can falan yakmaz ilk günlerdeki gibi.

Bu zaman dilimini kafanı dağıtacak, onu düşünmeyeceğin uğraşlarla doldurmaya bak ki bu dönemi daha az sıkıntıyla atlat.

Hakkında hayırlısını dilerim.

Kadınların ona ilgi göstermediği eziğin teki kendisi. Bu tip insanlarda yaşadıkları o ezikliği karşısındakine de yaşatma isteği vardır. Bi nevi kontrolcü. Zaten bu yüzden bu kadar ısrar etmiş anlatmanız için. Bir açık bulup oradan içindeki ezikliği üstünüzde tatmin etmesi sizde yarattığı bu eziklikle de size hakimiyet kurabilmesi gerek. Terkedeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Blöf. Bir süre sonra size lütufta bulunmuş gibi affettim diyecek. Kısaca tasmayı takacak boynunuza. Bütün derdi bu.

Şimdi onu arayıp ona yalvarmanız için telefon başında bekliyor. Siz yalvardıkça o tatmin olacak.... Çünkü sizden öncekilere bunu yapmaya çalıştığında ağzının payını aldı.. Siz tam onun ağzına layık bir kişilik sergilemişsiniz... Onurunuzu ayakları altına almayın...

Sizin arayıp ona diyeceğiniz şey; Benim tanımaya çalıştığım kişiler oldu, şu an itibariyle görüyorum ki kimse hayatımda yer almaya layık olamadı... Mutluluklar dilerim yolun açık olsun...

Tabi siz bunu yapamayacaksınız... Erkekler tarafından aşşağılanan ezilen, hor görülen kadınlar tarafına adınızı yazdıracaksınız... Aklı başında bir arkadaşınıza benim ve benden önceki arkadaşların yazdıklarını okutup sizi yönlendirmesini ve yardım etmesini isteyin... Çok canınız yanıyorsa bir psikiyatristten yardım alın. Bu dönemi kolay geçirmeniz konusunda yardımcı olur.

Ona dönerseniz ömür boyu mutlu olamazsınız...

Ek: Bir daha asla geçmişinizle ilgili tek cümleden fazla cümle kurmayın... Dürüstlük her şeyi anlatmak değildir...

Son düzenleme:
Ah be canım senin gibi saf, temizini bulabilir mi acaba bir daha ? Bırak o yansın kendi haline ! Artık şnsanlar her haltı yiyor ve ben mükemmelim diye kendini anlatıyorken keşke bu kadar şeffaf olmasaydın..
Ama bu da bir ders olsun sana belki de senin başına ileride daha büyük dertler açacaktı ve Allah bu şekilde onu tanımanı vesile etti..
Öncelikle senin kişiliğine ve namusuna kimsenin söz söylemesine asla izin verme ! Bu sensin ve bu senin özelin.. Üçüncü kişinin bilmesi veya söz söyleme hakkı yok.. Namus iki bacak arasında değil beyindedir. Ve sen namuslu bir şekilde karşındaki insanı kandırmamak için şeffaf davranmışsın lakin o insan namus kavramını başka algıladığından anlayamamış !
Şimdi düzelse bile aranız ileride en ufak birşeyde bunu yine yüzüne vuracak emin ol..
Gerçi yüzüne vuracağı birşey de yok. Bırak yakın teması yüzünü bile göremediğin adamla tlf konuşmuşsun ne var bunda ?
Okumakla, bir yerlere atanmakla, erkek olarak dünyaya gelmekle ADAM olunmuyor. Hiç sıkma o tatlı canını senin gibi yüreği güzel biri ekbette karşına çıkacak ve seni anlayacaktır..
Ve şunu da asla unutma sen kötü biri değilsin, kötü birşey yapmadın, namussuz da değilsin !!

Eskisi gibi olmayacağını sende biliyorsun, bile bile lades denirmi hiç??

Sağlıklı bir ilişki için Birbirinizin geçmişi birbirinizi ilgilendirmemeliydi, malesef böyle seyler ilişkilerde mide bulandırıyor...

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bana destek oldunuz, mantıklı düşünmeme yardım ettiniz. Bu konuda mantıklı düşünüp bir karara varmaya çalışıcam artık. Tekrar çok teşekkürler.

Teşekkür ederim çok teşekkürler gerçekten. Bana çok destek oldunuz. Tek tek alıntılayamıyorum ama bu en çok destek olan mesajlardan biriydi. Kadınların böylesine destek olup dayanışması insana çok güç veriyor gerçekten.

Barışıp devam ederseniz yarın öbür gün yüzüne vurmayacaginin garantisi yok malesef. Erkekler böyle şeyleri ısıtıp ısıtıp önüne koymaya bayılır.

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sizinle gelecek düşünen erkek geçmişi boşvermeli.

Lutfen tekrar baslama olmuyooorrr deneyimliyim ayni seyleri yasadi aynisini resmen ve olmuyor ! Hep sorun hep sikinti her tartismada acaaba bana laf mi soktu normal bi konusmada bile konu baska yerlere cekilebiliyor cok zor gercekten yani. Sizin omrunuz ziyan olur hersey yerime oturana kadar bosverin gitsin ve bitsin. Bi dahaki iliskinizde de bu anlatma hayasina kesinlikle dusmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…