- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.734
- 798
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum. Kendimi ifade edememiş gibi hissediyorum. Çok kötüyüm gerçekten kalbime bir ağırlık çöktü.
sizi affetse bile her kavganızda hakaretlerine devam edecek bundan emin olun. buna rağmen gerçekten dönmesini istiyor musunuz?Doğru düzgün anlatamadım salak gibi ağladım büyük bir şey oldu sandı. İnanamıyorum ya inanamıyorum gerçekten. Her şey nasıl böyle oldu birden. Çok kötü hissediyorum kendimi. Aramamak için zor tutuyorum. O belki bir ay aramayacak dönüş yapmayacak. Her şey mahvoldu.
Neyi affediyor ya? Ne yapmış ki kız? Ay delirecegim.sizi affetse bile her kavganızda hakaretlerine devam edecek bundan emin olun. buna rağmen gerçekten dönmesini istiyor musunuz?
Neyi affediyor ya? Ne yapmış ki kız? Ay delirecegim.
Konu sahibi hala anı repliklerle konuya gelmeye devam etmiş. Bu eziklikle yorum yapanlar bile anlamış durumu. Adamın yaptığı da çokta anormal değil galiba. Gören neler olmuşta bu böyle paralıyor kendini der.Doğru düzgün anlatamadım salak gibi ağladım büyük bir şey oldu sandı. İnanamıyorum ya inanamıyorum gerçekten. Her şey nasıl böyle oldu birden. Çok kötü hissediyorum kendimi. Aramamak için zor tutuyorum. O belki bir ay aramayacak dönüş yapmayacak. Her şey mahvoldu.
katılıorum kesinlikle.Bi de ben sana olacakları söyleyeyim. Çocuk seni terk edecek, sen de aylarca acı çekeceksin. Benden sana tavsiye çocuğa de ki : ben gecmisimde kötü bir şey yaşamadım. Sadece sana dürüst olmak adına ğer şeyi anlatmak istedim ama sen beni kendi kafanda kurduğun olumsuz senaryolarla yargiliyorsun. Ben bunları hak etmiyorum. Bu kadar asagilanmayi da kabul etmiyorum. Bu yüzden sen yoluna ben yoluma. Aynen böyle yaz da görsün gününü. O seni terk ederse daha kötü olursun canım . Sen onu terk etmeye bak bir an evvel çünkü o zaten seni terk edecek
Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
Ya da kendisi insanlari boyle yargilayan bir tip oldugu icin, sana gecmisimde bir sey yasamadim diyor.Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?