- 10 Mart 2016
- 13
- 74
- 3
- 42
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Hic kotu olma arkadasim sen dogru olani yapmissin durust olmussun.ama bu herifle evlenirsen daha coook kotu olursun.takintili bi tip belli.neyi dusunuyo be dusununce nolcak ya kabullenir ya kabullenmez bir ayda neymis valla cok uzgunsun uzuleceksinde ama salla gitsin hayatindan.simdi bu sansin var evlenince sartlar deyisir.yol ver uzasin.anlamiyorum durustlukte basa bela bu zamandadesene.Çok kötüyüm. Kalbim çok acıyor gerçekten hissediyorum. Zamanı geri alabilsem keşke..
Ona diyorum zaten bebisim.konu sahibi affedilmek (!!!) istiyor ya ondan dedim neverım
Bu ne demektir yahu, siz kirli misiniz?Beni başkalarıyla kıyasladı bak insanlar temiz kalabiliyor dedi.
Allahin sevdigi kuluymuşsunki bu hödügün ne mal oldugunu şimdi gördün kaçç arkana bakmaÇok kötüyüm. Kalbim çok acıyor gerçekten hissediyorum. Zamanı geri alabilsem keşke..
ayy sorma bacım yaa...Ay okurken içim daraldı. Alt tarafı flört etmişsiniz ne yani ? Bu çağda üni okuyup hiç sevgilisi olmamış kız mı arıyormuş ? Salın şunu allah aşkına bu ne kibir yok düşünecekmiş de bir ay sürebilirmiş de. Gitsin kendine ömründe evden çıkmamış bir kız bulsun.
seven ve güvenen adam zaten anlar dinler kendi kafasındakini yaşamaz. Sen ne anlatırsan anlat o anlayacağı kadarını anlar ve birlikte olsanız bile bu her daim karşına çıkacaktır emin ol. Bende şimdiki eşimle tanıştığımda daha önce nişanlanıp ayrıldım yurt dışında olduğu içinde nikah yapmak zorunda kaldık. dedim. peki gerçek miydi evliliğiniz dedi. hayır nişanlı gibi devam ettik. nikah vize alabilmek içindi dedim. bir daha konusunu dahi açmadı. şimdi mutlu bi evliliğim var çok şükür. o yüzden seni anlayacak birisi değilse ne yaparsan yap olmaz.Akıllandım gerçekten ama içim çok acıyor. Ben onu olacağını düşündüm. Senelerce kimse olmadı. Tamam dedim bu sefer. Şimdi kalbim çok acıyor. Bir şey olmadı desem anlatsam kâr etmiyor. İçime o kadar sinmişti ki her şeyi. Çok kötüyüm düzelmeyecek biliyorum, düzelmesini, zamanı geri alabşlmeyi çok istiyorum. Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum.
Haklısınız. Her sabah kalbimde bir acıyla uyanıyorum. Sanırım bitirmem lazım. Keşke anlatmasaydım diyorum o kadar canım yanıyor ki o kadar...
Olan olmuş artık şöyle yapmasaydın böyle yapmasaydın demenin alemi yok belliki çok seviyorsun tamam sev ama peşinden koşma kendini perişanmışsın gibi gösterme gördüğün zaman görmemezlikten gel konuşma hatta o konuştuğu zaman trip at kısacası kaçan balık kovalanır derler ya ha işte sen kaçan balık ol gör bak nasıl düşecek peşine....Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?