Geçmişini sevgilisinden saklayan erkek?

Ya niye 8 senelik iliskisi olanla cikmiyoruz?
İnsanlar 10 sene evlilikten sonra bosanip yeniden evleniyor.
Saklamasi, yalan soylemesi dogru degil ama sevgilisi olup olmadigini bile bilmiyorsunuz. Belki platonikti.
Bunu mantığınız alıyor mu ya hadi platonik diyelim 8 sene sevse uzaktan amenna ya da ara ara yazsa iletişim kurmaya calissa 8 sene konusmak ayrı bir durum hadi kız istemedi cocugu niye 8 sene konuşsun çok saçma yani

Bunu mantığınız alıyor mu ya hadi platonik diyelim 8 sene sevse uzaktan amenna ya da ara ara yazsa iletişim kurmaya calissa 8 sene konusmak ayrı bir durum hadi kız istemedi cocugu niye 8 sene konuşsun çok saçma yani
Yahu aralarinda ne oldugunu bilmiyorsunuz ki. Belki cocuk sevdi, kizin haberi bile yoktu. Haberi olunca engelledi. Engelleyip numarasini bile degistirmis diyorsunuz.

Sizin hic mi olmadi sizden hoşlandığını sonradan öğrendiğiniz birileri?

Cocuk masum demiyorum, sadece ne oldugunu bilmiyorsunuz diyorum. Belki catir catir sevgili oldular, belki cocuk platonikti kiz bilmeden gorustu, belki açıldı ama kiz reddetti arkadas kaldilar.

Once bir ne oldugunu ogrenin.

Yahu aralarinda ne oldugunu bilmiyorsunuz ki. Belki cocuk sevdi, kizin haberi bile yoktu. Haberi olunca engelledi. Engelleyip numarasini bile degistirmis diyorsunuz.

Sizin hic mi olmadi sizden hoşlandığını sonradan öğrendiğiniz birileri?

Cocuk masum demiyorum, sadece ne oldugunu bilmiyorsunuz diyorum. Belki catir catir sevgili oldular, belki cocuk platonikti kiz bilmeden gorustu, belki açıldı ama kiz reddetti arkadas kaldilar.

Once bir ne oldugunu ogrenin.
Ya tabiki de öğrenmek lazım da ya doğruyu soylemezse diye de korkuyor he buarada 8 sene nasıl haberi olmaz Allahınızın askina yapmayın 😂 yani insanlar 1 ay birarada durunca bile işler nasıl değişiyor karışıyor 8 sene den bahsediyoruz çok mantık dışı şeyler var yazık arkadaşım da hep ilkinin o oldugunu sandi çünkü onun ilki o çocuktu he mesele ilki değil sonu olmak ama yinede insan yerin dibine geçiyordur demek ki tek özel olan ben değilmişim benden öncesi de baya varmış hesabı yapıyor ya olabilir kisiden kişiye değişir komi istemez ama 8 sene de çok buyyk bir zaman dilimi ya he devamlı bi de ben bilmem bu işlerden anlamam diye o kadar anlatti ki inandı kiz

Ya tabiki de öğrenmek lazım da ya doğruyu soylemezse diye de korkuyor he buarada 8 sene nasıl haberi olmaz Allahınızın askina yapmayın 😂 yani insanlar 1 ay birarada durunca bile işler nasıl değişiyor karışıyor 8 sene den bahsediyoruz çok mantık dışı şeyler var yazık arkadaşım da hep ilkinin o oldugunu sandi çünkü onun ilki o çocuktu he mesele ilki değil sonu olmak ama yinede insan yerin dibine geçiyordur demek ki tek özel olan ben değilmişim benden öncesi de baya varmış hesabı yapıyor ya olabilir kisiden kişiye değişir komi istemez ama 8 sene de çok buyyk bir zaman dilimi ya he devamlı bi de ben bilmem bu işlerden anlamam diye o kadar anlatti ki inandı kiz
Arkadaşınızın hayalkirikligini kucumsemiyorum. Uzulmekte hakki var, hele ki goz gore gore yalan soylendiyse.

Diger yandan bahsettiniz yaslar 18 yas civari.
Adam 26 yasinda kiza ulasmaya calismis. Oncesinde 8 senesi var.
17-18 yasinda bir gencin, eger çekingen utangac vs ise, bir sey belli etmeden kendi kendine hoslanmasi cok ucuk bir olay degil.

Asagi yukari ayni yaslarda 2-3 yıllık arkadasim kapima cicek gonderip ilan-i ask edene kadar hicbirimizin haberi yoktu benden hoslandigindan, ben dahil.
Kabul etmeyecegimi dusunup gizlemis hep hislerini.

Ben cocugu savunmuyorum, sadece ne oldugunu bilmeden kesin aksiyon almamak lazim diyorum. Ha cocuk 8 yillik sevgilisini sakladiysa ve arkadasiniz goz gore gore ayakta uyutuldugu halde ayrilmayacaksa zaten kurcalamasin.

Peki bundan sana ne,konuda açmışsın ama senlik bı durum yok, bu onlarin ilişkisi, bak kötü olmuşsun. Gecmiste ne yaşadıkları, gelecekte ne yaşayacakları onları ilgilendirir.

Hayır 25olduk yeni arkadaşımın sevgilisi de ondan büyük yani o olay olduğunda sevgilisi 26 yaşındaydı baya büyüktü bu olay olduğunda dediğim kıza ulaşmaya çalıştığı olay
Arkadaşınız ne kadar süredir sevgilisiyle beraber? Yani adam arkadaşınızla birlikteyken mi kıza ulaşmaya çalışmış? 28 yaşında bir erkeğin hiçbir şey yaşamamış olması pek inandırıcı değil ama bence siz hiç karışmayın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki platonik bir şeydi, çünkü 2 sene + 8 sene geriye git, yaşlar epey küçük.

Peki bundan sana ne,konuda açmışsın ama senlik bı durum yok, bu onlarin ilişkisi, bak kötü olmuşsun. Gecmiste ne yaşadıkları, gelecekte ne yaşayacakları onları ilgilendirir.
Hayır yaptigimin saçma olduğunu düşünmüyorum eğer benden fikir istiyorsa bende fikrimi söyledim ya aksini iddia eden var mı sanki yani ? Onca zaman konuştuğu biri olduğunu saklayacak çok çok saçma benden başka türlü bisey duymak istemesi bile hata hadi 1 2 3 sene hadi 4 sene olsun yaa 8 sene ne demek

Arkadaşınız ne kadar süredir sevgilisiyle beraber? Yani adam arkadaşınızla birlikteyken mi kıza ulaşmaya çalışmış? 28 yaşında bir erkeğin hiçbir şey yaşamamış olması pek inandırıcı değil ama bence siz hiç karışmayın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki platonik bir şeydi, çünkü 2 sene + 8 sene geriye git, yaşlar epey küçük.
Ya bir buçuk senedir beraberler çocukla. Ve diğer geçmişteki kıza ulaşmaya çalıştığında 2 3 sene geçmiş ve ulaşmaya çalıştığı yasi 25 falanmis çocuğun. Birde gerçekten galiba bisey yaşamamış kime adım atsa Red yemiş

Bence bunları söylerken hangi kelimeleri kullandığınız çok önemli. Seni enayi yerine koydu bilmem ne diye konuştuysaniz alınmış olabilir.uslup önemli.bir de zaten canı sıkkındir bir de siz üstüne gitmiş olabilirseniz o da olabilir.Son olarak bu ilki bilmem ne bana çok saçma muhabbetler geliyor.Nasil u kadar anlam yükleniyor anlamiyorum

Alınma ama Galiba kıskançlık hissediyorum. Epey büyütmüşsünüz. Madem biz onceden başımızdan geçenleri söylememe hakkına sahibiz. Onlar neden? Kız çok mutlu muydu😄
Benden önce beni ilgilendirmez. Bir de öyle ayrıntılı anlatıyorsunuz ki...
.

Alınma ama Galiba kıskançlık hissediyorum. Epey büyütmüşsünüz. Madem biz onceden başımızdan geçenleri söylememe hakkına sahibiz. Onlar neden? Kız çok mutlu muydu😄
Benden önce beni ilgilendirmez. Bir de öyle ayrıntılı anlatıyorsunuz ki...
.
Yok kıskançlık değil ama aşırı sinir oldum asla haksızlığa gelemem burda bana kızıyorlar ama sonuçta herkesin istediği karakter farklıdır kimi hayatına daha önce kimseyi almadığı için hayatına girecek adamın da ona göre olmasını isteyebilir tabiki de hiçbir şey yaşamaz diyemeyiz hu mümkün mü kaç yaşında insanlar illa buseyleryasiyor ama 8 sene konuşup nerdeyse ömrün çeyreği gelip kizaanlatmamasi çok acı bende geçmişte ayni şeyi yasyacaitim ama ucuz yırttım hatta sonradan devamlı ulaşmaya çalıştı istemedim hayatımda da biri vardı zaten ya o kızı unutamadiysa yaa bitmediyse içinde duygusu jnsani birakmiyor çünkü neler neler var evlendikten sonra hala geçmişi arayan ne adamlar varve arkadaşım demişti ki geçmişte yarası var biriyle ilgili ama 1 ay konuşmuş sonra kızı ailesi başkasıyla nişanlamış anlatırken bile cocuk duygusallasiyor gibi oluyormuş herkes çok basit görüyor neden o zaman kıza açıkça söylemedi ki muhtemelen nişanlandı dediği o kızdı açıkça söyleseydi 1 ay konuştum deyip geçmişini saklamak yalan soylemek niye

Bence bunları söylerken hangi kelimeleri kullandığınız çok önemli. Seni enayi yerine koydu bilmem ne diye konuştuysaniz alınmış olabilir.uslup önemli.bir de zaten canı sıkkındir bir de siz üstüne gitmiş olabilirseniz o da olabilir.Son olarak bu ilki bilmem ne bana çok saçma muhabbetler geliyor.Nasil u kadar anlam yükleniyor anlamiyorum
Hayır ama kızdım baya çok saçma kimse kimseyi sapak yerden koymamalı dürüst olmak neden bu kadar zor

Bir derdim var deyip konu aciyorlar hesabını inceledim hergun ayrı bir derdin varmış senin yorumlar mesajlar beğeniler pro üye olmayami çalışıyorsunuz anlam veremiyorumki etkileşim olunca hesaba ödülmu veriyorlar bilen varsa aydınlatabilir mi beni

Yapmaya çalıştığı şey kendini olduğundan temiz göstermek degil, arkadaşınıza karşı potansiyel her türlü özensizliginin önüne tecrubesizligi yalanını aklina getirmesiyle geçmek. Yani muhtemelen onu eski sevgilim kadar sevemem onun ugrunda o kadar sey yapamam bundan ötürü sevmedigimden unutamadigimdan isgillenmesin diye tecrübesiz oldugumu soyleyeyim de aklina gerçek sebep gelemesin demis.

Yapmaya çalıştığı şey kendini olduğundan temiz göstermek degil, arkadaşınıza karşı potansiyel her türlü özensizliginin önüne tecrubesizligi yalanını aklina getirmesiyle geçmek. Yani muhtemelen onu eski sevgilim kadar sevemem onun ugrunda o kadar sey yapamam bundan ötürü sevmedigimden unutamadigimdan isgillenmesin diye tecrübesiz oldugumu soyleyeyim de aklina gerçek sebep gelemesin demis.
Bilemiyorum ama kizla bişeyler de yaşadılar ve şuan kız biraksa bırakamaz durumda. İş işten geçtikten sonra öğrenmexi çok kötü oldu hala çocukla bunu konusmadi üstelik. Ya kendini ilk temiz gibi gösterip niye başkasının duygularıyla oynarsın ki hatta arkadaşım kaç kere demişti bu yaşına kadar hiçbir şey yasamaman cok acayip diye bu çıktı işte

Hayır ama kızdım baya çok saçma kimse kimseyi sapak yerden koymamalı dürüst olmak neden bu kadar zor
İyi de bu onun hikayesi.seni salak yerine koydu falan dediyseniz bu doğru değil.Bu tavrı çok rahatsız edici buluyorum.dolayli yoldan hakaret gibi geliyor bana.bu onun hikayesi ve gerekirse o sinirlenir ve böyle tepkiler verecek kişi odur.

Back
X