- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
- Konu Sahibi muzlupuding
-
Al benden de o kadarKızlar selamlar,
Bu aralar derdim bu. Boşluktan mı bilmiyorum ancak aklıma birden geçmişim geliyor. Lise yıllarında yaptığım aptallıklar, üniversitedeki ahmaklıklar, geçen yıla dek yaşadığım saçmalıklar. Hepsi tekrar dönüyor beynimde. İçim sıkılıyor, ofluyorum pufluyorum. Kendimi affedemiyorum, nasıl böyle şeyler yaptım diye. Var mı ben gibi olan? Çözüm önerisi de alabilirim hatta çok sevinirim
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için, yalnız değilmişim rahatladım. Evde boş boş otururken aklıma geliyor daha ziyade, bir uğraşın varken gelmiyor aklıma. Lisede kötü bir okulda okudum, akran zorbalığına maruz kaldım bir dönem. Hiçbir grubun içine giremiyordum, ilgi çekmek onlardan biri olmak için şapşalca davrandığım oldu. Onlar geliyor aklıma örneğin en rahatsız olduğum durumlar bunlar mesela. Sanki hala o grup hatırlıyor gibi geliyor bunu. Halbuki hiçbirini görmüyorum yıllardır. Üniversite sınavında da hepsinden yüksek çektim çok daha iyi durumdayım o grubun. Dediğim gibi boşta kaldıkça aklıma geliyor, arkalarından sövdüğümde oluyor
Boşluktan geliyor akıllara. Affetmeyi öğrenmek lazım ama yolunu henüz bilmiyorum bendeİnan bana o şapşallıkların aynısını bende yaptım. Ama keşke yaptığım şeyler sadece şapşallıkla kalsaydıÇok pişmanım.
Çocuk aklıyla mıKimin böyle bir sorunu yok ki? Hepimiz çocuk aklıyla utanç verici şeyler yapmış olabiliriz. Bunları düşünmeye gerek yok geçmiş geçmişte kalır
İyi tarafından bak, yaptığın hatalar aklına gelip duruyorsa ve o kötü hisleri hatırlıyorsan tekrar onları hissetmemek için o hataları yapmazsın. Hatırlamak aynı hataya düşmekten koruyor bir nevi. Benim züğürt tesellim bu açıkçası, daha iyisini bulan paylaşırsa sevinirimBoşluktan geliyor akıllara. Affetmeyi öğrenmek lazım ama yolunu henüz bilmiyorum bendeaslında herkes hata yapıyor ama arkada bırakıp devam etmek önemli olan. Koronaya kadar aklıma gelmiyordu pek, bu dönemde aklımda film sarıyor tekrar tekrar. Demekkş içimde kapanmamış kafada bitirmemişim meseleyi. Çözdüm affettim dersimi aldım yola devam demek lazım. Dersimi aldım ama affetme konusunda sıkıntım var. Bunun için girişimde bulunmak istedim, konuyu bu nedenle açtım. Çözüm önerileri gelince okuyun sizde , size de faydalı olur inşallah
BilemiyorumÇocuk aklıyla mıpeki mesela şey de çocuk aklı sayılır mı ŞU AN yaptığımız ve muhtelemen yapmaya devam edeceğimiz diğer aptallıklar
Aynı teselliye sahibimİyi tarafından bak, yaptığın hatalar aklına gelip duruyorsa ve o kötü hisleri hatırlıyorsan tekrar onları hissetmemek için o hataları yapmazsın. Hatırlamak aynı hataya düşmekten koruyor bir nevi. Benim züğürt tesellim bu açıkçası, daha iyisini bulan paylaşırsa sevinirim
Ufak tefek... pekiBilemiyorumbazı insanlar çocuk ruhlu. Ufak tefek aptallıkları buna baglayabilirim
Çok teşekkür ederimBoşluktan geliyor akıllara. Affetmeyi öğrenmek lazım ama yolunu henüz bilmiyorum bendeaslında herkes hata yapıyor ama arkada bırakıp devam etmek önemli olan. Koronaya kadar aklıma gelmiyordu pek, bu dönemde aklımda film sarıyor tekrar tekrar. Demekkş içimde kapanmamış kafada bitirmemişim meseleyi. Çözdüm affettim dersimi aldım yola devam demek lazım. Dersimi aldım ama affetme konusunda sıkıntım var. Bunun için girişimde bulunmak istedim, konuyu bu nedenle açtım. Çözüm önerileri gelince okuyun sizde , size de faydalı olur inşallah
"Diğer insanlardan daha kötü ya da daha aptal değilim, herkes gibi hatalarım oldu, ders aldım, olgunlastim" diye ara sıra kendinize hatırlatın. Eğer ki hatalarımız birilerinin canıni acittiysa işte bunu kendinize dert edinip mutlaka telafi etmeye çalışın. Diğer aptalliklari çoğumuz yapıyoruz zatenKızlar selamlar,
Bu aralar derdim bu. Boşluktan mı bilmiyorum ancak aklıma birden geçmişim geliyor. Lise yıllarında yaptığım aptallıklar, üniversitedeki ahmaklıklar, geçen yıla dek yaşadığım saçmalıklar. Hepsi tekrar dönüyor beynimde. İçim sıkılıyor, ofluyorum pufluyorum. Kendimi affedemiyorum, nasıl böyle şeyler yaptım diye. Var mı ben gibi olan? Çözüm önerisi de alabilirim hatta çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?