• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmiste yaptiklarimdan cok utaniyorum :(

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba kizlar..
Benim 2.5 sene once bir iliskim olmustu ve bu iliskimde terk edildim. Bu kisi universiteden sinif arkadasimdi, birbirimizi sever sayardik, ama iliskimiz cok yanlis bir zamana denk geldi. Iliskinin bitmesini, terk edilmeyi kabul etmem cok zaman aldi. Ve oyle seyler yaptim ki sonrasinda, simdilerde aklima geldiginde cok utaniyorum :( iliskilerini bicak gibi kesip atabilen, ayrildiktan sonra bir daha eskisini aramayan kadinlarin hikayelerini gibtayla okuyorum..

Ben neler neler yaptim iliskimiz bittikten sonra... Ona mesaj atmak mi dersin? Evinin kapisinin onunden surekli aksamlari arabayla gecip, evde mi degil mi diye bakmak mi, ayni sekilde is yerine de oyle.. Facebooktan silip, tekrar eklemek mi? Tekrar ekledikten sonra bi defa daha silmek mi? Evine gidip konusmak mi? Onu evime davet edip, "tamam" cevabi alip, suslenip puslenip, yemek yapip, sonra "cok gec oldu yorgunum, eve gidiyorum" mesaji alip ekilmek mi... Ve daha neler neler :(

Simdi aklima gelince o kadar cok utaniyorum ki. Kendim olmaktan cikmis gibi goruyoyum kendimi. Gecmisimde o ve arkadaslarinin beni oyle bir insan biliyor olmalarindan rahatsizlik duyuyorum. Sanki gecmisimin o kismi benim icin bir utanc kaynagi gibi..

Benim gibi ayrildiktan sonra boyle seyler yapanlar oldu mu? Bu kotu anilari her hatirladiginizda siz de kendi halinize aciyor musunuz? Ben o zamanlarimi oyle gecirdim diye kendime o kadar aciyorum ki.. Ah bir de hak etseydi bari. Ne dusunuyordum tum onlari yaparken, aklimdan ne geciyordu hic bilmiyorum..

Hepsi sizin olgunlaşmanız için bir vesile olmuş. Ben de ne yazık ki sürekli sorguluyorum kendimi. Halbuki neler neler yaşayıp da umursamayan hayatlarına gülerek eğlenecek devam eden insanlar var. Pişmanlık iyi bir şeydir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum "aman oldu da bitti. cocukmusum, ogrendim" diyemiyorum. Hani o zaman uzuldugumu simdi gulerek hatirlamiyorum. Cogu insan oyle derdi "simdi uzuldugunu ilerde gulerek hatirlayacaksin". Gulerken aklima bunlar gelirse, veya biri bu konulari acarsa benim icim karariyo, kendimi yaptiklarimdan dolayi ezik biri gibi goruyorum.

Aynı şekilde ben de öyle hissediyorum. Hatırlamak her zaman bana acı verir. Ama düşün hangimiz birkaç yıl önceki aklını beğenir ki? Şimdiki aklım olsa asla bunu yapmazdım dediğimiz neler neler olmuştur. Canını sıkma. Ben de ardıma bakıp gülemediğim için gülerek hatırla demiyorum. Çünkü gülerek hatırlayanların bunu nasıl başarabildiklerini bilemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzülme,
Ve kendini suçlamayı bırak.
Herkesin hayatından geçmiştir böyle donemler...

O senin değerini bilememiş. yazık..

Ben nisanliyken esim ayrilma blofu yapmisti, saatlerce yalvarmistim, aglamistim, kopekler gibi HAKLI oldugum halde ozurler dilemistim, esimden taraf olup da zavalli anne-babama deli gibi bagirmistim. Sirf nisanlimla aram bozulmasin diye cirkef kaynananin istegiyle kina gecemde kaynananin erkek akrabalarinin gelmesine musaade edip o kadar bayan icerisinde sap gibi o erkeklerin oturmasina goz yummustum, o kadar bayan arkadasimin hic oynamadan cikip gitmesini seyretmistim. Gorgusuze gogsunu gere gere dedigini yaptirmanin gururunu yasatmistim. Esimle kavga ediyoruz diye yine cirkef kaynananin istegiyle gorumcemin de kina gecemde bindalli giymesine musaade etmistim, iki gelin gibiydik ortalikta. Cirkef kaynananin dugunun ortasinda akrabasini cikartip anons yaptirip da sirita sirita gogsunu germesine musaade etmistim. Kaynananin istedigi tarihte dugun yapilmasina sesimi cikarmadan goz yummustum. Kaynananin oglunu doldurup doldurup uzerime salmasina hep goz yummustum. Simdi cok pismanim. Keske o ozurleri dilemeden su an esim olan insandan ayrilsaymisim. Unutur giderdim, zaman herseyin ilaci olurdu. Evlenip de basimi yaktim.

Benim sorunum "aman oldu da bitti. cocukmusum, ogrendim" diyemiyorum. Hani o zaman uzuldugumu simdi gulerek hatirlamiyorum. Cogu insan oyle derdi "simdi uzuldugunu ilerde gulerek hatirlayacaksin". Gulerken aklima bunlar gelirse, veya biri bu konulari acarsa benim icim karariyo, kendimi yaptiklarimdan dolayi ezik biri gibi goruyorum.

Bir daha ne olursa olsun bu hissi tekrar yaşamamak için yapmayacaksin bu şekilde öğrenmiş oldun artik..

Zamanla başka ilişkin olunca bu kotu histen kurtulursun.. Sevmissin mantigini dinlemen zaman almis ki insan sevmese bile terk edilmenin kabullenilmesi zaman aliyor..

Hepimiz aci.cekiyoruz kivraniyoruz ancak arkasına bakmadan giden adami kendi istemedikce hicbir şey geri donduremez bunu bildiğim için sesim cikmaz benim üzülmedigimden değil..

Sakin unutma bir adam senin elini tutmak isterse eğer tutar.. Gerisi yalan , hikaye...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Saçmalama dan hata yapmadan ogrenen kim var güzelim ders al bu hatadan ve yoluna devam et gerkes delilik yapmistir bir dönem

Merhaba kizlar..
Benim 2.5 sene once bir iliskim olmustu ve bu iliskimde terk edildim. Bu kisi universiteden sinif arkadasimdi, birbirimizi sever sayardik, ama iliskimiz cok yanlis bir zamana denk geldi. Iliskinin bitmesini, terk edilmeyi kabul etmem cok zaman aldi. Ve oyle seyler yaptim ki sonrasinda, simdilerde aklima geldiginde cok utaniyorum :( iliskilerini bicak gibi kesip atabilen, ayrildiktan sonra bir daha eskisini aramayan kadinlarin hikayelerini gibtayla okuyorum..

Ben neler neler yaptim iliskimiz bittikten sonra... Ona mesaj atmak mi dersin? Evinin kapisinin onunden surekli aksamlari arabayla gecip, evde mi degil mi diye bakmak mi, ayni sekilde is yerine de oyle.. Facebooktan silip, tekrar eklemek mi? Tekrar ekledikten sonra bi defa daha silmek mi? Evine gidip konusmak mi? Onu evime davet edip, "tamam" cevabi alip, suslenip puslenip, yemek yapip, sonra "cok gec oldu yorgunum, eve gidiyorum" mesaji alip ekilmek mi... Ve daha neler neler :(

Simdi aklima gelince o kadar cok utaniyorum ki. Kendim olmaktan cikmis gibi goruyoyum kendimi. Gecmisimde o ve arkadaslarinin beni oyle bir insan biliyor olmalarindan rahatsizlik duyuyorum. Sanki gecmisimin o kismi benim icin bir utanc kaynagi gibi..

Benim gibi ayrildiktan sonra boyle seyler yapanlar oldu mu? Bu kotu anilari her hatirladiginizda siz de kendi halinize aciyor musunuz? Ben o zamanlarimi oyle gecirdim diye kendime o kadar aciyorum ki.. Ah bir de hak etseydi bari. Ne dusunuyordum tum onlari yaparken, aklimdan ne geciyordu hic bilmiyorum..

geçmişte kalan ve artık değiştiremeyeceğiniz şeyleri tekrar tekrar hatırlayıp kendinizi üzmenin ve acı çekmenin bir anlamı yok. Herkesin hayatında küçük ya da büyük pişman olacağı şeyler yaşadığı olmuştur, tecrübelerimizle aynı şeyi bir daha yapmamayı öğrenmek bundan sonrası için yapılacak tek şey

Üzülme,
Ve kendini suçlamayı bırak.
Herkesin hayatından geçmiştir böyle donemler...

O senin değerini bilememiş. yazık..

birazda bu yuzden actim bu konuyu. Baskalarinin da ayni veya benzer seyleri yasadigini bilmek, beni biraz rahatlatir diye umdum.

Utanmamalısın bence.
Ogünki yaşın. Düşüncelerin onu yapmanı gerektirdi. Ve yaptın.
Önüne bak.bunlara takılıp kalma.

ah tatlım bunları yapan sadece sen değilsin ki
o dönemleri geçiren herkes yapmıştır bu ve benzeri hataları
bunlar gelip geçer daha büyük hatalar olmasın boşverrr

Hepimizin hatirlamak istemedigi anlari vardir ..

Herkes hata yapiyor iste , bosver canim dusunme bile ..
Gecmis gecmiste kalir . Dusunsen eline ne gececekki ?

geçmişte kalan ve artık değiştiremeyeceğiniz şeyleri tekrar tekrar hatırlayıp kendinizi üzmenin ve acı çekmenin bir anlamı yok. Herkesin hayatında küçük ya da büyük pişman olacağı şeyler yaşadığı olmuştur, tecrübelerimizle aynı şeyi bir daha yapmamayı öğrenmek bundan sonrası için yapılacak tek şey

Haklisiniz. Bende durup durup bunu dusunmuyorum zaten. Arkadasim bir kac ay once 7 senelik sevgilisi tarafindan terk edildi. Ve kiz o zamandan beri eski sevgilisini hic aramadigi gibi, yeni bir iliskiye basladi. Ben onun durumundayken hala salak salak eski sevgilimin hayalini kuruyordum. Onu ve onun gibi insanlari gorunce gecmisimi hatirliyorum, hatirladikca da icim karariyor. Durum bu :)

benim gecmisim dahada berbat..

iyki yasamisim bazi seyleri demiyorum, keske yasamasaymisim ama yapcak birsey yok..

birde bence kendini cok önemseme, yada baskalarin ne düsündügünü senin hakkinda..

ama arkadaslarim ve o beni ezik bilecekler öyle hatirlayacaklar diyorsun ama belki hatirlanmiyorsun bile.. hem hatirlasa nolcak..

önemli olan senin kendini bilmen..

Utandiginiz ya da pismanlik duydugunuz seyler bunlar olsun yeter ki...

Daha yeni yeni unutmaya baslamissiniz...Zamanla kendinize kizdiginiz seyler de hafifleyecek bence ;)

Haklisiniz. Bende durup durup bunu dusunmuyorum zaten. Arkadasim bir kac ay once 7 senelik sevgilisi tarafindan terk edildi. Ve kiz o zamandan beri eski sevgilisini hic aramadigi gibi, yeni bir iliskiye basladi. Ben onun durumundayken hala salak salak eski sevgilimin hayalini kuruyordum. Onu ve onun gibi insanlari gorunce gecmisimi hatirliyorum, hatirladikca da icim karariyor. Durum bu :)

olabilir herkesin ilişkisi karakteri farklı. Dediğim gibi geçmişi değiştirebilsek hepberaber oturup üzülelim, herkesin hayatında hatırlamak istemediği anlar mutlaka olmuştur. İlerde başka biriyle çok mutlu olunca aklınıza gelmeyecek zaten.

Yalnız degilsiniz. Konunuzu okuyunca kendime cok benzettim. Bende cok ozenirim bir anda herseyi unutup ya da uzuldugunu belli etmeyip hayatina kaldigi yerden devam eden insanlara. Bende hakaretler yedigim halde aradim erkek arkadasimi,biz küsken ben evde oturup aglarim ki onun bir hatasi yuzunden tartismis oluruz o gezer,rahatca uyur aramaz ama ben yine ararim.anlamiyorum karakter meselesi diyorum, degisemiyorum da ama siz utanmayin karsidan bekleyip gelmedigi takdirde iciniz rahat etmiyor belli ki benim gibi :(

Aynisini yaptim. Senin yaptigin azdir bile benim yaptigimin yaninda...
red cevabi aldim defalarca. Cocuk beni faceden engelledi. Surekli aradim. Oyle agliyordumki resmen yalvariyordumm. Ayy ne acinasi durumdaymisim...
geceleri uyuyamiyor, gunduzleri yemek yiyemiyordum. Her sabah mide bulantisiyla uyaniyordumm...
kendimden, benligimden,vazgectim.
gece evden cikip onun kapisinin onune otururdum..
sonra ne mi oldu ?.
Silkelendim... ve donup aynaya baktim. Napiyorum ben diye... 1.5 sene kendime baktim, gezdim ,tozdum, agladim
ama gucume guc kattim
Daha sonralari hayatima biri girdi... veeeeeeee asil bomba surda;
1.5 senedir beni engelleyen adam, iliski durumumu yaptigm zamanlarda engeli kaldirip bakmiss,, bunu nsl gordumm. Onu aratarak degil, bir arkadasim muzik paylasmis onu rtiketlemis ve etiket adi tiklanabilir sekilde cikiyor tabi profiline girdim
Aaaaaa ben sokk !!!
Cocuk engeli kaldirmis, kucuk bir okulda okuyordukkk butun okul begendi iliski durumumuzu, demekki duymus,, bir hafta sonra tekrar engeli koymus.
Simdi mutlu muyum?
Rabbime ne kadar tesekkur etsem az...

Back
X