• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmiste yaptiklarimdan cok utaniyorum :(

Merhaba kizlar..
Benim 2.5 sene once bir iliskim olmustu ve bu iliskimde terk edildim. Bu kisi universiteden sinif arkadasimdi, birbirimizi sever sayardik, ama iliskimiz cok yanlis bir zamana denk geldi. Iliskinin bitmesini, terk edilmeyi kabul etmem cok zaman aldi. Ve oyle seyler yaptim ki sonrasinda, simdilerde aklima geldiginde cok utaniyorum :( iliskilerini bicak gibi kesip atabilen, ayrildiktan sonra bir daha eskisini aramayan kadinlarin hikayelerini gibtayla okuyorum..

Ben neler neler yaptim iliskimiz bittikten sonra... Ona mesaj atmak mi dersin? Evinin kapisinin onunden surekli aksamlari arabayla gecip, evde mi degil mi diye bakmak mi, ayni sekilde is yerine de oyle.. Facebooktan silip, tekrar eklemek mi? Tekrar ekledikten sonra bi defa daha silmek mi? Evine gidip konusmak mi? Onu evime davet edip, "tamam" cevabi alip, suslenip puslenip, yemek yapip, sonra "cok gec oldu yorgunum, eve gidiyorum" mesaji alip ekilmek mi... Ve daha neler neler :(

Simdi aklima gelince o kadar cok utaniyorum ki. Kendim olmaktan cikmis gibi goruyoyum kendimi. Gecmisimde o ve arkadaslarinin beni oyle bir insan biliyor olmalarindan rahatsizlik duyuyorum. Sanki gecmisimin o kismi benim icin bir utanc kaynagi gibi..

Benim gibi ayrildiktan sonra boyle seyler yapanlar oldu mu? Bu kotu anilari her hatirladiginizda siz de kendi halinize aciyor musunuz? Ben o zamanlarimi oyle gecirdim diye kendime o kadar aciyorum ki.. Ah bir de hak etseydi bari. Ne dusunuyordum tum onlari yaparken, aklimdan ne geciyordu hic bilmiyorum..

Geçmişte yaptıklarınızdan utanmak, geçmişteki sizden, yani kendinizden utanmanız demektir. Kendinizi sevmemenize, özgüven eksikliğine yol açabilir. Oysaki bu hayatta herkes hata yapar, pişman olur bazen. Kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizi sevin. Geçmişte hatalar yapmış olsanız da şimdi bu hataları görebilen, daha olgun ve güçlü bir bireysiniz. Geçmişte hata yapan kendinizi sevin affedin ve onu kucaklayın.

Bu durumu bilen insanlar yüzünden de geçmişte yaptıklarınızdan utanıyor olabilirsiniz. Benim yaptığım ve utandığım şeyleri biliyor diye. Ama şimdiki siz geçmişteki kişi değil artık ve o insanlar da bunu zamanla görecek.

Ah delilik dönemleri (: ben de çok pişmanım üni zamanlarında bazı yaptığım salak şeyler yüzünden... Keşke zamanımı daha güzel şeylere harcasaymışım diyorum diğer arkadaşlarımın başarılı hayatlarını gördükçe...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de oldu böyle bir dönemim. Hatirlamamayi tercih ediyorum şimdi. Bence her insan, yani karşı cinsle ilişkiler kurmus ilk tanıdığı kişiyle evlenmemis olan hemen her insan yaşamıştır bunu. Bizim salak salak yucelttigimiz o adamlara da başkası yaşatmıştir. Biz de baskalarina yasatmisizdir hatta. Hamdık, pişmemiz için bunlar gerekliydi. Ben böyle bakıyorum. Suçluluk ağır çünkü, üzerime alamıyorum. Napalım, yanlış insanlara oldukça cesur değer verdik diye şimdiyi bununla mi harcayalim? Ders almazsak yaşanmışliklarin ne anlamı kaldı? Güzelliklere dolsun kalbin, kalbim, hatta o adamların kalpleri de..

hata yapa yapa doğruyu bulacağız. sizin yaptıklarınızı yapıp pişman olmayan, bunu cesur olmakla, kendine güvenmekle ilişkilendirenler var. oysa siz hatanızı anlayıp pişman olmuşsunuz. bence daha fazla kendinizi üzmeyin, muazzam bir ders çıkarmışsınız sonuçta bu durumdan. olgunlaşma yolunda bir adım sayın, daha fazla geçmişi düşünmeyin, önünüze bakın.

Herkes böyledir yani en azından bende öyleydim halada öyleyim sizin ki kadar olmasa da insan böyle şeyler yapar önemli olan farketmeniz ve tekrar yapmayacak olmanız ;)

Ben ayrildiktan sonra bu bahsettiklerinin hicbirini yapmadim yapsam ne dusunurdum bilmiyorum ama suan arada o gunler aklima geliyo aceba diyorum pesinden gitsem farkli olurmuydu sonumuz Yani bence hic pismanlik duyma sen cok sevdin ve sevgin icin savastin.. Inan bana insan yapmadiklarina daha cok pisman oluyo en azindan denedin elinden geleni yaptin ;)

Merhaba kizlar..
Benim 2.5 sene once bir iliskim olmustu ve bu iliskimde terk edildim. Bu kisi universiteden sinif arkadasimdi, birbirimizi sever sayardik, ama iliskimiz cok yanlis bir zamana denk geldi. Iliskinin bitmesini, terk edilmeyi kabul etmem cok zaman aldi. Ve oyle seyler yaptim ki sonrasinda, simdilerde aklima geldiginde cok utaniyorum :( iliskilerini bicak gibi kesip atabilen, ayrildiktan sonra bir daha eskisini aramayan kadinlarin hikayelerini gibtayla okuyorum..

Ben neler neler yaptim iliskimiz bittikten sonra... Ona mesaj atmak mi dersin? Evinin kapisinin onunden surekli aksamlari arabayla gecip, evde mi degil mi diye bakmak mi, ayni sekilde is yerine de oyle.. Facebooktan silip, tekrar eklemek mi? Tekrar ekledikten sonra bi defa daha silmek mi? Evine gidip konusmak mi? Onu evime davet edip, "tamam" cevabi alip, suslenip puslenip, yemek yapip, sonra "cok gec oldu yorgunum, eve gidiyorum" mesaji alip ekilmek mi... Ve daha neler neler :(

Simdi aklima gelince o kadar cok utaniyorum ki. Kendim olmaktan cikmis gibi goruyoyum kendimi. Gecmisimde o ve arkadaslarinin beni oyle bir insan biliyor olmalarindan rahatsizlik duyuyorum. Sanki gecmisimin o kismi benim icin bir utanc kaynagi gibi..

Benim gibi ayrildiktan sonra boyle seyler yapanlar oldu mu? Bu kotu anilari her hatirladiginizda siz de kendi halinize aciyor musunuz? Ben o zamanlarimi oyle gecirdim diye kendime o kadar aciyorum ki.. Ah bir de hak etseydi bari. Ne dusunuyordum tum onlari yaparken, aklimdan ne geciyordu hic bilmiyorum..

aynılarını yaptım diyebilirm.. :/ o zaman tam sğlıklı düşünemiyor insan ben de aynen kabullenemedim telefonu kapatıyrdum msj fln atmamak için hattı kullanmıyordum üzerinden çok zaman geçti sonra onun ne kadar kalitesiz bi insan oldugunu anladım ve bu yaptıklarımdan utandım ne gerizekalıymışım dedimm

Back
X