- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
yalnız değilsin bende sen gibiyim...hemde aynenHicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Bazi insanlar diye yazdığın mesaj sana yazmıştım net biraz zayifdaBende ayniyim bi türlü geçmişi unutamıyorum
Hafıza kaybı gercekmi ki bütün hepsi silinse keşke
Bazi insanlar hicbirsey olmamış gibi gülüyorlar eğleniyorlar eğer bana yapılmış olsa mesela onlar cok takarim kafama bilmiyorum o insanlar rol mu yapıyor gercekten unutuyorlar mi bilmiyorum
Evet dogru diyorsun ben sadece onlar gibi olamiyorum diye ornek vermistimÖyle ya da böyle, diğerlerinin neyi yapıp yapamadığı sizin derdinizi azaltabilecek mi? Hiç zannetmiyorum. Sorununuzu yazarken bile hep başkalarına eğiliyosunuz. Bunu bırakıp sadece kendinize yoğunlaşmayı başaramadıkça burda yapılan dertleşmeler zayıf kalır. Profesyonel bi destek gerekir. Haksız mıyım?
Hayatınızın merkezine öncd kendinizi koyun ki, çözümler başlasın. Az önce de dediğim gibi evladınız da sizden besleniyor. En azından motivasyon olarak onu kullanın.
Kimsenin hayatı mükemmel değil, tek fark onunla başa çıka biçiminiz.
Siz değişmezseniz sorunlar da değişmez. Hep aynı döngü...
Evet dogru diyorsun ben sadece onlar gibi olamiyorum diye ornek vermistim
Evet çok sinir oluyorum o gelince uzerime daha cok kasvet çöküyorSamire senin bu kocan butun enerjini somuruyor resmen. Burada ben sinir oluyorum.
Iyi aksamlar çok sagolun iste sizin soylediklerinizi yapabilsem birseyler yoluna girecek ama olmuyor işteDoğrudur, tavsiyem, bir an önce kendinizle ilgilenmeye başlayın. Sevdiğiniz biriyle oturun bi kahve için, beğendiğiniz bir şeyi alın kendinize, şöyle bi kuaför, bi bakım, kızınızı alın ana kız bi alışveriş, bi kitap okuma, izlemek istediğiniz bi film, dizi.. bu hayatta her neyden keyif alıyorsanız. İlk fırsatta başlayın. İnancınız kuvvetliyse ona yönelin mesela, şu an bile belki yapabileceğiniz şeyler çoğu. İyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?