Geçmişte yaşamak

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Hicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim

yalnız değilsin bende sen gibiyim...hemde aynen

Benzer bir donemden gectim. Gercekten cok zor anlatmasi bile. Kelimelere sigmiyor cogu zaman. Ve herkes malesef anlamıyor. Ama yapabileceginiz en mantikli sey psikolojik destek almak. Lutfen ertelemeyin.

Merhaba, yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyordum, o yüzden sizi hatırladım. İyi niyetli biri gibi kalmışsınız aklımda..
Geçmişe saplanıp kalmak çok zor, yalnızlık, bu hisler.. Biliyorum. Nasıl mı değişti? Özgüven.. uğraşabileceğiniz ve uğraştıkça başarabildiğinizi gördüğünüz şeyler. Ve emin olduğum bir şey daha varsa çaba harcamaktır. Ortada bir sorun var, farkındalık var, o zaman kendinizi geliştirin hangi alana ilginiz varsa.
Çünkü çok iyi yapabildiğiniz tek bir şey bile varsa, daha değerli hissetmeniz kaçınılmaz.. fikirleriniz olsun, size özel ve değerli. Sizden bi tane daha yok :)
Karanlıkta gözlerimi kapatıp, sevdiğim ve sakin bi müzik açıp kendimi dinlediğim çok zaman hatırlarım.
Değerinize önce siz inanın, siz kendinizi sevin, biraz dinleyin, zamanla faydasını göreceksiniz.
Ne güzel bir de kızınız varmış, ona sarılın. Güçlü bir annenin kızı olarak yetişsin, karakteri de duygusal zekası da öyle güçlü olsun.

Bazi insanlar hicbirsey olmamış gibi gülüyorlar eğleniyorlar eğer bana yapılmış olsa mesela onlar cok takarim kafama bilmiyorum o insanlar rol mu yapıyor gercekten unutuyorlar mi bilmiyorum

Bazi insanlar hicbirsey olmamış gibi gülüyorlar eğleniyorlar eğer bana yapılmış olsa mesela onlar cok takarim kafama bilmiyorum o insanlar rol mu yapıyor gercekten unutuyorlar mi bilmiyorum

Öyle ya da böyle, diğerlerinin neyi yapıp yapamadığı sizin derdinizi azaltabilecek mi? Hiç zannetmiyorum. Sorununuzu yazarken bile hep başkalarına eğiliyosunuz. Bunu bırakıp sadece kendinize yoğunlaşmayı başaramadıkça burda yapılan dertleşmeler zayıf kalır. Profesyonel bi destek gerekir. Haksız mıyım?
Hayatınızın merkezine öncd kendinizi koyun ki, çözümler başlasın. Az önce de dediğim gibi evladınız da sizden besleniyor. En azından motivasyon olarak onu kullanın.
Kimsenin hayatı mükemmel değil, tek fark onunla başa çıka biçiminiz.
Siz değişmezseniz sorunlar da değişmez. Hep aynı döngü...

Evet dogru diyorsun ben sadece onlar gibi olamiyorum diye ornek vermistim

Evet dogru diyorsun ben sadece onlar gibi olamiyorum diye ornek vermistim

Doğrudur, tavsiyem, bir an önce kendinizle ilgilenmeye başlayın. Sevdiğiniz biriyle oturun bi kahve için, beğendiğiniz bir şeyi alın kendinize, şöyle bi kuaför, bi bakım, kızınızı alın ana kız bi alışveriş, bi kitap okuma, izlemek istediğiniz bi film, dizi.. bu hayatta her neyden keyif alıyorsanız. İlk fırsatta başlayın. İnancınız kuvvetliyse ona yönelin mesela, şu an bile belki yapabileceğiniz şeyler çoğu. İyi akşamlar..

Haksızlık yapanlar yapmaya devam eder. Sen kendi kıymetini bil, kızının kıymetini bil. Ben de senin gibiydim. 15 yıllık evlilikten sonra boşandım. Ondan önce kafamda yıllarca: o niye böyle yaptı, bu niye şöyle dedi. Enerjim tükendi yataktan bile çıkamaz olmuştum. Ama hepimizin bir tek ömrü var. Kimse gel senin hayatını güzelleştiriyim demiyor. Kendin yapacaksın. Depresyondasın sanırım. Doktora git. Ve takmamayı öğren.

Iyi aksamlar çok sagolun iste sizin soylediklerinizi yapabilsem birseyler yoluna girecek ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…