- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bizimkiside bosanmaya kadar gidermi bilmiyorum ama bunun sonu iyiye gidecek gibi degil hadi ben neyse ben artik evlendim bi.evlat sahibi oldum kizim iyi olsun okusun onu istediği seyler olsun istiyorum ve onun için sabrediyorumHaksızlık yapanlar yapmaya devam eder. Sen kendi kıymetini bil, kızının kıymetini bil. Ben de senin gibiydim. 15 yıllık evlilikten sonra boşandım. Ondan önce kafamda yıllarca: o niye böyle yaptı, bu niye şöyle dedi. Enerjim tükendi yataktan bile çıkamaz olmuştum. Ama hepimizin bir tek ömrü var. Kimse gel senin hayatını güzelleştiriyim demiyor. Kendin yapacaksın. Depresyondasın sanırım. Doktora git. Ve takmamayı öğren.
Iyi aksamlar çok sagolun iste sizin soylediklerinizi yapabilsem birseyler yoluna girecek ama olmuyor işte
Deniyor musunuz? Mesela şuan internetiniz var, bunları düşünmek yerine yapabileceğiniz çok şey var oturduğunuz yerden. E hadi başlayın ? Şimdi ? Bunları kurmayı bırakın video izleyin, bi film açın, bi şarkı açın. Herhangi bir şey ya, şuan yapılabilecek. Bi başlasanız olacak. Şimdi şuan, oturduğunuz yerden
Haksızlık yapanlar yapmaya devam eder. Sen kendi kıymetini bil, kızının kıymetini bil. Ben de senin gibiydim. 15 yıllık evlilikten sonra boşandım. Ondan önce kafamda yıllarca: o niye böyle yaptı, bu niye şöyle dedi. Enerjim tükendi yataktan bile çıkamaz olmuştum. Ama hepimizin bir tek ömrü var. Kimse gel senin hayatını güzelleştiriyim demiyor. Kendin yapacaksın. Depresyondasın sanırım. Doktora git. Ve takmamayı öğren.
WOLFROG un dedigi gibi eşim olacak adam tum enerjimi aliyor hicbirsey yapasim gelmiyor
Ben de manyak gibi bin yıl öncesindeki olayları aklıma getirip özellikle bu günlerde uyuyamaz oldum.Sabah eskisi gibi huzurlu kalkamıyorum.Özgüvenim yerlerde,herkese dimdik durmaya çalışsam da bu aralar bi eziklik hali var üstümde ki normalde güven patlaması yaşarım günün 23 saati :) Merkür gerilemesi mi dir ne cacıksa bitse de kurtulsak.İnşallah çok yakında geçer.Zira höngür föngür ağlayasım var ama sabır diye diye bi hal oldumHicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Evet olabilir ben başak burcuyum yükselen im de başak hic sevmiyorum burcumuBen de manyak gibi bin yıl öncesindeki olayları aklıma getirip özellikle bu günlerde uyuyamaz oldum.Sabah eskisi gibi huzurlu kalkamıyorum.Özgüvenim yerlerde,herkese dimdik durmaya çalışsam da bu aralar bi eziklik hali var üstümde ki normalde güven patlaması yaşarım günün 23 saati :) Merkür gerilemesi mi dir ne cacıksa bitse de kurtulsak.İnşallah çok yakında geçer.Zira höngür föngür ağlayasım var ama sabır diye diye bi hal oldum
Gecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı varHicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Gecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı varHicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Tek seni değil herkesi geriyor.İletişim kopuklukları,yanlış anlamalar, teknolojik aletlerde bozulma-bugün laptopum bozuldu-,sürekli kendini yargılama,kızma vs.Uykusuzluktan ölüyorum ama düşünceler bırakmıyor.Evet olabilir ben başak burcuyum yükselen im de başak hic sevmiyorum burcumu
Gecmisdeki hic birseyi ozlemiyorum sadece okumak istedim onuda.babam okutmadi yani benim hislerim.hic onemi yoktu ne ister neden hoşlanırGecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı var
Gecmisdeki hic birseyi ozlemiyorum sadece okumak istedim onuda.babam okutmadi yani benim hislerim.hic onemi yoktu ne ister neden hoşlanırGecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı var
Böylede hayat gecmezki bi psikologa gitseniz care bulsanız giden günlerin telafisi yok kızınızada faydanız olmaz bu sekildeGecmisdeki hic birseyi ozlemiyorum sadece okumak istedim onuda.babam okutmadi yani benim hislerim.hic onemi yoktu ne ister neden hoşlanır
Böylede hayat gecmezki bi psikologa gitseniz care bulsanız giden günlerin telafisi yok kızınızada faydanız olmaz bu sekildeGecmisdeki hic birseyi ozlemiyorum sadece okumak istedim onuda.babam okutmadi yani benim hislerim.hic onemi yoktu ne ister neden hoşlanır
Allah yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini bu günlerde geçerBizimkiside bosanmaya kadar gidermi bilmiyorum ama bunun sonu iyiye gidecek gibi degil hadi ben neyse ben artik evlendim bi.evlat sahibi oldum kizim iyi olsun okusun onu istediği seyler olsun istiyorum ve onun için sabrediyorum
Bazi insanlar hicbirsey olmamış gibi gülüyorlar eğleniyorlar eğer bana yapılmış olsa mesela onlar cok takarim kafama bilmiyorum o insanlar rol mu yapıyor gercekten unutuyorlar mi bilmiyorum
En ideal burctur basak istediginde tum burcla anladabilir zaten temiz insanlar olur ak pak ooh miss burcunuza laf etmeyinEvet olabilir ben başak burcuyum yükselen im de başak hic sevmiyorum burcumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?