Geçmişte yaşamak

Bizimkiside bosanmaya kadar gidermi bilmiyorum ama bunun sonu iyiye gidecek gibi degil hadi ben neyse ben artik evlendim bi.evlat sahibi oldum kizim iyi olsun okusun onu istediği seyler olsun istiyorum ve onun için sabrediyorum

Iyi aksamlar çok sagolun iste sizin soylediklerinizi yapabilsem birseyler yoluna girecek ama olmuyor işte

Deniyor musunuz? Mesela şuan internetiniz var, bunları düşünmek yerine yapabileceğiniz çok şey var oturduğunuz yerden. E hadi başlayın ? Şimdi ? Bunları kurmayı bırakın video izleyin, bi film açın, bi şarkı açın. Herhangi bir şey ya, şuan yapılabilecek. Bi başlasanız olacak. Şimdi şuan, oturduğunuz yerden

WOLFROG un dedigi gibi eşim olacak adam tum enerjimi aliyor hicbirsey yapasim gelmiyor

Takdir ettim, ve sadece söylemek istedim. Güçlü ve mutlu kadınlar en güzel kadınlar bence. Siz dile kolay 15 yılınızı beraber geçirdiğiniz biri için bile kendinizi bi kenara atmamışsınız. Aslında olması gereken ama ülkemizde çoğu kadının yapamadığı bir şey. Saygılar..

Oyle dusunce gelince Allahi azzevecelle hatirlayin cogu vesvese bunlarin kin tutmayin yapan bulacak ha bu dunyada ha obur dunyada sabredin ..cunku zamaninda sabrettiniz mukafatini alirsiniz insanlarinda degismesini beklemeyin beklentilerinizi dusurun her insanjn iyisi kotusu olur iyi taraflarini dusunun hunlae sizi olgunlastirdi esasen kim hakkinizda ne dusunuyor anladiniz ve en onemlisi bitti hla.devam.ediyorlarsaa.bu tvirlarina gayriresmi bir kirmizi cizgileriniz olsun temkinli olun mesafenizi koyun ve cidi ciddi dusunmeyin aakliniza gelince hasbinAllah diyin zamanla gececek hersey ama unutmayin eden bulur

WOLFROG un dedigi gibi eşim olacak adam tum enerjimi aliyor hicbirsey yapasim gelmiyor

Zor.. aldığınız nefesten bile keyif almanıza engel belli ki. Ama üzgünüm, buna müsade eden de sizsiniz. Her ne yaptı, yapıyorsa siz kendinize yapılmasına izin verdiğiniz için. O yüzden kurduğum ilk cümle 'kendinize değer verin' oldu. Zira bunu yapsaydınız şuan bu konuyu açmış olmazdınız

Ben de manyak gibi bin yıl öncesindeki olayları aklıma getirip özellikle bu günlerde uyuyamaz oldum.Sabah eskisi gibi huzurlu kalkamıyorum.Özgüvenim yerlerde,herkese dimdik durmaya çalışsam da bu aralar bi eziklik hali var üstümde ki normalde güven patlaması yaşarım günün 23 saati :) Merkür gerilemesi mi dir ne cacıksa bitse de kurtulsak.İnşallah çok yakında geçer.Zira höngür föngür ağlayasım var ama sabır diye diye bi hal oldum

Evet olabilir ben başak burcuyum yükselen im de başak hic sevmiyorum burcumu

Gecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı var

Gecmişteki neyi özluyorsunuz acaba yaşanmış pişmanlıklar mı var

Evet olabilir ben başak burcuyum yükselen im de başak hic sevmiyorum burcumu
Tek seni değil herkesi geriyor.İletişim kopuklukları,yanlış anlamalar, teknolojik aletlerde bozulma-bugün laptopum bozuldu-,sürekli kendini yargılama,kızma vs.Uykusuzluktan ölüyorum ama düşünceler bırakmıyor.

Bence psikolojik destek al canım ya. Böyle ömür geçmez bi yerden başla ve bugünün tadına var bak ne güzel sağlıklı bir evladın kurulu bi düzenin var artık . Senin yerinde olmak için çırpınanları düşün .

Gecmisdeki hic birseyi ozlemiyorum sadece okumak istedim onuda.babam okutmadi yani benim hislerim.hic onemi yoktu ne ister neden hoşlanır
Böylede hayat gecmezki bi psikologa gitseniz care bulsanız giden günlerin telafisi yok kızınızada faydanız olmaz bu sekilde

Bizimkiside bosanmaya kadar gidermi bilmiyorum ama bunun sonu iyiye gidecek gibi degil hadi ben neyse ben artik evlendim bi.evlat sahibi oldum kizim iyi olsun okusun onu istediği seyler olsun istiyorum ve onun için sabrediyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini bu günlerde geçer

Bazi insanlar hicbirsey olmamış gibi gülüyorlar eğleniyorlar eğer bana yapılmış olsa mesela onlar cok takarim kafama bilmiyorum o insanlar rol mu yapıyor gercekten unutuyorlar mi bilmiyorum

Bazıları gerçekten unutuyor. Ben de ayni senin gibiyim. Yasadigim her olay yıllar öncesine kadar aklımdadir ve tekrar tekrar degistiririm olaylari düşüne düşüne. Her ayrintiya takilirim neredeyse. Bikac yakin arkadaşım da tam tersim ya. Herşeyi unutuyorlar gerçekten. Ben geçmişe gittigimde zaman zaman bir akrabamin 3 yil once o yakın arkadaşlarımdan birine söylediği cok kırıcı bir sözü de hatirlar sinirlenirdim. Herkesi kendim gibi saniyorum ya :) geçenlerde kizla konuşurken söyledim o olaya cok sinir olmuştum diye kız bi türlü hatirlayamadi ya :))) olumsuz olan cogu seyi de öyle hatirlamiyor hem o hem diger ikisi. Geride birakabiliyorlar. Nasil boyle oluyor bu insanlar yaa. Keşke ben de öyle olsaydim.

yalniz degilsin. gecmisten bazı belirli günler var mesela, aklima gelir. belki de farkinda olmadan keyif aldigim günlerdi.
bazen 15 16 yaşlarindaki genclere özeniyorum. bazen de sıkı dostu olan insanlara. değişik işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…