Zaten oyle ilk ben yaptim diyecekler kafalarinaAy valla inanmazsa da inanmasin defolsun gitsin o saatten sonra
Zaten kendileri bir halt yiyip evlenme zamanı gelince de tecavüze uğradım diye kocalarını kandıran asalaklar yüzünden millet doğruya da inanmaz bu zamanda
Ben de diyorum ki adam kurcalar ha bu olaydan hiç bahsetmese birşey olduysa öğrenilir korkusu yaşıyor. Zaten olayda burada sarpa sarıyor. Arkadaşların önerilerini uygulayacağım umarım bir şey çıkmaz da söylemesine de gerek kalmazYahu kimin yaptığını niye söylesinki , madem cinayet çıkar diyorsunuz şimdiye kadar susmuş bundan sonrada susmaya devam edecek ... ayrıca psikolojisini bilmeden niye yorum yapayımki hiçte tepeden bir yorum değil yazdığım
Cikarsa soyluyecek mi nisanlisina boyle boyle oldu diyeBen de diyorum ki adam kurcalar ha bu olaydan hiç bahsetmese birşey olduysa öğrenilir korkusu yaşıyor. Zaten olayda burada sarpa sarıyor. Arkadaşların önerilerini uygulayacağım umarım bir şey çıkmaz da söylemesine de gerek kalmaz
Peki arkadaşınız kaç yaşındaymış bunlar olurken yani kızlık , taciz ,tecavüz ayırt edemeyecek kadar küçükmüymüş ....Ben de diyorum ki adam kurcalar ha bu olaydan hiç bahsetmese birşey olduysa öğrenilir korkusu yaşıyor. Zaten olayda burada sarpa sarıyor. Arkadaşların önerilerini uygulayacağım umarım bir şey çıkmaz da söylemesine de gerek kalmaz
Taciz mi tecavüz mü? Tacizle kızlık zarı bozulmaz ve ikisinin arasında dağlar kadar fark var. Sessiz kalmayla çok büyük hata etmiş yeterince ve bence hata yapmaya devam edecek. Kızlık zarı etkilenmemiş diye umalım ama öyleyse bile unutturmaya yetecek mi yaşadıklarını? Ayrıca destek te almalı
Ben evlendikten sonra eşimle doktora gitmiştim canım çok yanıyor acaba mantar falan mı var diye doktor bana ilişkiye girebildiniz mi emin misin deyip yine de emin olalım dedi muayene etmişti ve her şey yolunda demişti bu şekilde de evliyim deyip kendini muayene ettirebilir ya da hiç bir şey demeden özelde kızlık raporu istiyorum desinAcaba başka devlet Hastanesi'ne gidip bu şekilde mı söylese
Ay valla iyiki açtım konuyu bizim kafamız duruyor bu konu ne zaman açılsa
O konuda kararsız ben gerek yok dedim başka bı bahane uydurursun falan diye ama o kandırmış olacağım diyor.Cikarsa soyluyecek mi nisanlisina boyle boyle oldu diye
Bayağı küçükmüş tam yaşını bilemiyorum ama okula falan gitmediği dönemPeki arkadaşınız kaç yaşındaymış bunlar olurken yani kızlık , taciz ,tecavüz ayırt edemeyecek kadar küçükmüymüş ....
Cikarsa soyluyecek mi nisanlisina boyle boyle oldu diye
Nisanliso bunun pesini birakmaz yillardir cikmayan cinayette cikmis olur. Nisanlanmdn once bunu soyleyecekti simdi degilO konuda kararsız ben gerek yok dedim başka bı bahane uydurursun falan diye ama o kandırmış olacağım diyor.
Aslında hiç de sayılmaz bence başkasının pisliğini o mu temizlemek zorunda
Hani bazı kızlık zarlarında kanama olmuyormuş ya oyle söylese inanır mı acabaHerşeyi anlatmak ispatlamak zorunda değil ayrıca kaç yıl geçmiş üstünden
Korkmasın bişey olmaz
Bu kez söylese nişanlısı baskı yapacak kimdi diye belkide ayrılacak aileler duyacak hiç söylemesin daha iyi
Bizim türk erkekleri malüm
Nisanliso bunun pesini birakmaz yillardir cikmayan cinayette cikmis olur. Nisanlanmdn once bunu soyleyecekti simdi degil
Yasananlar senin soyledigin kadar olmuyor ne yazik ki adam bunun icin terk etse arkadasin icin daha nuyuk yikim olacak emin ol.Kaybetmekten korktu herhalde
Keşke soyleseydi gerçekten ya bu konudan dolayı terk edecek olan da etsin yani defolsun gitsin derim ben
Bu yazıma beğenmeme ifadesi gelmiş ama umarım o ifadeyi bana vermiyorsunuzdur. Böyle bir şey duymuştum yapmışlar bana da çok saçma geldi duyduğumda ama rapor almak fikir olur belki diye yazmak istedimBi tanıdık evlenmeden önce gitmiş kızlık raporu almıştı elinde kanıt olsun diye olaki sonradan bi sıkıntı bi iftira çıkarsa diye bu şekilde istenebilir yakında evlenicem ve evlenmeden kızlık raporumu almak istiyorum desin
Gerçi o da doğruYasananlar senin soyledigin kadar olmuyor ne yazik ki adam bunun icin terk etse arkadasin icin daha nuyuk yikim olacak emin ol.
Bi doktora gidin baska turlu ogrenilmez sonuca gore tekrar konu acarsinGerçi o da doğru
Uff Allah belasını versin o pisliğin ya masum bir insanı düşürdüğü duruma bak
Bu yazıma beğenmeme ifadesi gelmiş ama umarım o ifadeyi bana vermiyorsunuzdur. Böyle bir şey duymuştum yapmışlar bana da çok saçma geldi duyduğumda ama rapor almak fikir olur belki diye yazmak istedimsaçma bir hareket ama en kötü ihtimalle bu bahane uydurulur. Ayrıca bahane uydurulmamasından yanayım özele gir öğren ve çık
Öyle yapacağım . Teşekkürler ilginiz için .Bi doktora gidin baska turlu ogrenilmez sonuca gore tekrar konu acarsin
Allah yardimciniz olsun insaalah guzel haberlerle gelirsin. Sonrada bi psikiyatrise gorunsun arkadasin bu olay ileride evliligine cocuguna yansiyacak kolay bir sey degilÖyle yapacağım . Teşekkürler ilginiz için .
İnşallah çıkmaz sanmıyorum bir de o kadarına cesaret edemez bence bi de akraba falan adam adı çıkar diye fazla ileri gitmemiş olabilir tacizi inkar edebilir ama tecavüzü inkar edemez. Asla nişanlısına da bir şey demesin dönüşü olmayan yola girebilir. Çok açık saçık yazmak istemiyorum burda canım istersen özelden başka fikir de verebilirim nişanlısına söylememe konusundaBen de diyorum ki adam kurcalar ha bu olaydan hiç bahsetmese birşey olduysa öğrenilir korkusu yaşıyor. Zaten olayda burada sarpa sarıyor. Arkadaşların önerilerini uygulayacağım umarım bir şey çıkmaz da söylemesine de gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?