- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Seven insan sorgulamaz.Yok artık demek yerine bir çözüm yolu onerseniz? Hani konuda bu yüzden acildi ya
İnsanların psikolojisini bilip bilmeden bu şekilde tepeden yorum yapmayın. Sözlüsü öğrense illaki kurcalamayacak mı bu konuyu adam ha canım tamam öyle mi olsun mu diyecek ?
Susmasın zaten neden sussun , şimdiye kadar durduğu kabahat ...Çocukmuş zaten olay olduğunda. Şimdi susmak zorunda mı?? Belkide şuan başka bir çocuğa aynı şeyleri yapıyor sapık herif??
Ne bu erkek saçmalığı ya. Cinayet çıkarmış. Çıkarsa çıksın be. Gebersin.
Çok üzüldüm sizin için de gerçektensırf bu konuya cevap vermek için üye oldum sanırım arkadaşınızı benden daha iyi anlayan olmaz olamaz aynı şeyleri yaşamış biri olarak onu çok iyi anlıyorum.... tek farkım ben 6 7 yaşlarındaydım olayı hatırlıyorum benim de korkum acaba öncesinde bir şey oldumu diyeydi. burda bazı üyelerin yaptığı yorumlara da aşırı sinirlendim insanın psikolojisinden anlamadan yapılan yorumlara.... yıllarca o kadar bastırmıştım ki bu yaşanılan olayı 1 sn bile aklıma gelse ışık hızıyla uzaklaştırırdım aklımdan, bir gün patlak verdi, o dönem sevgilime anlatmıştım(şu an evlendim onunla) evlilik yolunda ilerliyorduk çünkü olurda birgün öğrenir diye. sabaha kadar ağladım tlf anlatırken ve dinledi beni o dönem çalışmadığım için psikolojik destek alacak param yoktu va bana maddi destek verdi benimle birlikte zaman zaman psikoloğa geldi ve ben bunu atlattım şu an o pisliğe nefret duygusu dahi hissetmiyorum ve görmüyorum da kesinlikle çünkü şu an kendisi sürünmekle meşgul sokaklarda.... benim arkadaşınına tavsiyem eğer nişanlısı öğrenince aralarında kalacaksa bu durum söylesin terk ederse de hiç üzülmesin o adamdan bir hayır gelmez . ailesine söyleme konusunda ise ben söylemedim o pisliğin kanının babamın elinde olmasını geri kalan ömrünü şerefsizi adamdan sayıp ceza almasını istemedim ve söylemedim tek pişmanlığım başka çocuklara yapıp yapmadığı endişesi. lütfen bakire miyim değil miyim diye düşüneceğine gidip önce psikolojisini düzeltsin asıl önemli olan o . benim eşimde çok önem veren biri bekaret konsuna ki kendisi de daha önce bir birliktelik yaşamamış eğer bakire olmasaydım da buna takılmazdı durumumdan dolayı. önceliği bozulan psikolojisi olsun yoksa bu yükle o evlilik yürümez. birde o ahlaksız benim olayı hatırladığımı ve bindiğimi söyledi psikoloğum tek cevabı hatırlamıyorum oldu. biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Allah bin belanı versin. Kaç yaşındaydı bu üzücü durumu yaşadığında ?
Herkes kanama görecek diye bir şey yok, bunu artık bilmeyen kalmadı. O gece açıklama yapmak zorunda bile değil.
Kendi için , zihnini toparlamak için almak istiyorsa alsın raporu. Ters bir hareket yaptım, düştüm , takıntılıyım , öğrenmek istiyorum.diye öğrenebilir , çok kolay.
AAslında gönül ister ki , ailesine anlatsın, hukuki süreç başlasın , o kişi belasını bulsun.
Başka birine böyle bir şey yaşatmasın. Asma bu arkadaşınızın şartlarına ve kararına bağlı.
Lütfen nişanlısına da hiçbir şey anlatmasın. Olay büyür. Anlatacaklarım ilk ailesine söylemeli . O da kızlık zarı için değil o kişinin cezasını bulması için
Daha okula falan gitmiyormus taş çatlasın 5 falandır ya da 6 tahminimizce
Teşekkürler yorum icin
O kişinin cezasını bulacağına ben inanmıyorum ülkemizde adalet çok garip noktalarda
Üstteki yorumlarda birinin söylediği bir haber vardı. Kızkardeşlerini taciz eden bir abi öldürdü ikisinide. Bu durumda ya arkadaşıma da bir şey yaparsa bunu düşündüm arkadaşıma birşey demedim ama korkmasın diye. Şikayetçi olmak istemiyor Allah'ından bulsun diyor sadece en az yarayla bu konuyu atlatmasini istiyorum. Umarım iyi olur.
Buraya yazdığımdan haberi yok. Burada uyeligim olduğundan da hiç bahsetmemistim internetle sosyal medya hariç pek alakası yok. Kötü hisseder falan diye söylemeyeceğim. Ben bunlari düşündüm falan diye ileteceğim yapılan yorumlarıDemedin ama burayı okuyacak. O biliyordur zaten aile yapısını, şartlarını.
En azından aileye rezil olurdu.
Buraya yazdığımdan haberi yok. Burada uyeligim olduğundan da hiç bahsetmemistim internetle sosyal medya hariç pek alakası yok. Kötü hisseder falan diye söylemeyeceğim. Ben bunlari düşündüm falan diye ileteceğim yapılan yorumları
Rezilligi onemsese acaba yapr mıydı adi köpek
Küçücük çocuğa hallenecek kadar karaktersiz
Düşündükçe evini bulup gırtlağına yapısasim geliyor
Forumda bununla çok karşılaşıyorum ; birinin derdini ondan habersiz buraya yazmak.
Taninmasa da , haberi yokken yazılması hiç hoş değil.
Neyse çare bulursunuz umarım.
Yorumdan beynim yandı desemiyi de bozulup bozulmadığını kendisi farketmemiş diyelim ki bozulmuş sözlüsüyle evlendi sevişti zaten zamanında bozulup bozulmadığını anlayamadığı bakireliğini, bakire olsaydı sözlüsü mü anlayacaktı ? hiç mantıklı değil
Kendisi bile anlamamış sözlü mü anlıcak diyor galiba!? Kız cocukmuş bunu es geçti galiba.. Ama suda var konu zar ise esnek olanda varYorumdan beynim yandı desem
aynen sevişip kanayacağına niye bu kadar eminKendisi bile anlamamış sözlü mü anlıcak diyor galiba!? Kız cocukmuş bunu es geçti galiba.. Ama suda var konu zar ise esnek olanda var
ha bir de esnek olmasa da olur eğer sağlıklı normal bir ilişkiyse az bişi soluk kan görünmez biri de spor yaparken oldu desin demiş erkekler dalga geçiyor artık böyle bahanelerle capsleri bile var şu şekil -- aşkım küçükken bisiklete bindim bisiklet gel benim kukuma çarp... şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?