Doğru söylüyorsunuz bana göre flört ettiğin kişiler de bir ilişki. HaklısınızEe tmm seninde aynısı işte, iliski demek zaten nedir konuşur bakarsin yaşarsın olur ya da olmaz. Neyini tuhaf bulup kuşku duyuyormuş. Seviyorum dediğin erkek yobazin teki buna rağmen devam ederim diyorsan ilerde yaşayacaklarina hazır ol
Ne alakası var? O zaman herkes ilk görüştüğüyle anlaşmak zorunda olup nikah masasina otursun yok olmuyorsa da kimse sevilmeye değer olmasın. Bu sana mantıklı geliyor mu? Bu tamamen erkeklerin kadın benim ilkim olmalı kompleksinden hezeyanindan baska bir sey degil. Kendinizi de su erkekler karşısında bu kadar değersiz görmeyin ya yeterİlişkim olmuş olsaydı ben sevilmeye değmeyecek biri miydim diye sorgulamadım değil
Haklısınız cidden bunları duymaya ihtiyacım vardı. Şu an söylemeli miyim sizce yoksa akışına mı bırakmalıyım bu düşünceden kurtulupNe alakası var? O zaman herkes ilk görüştüğüyle anlaşmak zorunda olup nikah masasina otursun yok olmuyorsa da kimse sevilmeye değer olmasın. Bu sana mantıklı geliyor mu? Bu tamamen erkeklerin kadın benim ilkim olmalı kompleksinden hezeyanindan baska bir sey degil. Kendinizi de su erkekler karşısında bu kadar değersiz görmeyin ya yeter
Bu konuda haklısınız diyebilirim. Aşk acısını bilmem ama aşık olma konusunda biraz yaralarım yok değil. Ben çok az insandan etkilendim bu da 2.si zaten. O yüzden bana özelmiş gibi geliyor. Bazı kilit noktalar var ben de onda olan özellikler. Dış görünüş falan değil bahsettiğim kişisel özellik ama bu düşüncesi cidden kötü ben bunu inkar edemem. Biraz kendi vicdanımdan ve ona duyduğum duygu durumundan dolayı düşünmeden edemedim.Konuyu okurken çok hayalperest biri olduğunu düşündüm. Sanki böyle tek derdi aşık olmak hatta aşk acısı çekmek olan bir kız canlandı gözümde.
Biriyle tanıştığında bu adam bana göre biri mi diye düşünmen gerekir. Sen aşık oldum mu olmadim mı derdine düşünmüşsün. Aşk öyle aramayla bulunan birşey değil. Karşındaki adam şu anlattığın şeyler için senden ayrilacaksa defolsun gitsin, neyini dert ediyorsun? Bunun neyine aşık oldunda kaybederim diye korkuyorsun?
Evet düşününce bence de bu en doğrusu gibi geliyorBu adamın bunu kadar sorgulaması mantıklı değil. Cinsellik vs yaşamamışsın zaten, geçmişin seni ilgilendirir. Evet baştan söylesen olurmuş ama o an basiretin bağlanmış söylememişsin. Şu saatten sonra soylersen bence bu kafadaki sığ bi erkek kafasında baska seyler kurmaya baslar. Bence gerek yok zaten önemli bir geçmiş yaşantında olmamış. Ama tüm bunlardan ziyade bu adam sana uygun mu bnce buna odaklan, yok kıyamıyorum vs gec bunları. Bu kadar bir erkeği heleki iliski başında buyutmeye hic gerek yok. Zaman ver tanimaya çalış çok istiyorsan eğer
25-30 yaş arası diye tahmin ediyorum, o yaşta bir adamın hiç ilişkisi olmaması normal mi sence?
24yaşındaAdam kaç yaşında?
Yani ona aşığım diyemem direkt ama cidden kaybetmek istemediğim içimden geçti. Yani korktum bilmiyorumSiz 25 yaşında olduğunuza göre karşınızdaki kişide 25 ve üstü diye tahmin ediyorum. Akıl yaşı 12 olsa da nüfusta 25+ olması lazım.
O yaşa kadar hiç ilişkisi olmayan adama ne diye aşık olacağım ya? Sizde bir tutturmuşsunuz söyleyemem edemem, neyi söyleyemiyorsunuz 4 çocuğunuz mu var?
Gencecik kızlarsınız yapmayın şunu kendinize artık
Ya nolur kaybet, bu nedir? 25 yaşında kadının romantik ilişkisi olamaz mı? Daha bunu kabul edemeyen adam ileride ne dertler açar başınıza siz düşünün.Yani ona aşığım diyemem direkt ama cidden kaybetmek istemediğim içimden geçti. Yani korktum bilmiyorumhaklısınız
Onu yine bir şekilde kabul ederdi belki ama ben sanki bir şeyler yaşamışım da söylemiyormuşum kuşkusunu sürekli bana dayatıcakmış gibi hissettiğim için o an ağzımdan çıkamadı nedense. Şimdi de yalan söyledin der diye o topa hiç giremiyorum ama söylediklerinizde haklısınız bir şey diyemiyorum.Ya nolur kaybet, bu nedir? 25 yaşında kadının romantik ilişkisi olamaz mı? Daha bunu kabul edemeyen adam ileride ne dertler açar başınıza siz düşünün.
Gençliğinizi heba etmeyin
Her zaman dürüst olmaktan yanayım.Kızlar cidden anlatacak kimsem yok ve düşünmekten çok yoruldum. Ben 25 yaşındayım. Birkaç erkekle flört ettim ve bir ilişkim oldu. Ben bu süreçte kimseye aşık olamadım. Sevdim ama o da istediğim gibi değildi. Ben bu çocuğu cidden çok seviyorum diyeceğim bir konumda olamadım. İlişki yaşadığım insan da beni çok seviyordu. Çevrem sürekli böyle seven bulamazsın dene dediler. Dedim ki bir deneyeyim neden olmasın belki çok güzel bir ilişkimiz olur. Sevdim ama düşündüğüm gibi değildi. Zaten kolay sevemiyordum bunların üstüne bir de bana değersiz hissettirdiği zamanlar oldu. Yani bu ilişki benim için uzun olsa da böyle severek ciddi aşık olarak yaşadığım bir şey değildi. Ve kızlar ben şimdi biriyle tanıştım. İlk başta bir seyler beni etkilede de cidden sadece arkadaşça sohbet ediyorduk . Aşk muhabbeti açıldı ilk tanıştığımızda aşık olduğum biri olmadı falan dedim. Cidden öyleydi. Neyse konuşma ilerledi. Kızlar ben çok seviyorum. Şu an cidden onu hissediyorum. Ama bana hiç ilişkin oldu mu dedi. Öğrense benden ayrılacaktı ve bana dürüst ol. Ben çok üzüldüm ama diyemedim kızlar yapamadım oldu diyemedim. Söyleyemedim korkumdan. Çok seviyorum ama şimdi de yüzüne bakınca kıyamıyorum. Beni çok seviyor ne yapıcam ben üstüne güveniyor da ama birbirimizi bulmuşuz gibi hissediyorum. Onu hep seviceğim ve hep sadık olucağım bir ilişki de neden bunun için muhteşem bir ilişkiyi mahvedeyim ki diye düşünüyorum.
Sevgilim oldu diyince o size kıyacak ama değil mi? Aynen hissettiğiniz gibi, ilişkiniz olmuş olsaydı sizi sevilmeye değer bulmayacaktı. Bakın bu tipler boşanmış kadına da kötü gözle bakarlar.Çok seviyorum ama şimdi de yüzüne bakınca kıyamıyorum. Beni çok seviyor
Aman sanki onun olmamıştır. Aynı anda 2 3 kişi bile olmuştur. Sadece söylemedi sende söyleme bazen beyaz yalan iyidirYani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?