Geçmişte yaşananlar

Doğru söylüyorsunuz bana göre flört ettiğin kişiler de bir ilişki. Haklısınız

İlişkim olmuş olsaydı ben sevilmeye değmeyecek biri miydim diye sorgulamadım değil
Ne alakası var? O zaman herkes ilk görüştüğüyle anlaşmak zorunda olup nikah masasina otursun yok olmuyorsa da kimse sevilmeye değer olmasın. Bu sana mantıklı geliyor mu? Bu tamamen erkeklerin kadın benim ilkim olmalı kompleksinden hezeyanindan baska bir sey degil. Kendinizi de su erkekler karşısında bu kadar değersiz görmeyin ya yeter

Haklısınız cidden bunları duymaya ihtiyacım vardı. Şu an söylemeli miyim sizce yoksa akışına mı bırakmalıyım bu düşünceden kurtulup

Konuyu okurken çok hayalperest biri olduğunu düşündüm. Sanki böyle tek derdi aşık olmak hatta aşk acısı çekmek olan bir kız canlandı gözümde.
Biriyle tanıştığında bu adam bana göre biri mi diye düşünmen gerekir. Sen aşık oldum mu olmadim mı derdine düşünmüşsün. Aşk öyle aramayla bulunan birşey değil. Karşındaki adam şu anlattığın şeyler için senden ayrilacaksa defolsun gitsin, neyini dert ediyorsun? Bunun neyine aşık oldunda kaybederim diye korkuyorsun?

Bu adamın bunu kadar sorgulaması mantıklı değil. Cinsellik vs yaşamamışsın zaten, geçmişin seni ilgilendirir. Evet baştan söylesen olurmuş ama o an basiretin bağlanmış söylememişsin. Şu saatten sonra soylersen bence bu kafadaki sığ bi erkek kafasında baska seyler kurmaya baslar. Bence gerek yok zaten önemli bir geçmiş yaşantında olmamış. Ama tüm bunlardan ziyade bu adam sana uygun mu bnce buna odaklan, yok kıyamıyorum vs gec bunları. Bu kadar bir erkeği heleki iliski başında buyutmeye hic gerek yok. Zaman ver tanimaya çalış çok istiyorsan eğer

Bu konuda haklısınız diyebilirim. Aşk acısını bilmem ama aşık olma konusunda biraz yaralarım yok değil. Ben çok az insandan etkilendim bu da 2.si zaten. O yüzden bana özelmiş gibi geliyor. Bazı kilit noktalar var ben de onda olan özellikler. Dış görünüş falan değil bahsettiğim kişisel özellik ama bu düşüncesi cidden kötü ben bunu inkar edemem. Biraz kendi vicdanımdan ve ona duyduğum duygu durumundan dolayı düşünmeden edemedim.

Siz 25 yaşında olduğunuza göre karşınızdaki kişide 25 ve üstü diye tahmin ediyorum. Akıl yaşı 12 olsa da nüfusta 25+ olması lazım.
O yaşa kadar hiç ilişkisi olmayan adama ne diye aşık olacağım ya? Sizde bir tutturmuşsunuz söyleyemem edemem, neyi söyleyemiyorsunuz 4 çocuğunuz mu var?
Gencecik kızlarsınız yapmayın şunu kendinize artık

Evet düşününce bence de bu en doğrusu gibi geliyor

Yani ona aşığım diyemem direkt ama cidden kaybetmek istemediğim içimden geçti. Yani korktum bilmiyorum haklısınız

Yani ona aşığım diyemem direkt ama cidden kaybetmek istemediğim içimden geçti. Yani korktum bilmiyorum haklısınız
Ya nolur kaybet, bu nedir? 25 yaşında kadının romantik ilişkisi olamaz mı? Daha bunu kabul edemeyen adam ileride ne dertler açar başınıza siz düşünün.
Gençliğinizi heba etmeyin

Ya nolur kaybet, bu nedir? 25 yaşında kadının romantik ilişkisi olamaz mı? Daha bunu kabul edemeyen adam ileride ne dertler açar başınıza siz düşünün.
Gençliğinizi heba etmeyin
Onu yine bir şekilde kabul ederdi belki ama ben sanki bir şeyler yaşamışım da söylemiyormuşum kuşkusunu sürekli bana dayatıcakmış gibi hissettiğim için o an ağzımdan çıkamadı nedense. Şimdi de yalan söyledin der diye o topa hiç giremiyorum ama söylediklerinizde haklısınız bir şey diyemiyorum.

Teşekkür ederim hepinize. Cidden bazı şeyleri duymam gerekiyormuş gibi hissediyorum şu an. Çevremde beni içten bir şekilde düşünüp cevap verecek pek birileri yok. O yüzden buraya yazmak iyi geldi

Her zaman dürüst olmaktan yanayım.
En azından yaşadığınız eski ilişkiyi önemsiz görüyorsanız onun da öyle görmesini sağlayabilirdiniz.
“Tabi ki birileriyle görüştüm, denedim ama tam anlamıyla bir ilişki gibi hissetmedim” deseydiniz. 25 yaşında birinin hiç sevgilim olmadı demesinden çok daha iyi bence.

Nereden buluyorsunuz bu hödükleri. Kimseye bir şey anlatmak ya da ispatlamak zorunda değilsiniz. Senden önce şu oldu bu oldu deyip de eline koz vermeyin başınıza kakacak çünkü. Sanki sütten çıkma ak kaşık kendisi.
Şu an duygularınız yoğun ama bu duygular sakinleşecek ve azalacak. O zaman bu kişiyi çekemezsiniz.

Çok seviyorum ama şimdi de yüzüne bakınca kıyamıyorum. Beni çok seviyor
Sevgilim oldu diyince o size kıyacak ama değil mi? Aynen hissettiğiniz gibi, ilişkiniz olmuş olsaydı sizi sevilmeye değer bulmayacaktı. Bakın bu tipler boşanmış kadına da kötü gözle bakarlar.

Onu sevemedim buna ısınamadım, bula bula çağdışı mağara hanzosu mu buldunuz?

Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Aman sanki onun olmamıştır. Aynı anda 2 3 kişi bile olmuştur. Sadece söylemedi sende söyleme bazen beyaz yalan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…