- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.378
- 598
Leş bir herifi kaybetsen ne olur? Asıl kaybetmezsen kendini kaybedeceksin. Böyle adamlar ömrünü çürütür insanın.Yani ona aşığım diyemem direkt ama cidden kaybetmek istemediğim içimden geçti. Yani korktum bilmiyorumhaklısınız
Böyle tipler bana tehlikeli geliyor, direkt takıntılı ve kompleksli. Muhteşem bir ilişki yaşayacağınıza emin misin? Öncelikle kendini kusurlu, defolu (!), eksik görmekten vazgeç lütfen. Kendini böyle gördükçe onu normalleştireceksin çünkü.Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmış
Ya şu erkeklere prim vermeyin rica edicem yaYani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Bu devirde hala böyle şeyler var mı ya ben şok. 16 yıl önce başıma gelmişti bu tarz bişey.Cidden yarı körmüş gibi hissediyorum. O yüzden buraya yazmak istedim.
Ben ortada muhteşem bir ilişki göremiyorum.Onu hep seviceğim ve hep sadık olucağım bir ilişki de neden bunun için muhteşem bir ilişkiyi mahvedeyim ki diye düşünüyorum
Çok gençsin, böyle dağ ayılarıyla gençliğini ziyan etme.Onu yine bir şekilde kabul ederdi belki ama ben sanki bir şeyler yaşamışım da söylemiyormuşum kuşkusunu sürekli bana dayatıcakmış gibi hissettiğim için o an ağzımdan çıkamadı nedense. Şimdi de yalan söyledin der diye o topa hiç giremiyorum ama söylediklerinizde haklısınız bir şey diyemiyorum.
Diyelim biraz flört ettiniz olmadı ayrıldınız. Bunun gibi biri daha geldi hiç sevgilin oldu mu diye sordu. Var deseniz sizi istemeyecek. Bu muhteşem çekimi inkar edip, aslında sevmemiştim ya onu diyip yine aşkım sen ilkimsin mi diyeceksiniz?Biliyorum haklısınız. Ama hani bazen olur ya etkilenirsiniz. Bir çekim hissedersiniz. Sebepsiz böyle bir sevgi olur içinizde. Onu hissediyorum ona karşı. Sadece bu durum kafamı kurcalıyor
Eğer ilişkinizi ilerletir devamını getirirseniz ilerde ne olursa olsun bu takıntısını daha da büyüterek ve hatta kendi kafasında kurarak sanki bir hata yapmışsınız gibi yüzünüze vuracaktır her seferinde. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın çok pişman olursunuz. Onu sizin geçmişiniz ilgilendirmez.Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmış
Konu sahibine göre normal herhalde, çünkü kendi geçmişini bile saklama gereği duymuş. Demek ki bu adamın eline hiç kadın eli değmemiş, kimseden hoşlanmamış, hayatında tek gördüğü kadın anasıymış (!). Tam konu sahibine göre bir adam. 6 ay içinde evlensinler bence.25-30 yaş arası diye tahmin ediyorum, o yaşta bir adamın hiç ilişkisi olmaması normal mi sence?
Adamın anası " evlen evlen" diye baskı kuruyor muhtemelen. Adam da evlenecek birini aradığı için " hiç ilişkim olmadı" diyerek karşı tarafın ağzını arıyor ki ona göre ilişkiye devam edecek, anasından onay alırsa da evlenecekler.24 yaşında olan erkek arkadaşınız mağaradan falan mı geldi acaba? Böyle saçmalık olur mu? İlk okuduğumda cinsel ilişkiyi kastediyorsunuz sandım ( ki cinsellik yaşanması da normal bir şey zaten) sevgiliniz normal flört , sevgili ilişkilerini bile anormal görüyor çok tuhaf. Ciddi sorunları var kesinlikle. Siz de bunu normalleştirip sevilmeye değer değilim diye düşündüğünüze göre sizin de düşüncelerinizde sıkıntı var. Kimsenin sizi yargılamasına, geçmişle ilgili hesap sormasına izin vermeyin, sanki dünyanın en suçlusu gibi davranmayın. Kendinize yapacağınız en güzel iyilik ondan ayrılmanız olacaktır. Eğer ayrılmazsanız benliğinizi, kişiliğinizi, ruh sağlığınızı tamamen kaybedersiniz.
Böyle bir erkeğin sorunlu olmasının temel sebebi ailedir. Ailesi de muhtemelen uzun süreli tanışmaya, sevgili işlerine karşıdır. Hormonların tavan olduğu bu yaşlarda böyle konuşması ilginç. Senin de yazdığın gibi ya yalan söylüyor kendisini hiç ilişki tecrübesi olmayan biri olarak lanse ediyor ya da toplumsal tabulara takıntılı biri. Ayrıca anasının baskısıyla evlenmeyi kabul eden erkekten ne hayır gelir orası da ayrı mesele. Bir dakikada kırk yalan söyleyip bakir olmamasına rağmen bakire (!) kız isteyen erkeklerin çok olduğunu da görüyoruz ne yazıkki. Bazı kadınlar özgüvensizliği sebebiyle bu erkekleri tepelerine çıkarıyor işte.Adamın anası " evlen evlen" diye baskı kuruyor muhtemelen. Adam da evlenecek birini aradığı için " hiç ilişkim olmadı" diyerek karşı tarafın ağzını arıyor ki ona göre ilişkiye devam edecek, anasından onay alırsa da evlenecekler.
2.ihtimal ise, adam " her ilkimi senle yaşıyorum" ayağına konu sahibiyle her şeyi yaşayacak ama iş , evliliğe gitmeyecek.
3. ihtimal aklıma gelmiyor.
Kendisi huri meleği miymiş. Geçmiş geçmişte kalmıştır.Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Hayır tabiki böyle bir şey yapmayacağım. O an saçma bir hata yaptım böyle bir insan değilim. Güzel bir anın silip atıcakmışım gibi hissettim çocukça biliyorum.Diyelim biraz flört ettiniz olmadı ayrıldınız. Bunun gibi biri daha geldi hiç sevgilin oldu mu diye sordu. Var deseniz sizi istemeyecek. Bu muhteşem çekimi inkar edip, aslında sevmemiştim ya onu diyip yine aşkım sen ilkimsin mi diyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?