Geçmişte yaşananlar

HelinKrsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
22
-1
1
26
Kızlar cidden anlatacak kimsem yok ve düşünmekten çok yoruldum. Ben 25 yaşındayım. Birkaç erkekle flört ettim ve bir ilişkim oldu. Ben bu süreçte kimseye aşık olamadım. Sevdim ama o da istediğim gibi değildi. Ben bu çocuğu cidden çok seviyorum diyeceğim bir konumda olamadım. İlişki yaşadığım insan da beni çok seviyordu. Çevrem sürekli böyle seven bulamazsın dene dediler. Dedim ki bir deneyeyim neden olmasın belki çok güzel bir ilişkimiz olur. Sevdim ama düşündüğüm gibi değildi. Zaten kolay sevemiyordum bunların üstüne bir de bana değersiz hissettirdiği zamanlar oldu. Yani bu ilişki benim için uzun olsa da böyle severek ciddi aşık olarak yaşadığım bir şey değildi. Ve kızlar ben şimdi biriyle tanıştım. İlk başta bir seyler beni etkilede de cidden sadece arkadaşça sohbet ediyorduk . Aşk muhabbeti açıldı ilk tanıştığımızda aşık olduğum biri olmadı falan dedim. Cidden öyleydi. Neyse konuşma ilerledi. Kızlar ben çok seviyorum. Şu an cidden onu hissediyorum. Ama bana hiç ilişkin oldu mu dedi. Öğrense benden ayrılacaktı ve bana dürüst ol. Ben çok üzüldüm ama diyemedim kızlar yapamadım oldu diyemedim. Söyleyemedim korkumdan. Çok seviyorum ama şimdi de yüzüne bakınca kıyamıyorum. Beni çok seviyor ne yapıcam ben üstüne güveniyor da ama birbirimizi bulmuşuz gibi hissediyorum. Onu hep seviceğim ve hep sadık olucağım bir ilişki de neden bunun için muhteşem bir ilişkiyi mahvedeyim ki diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Bu normal br insan beklentisi olamaz. 25 yaşındasınız. Gökten zembille dün inmediniz.

Bu normal br insan beklentisi olamaz. 25 yaşındasınız. Gökten zembille dün inmediniz.
Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmış

Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Bu normal mi peki, demekki sığ bakış açısında olan bir erkek. Böyle biriyle olmak istediğinize emin misiniz? Kendisinin hic mi iliskisi olmamista? Ee şimdi hadi iliskidesiniz siz neyi tuhaf bunun, yarın bi gun ayrılsaniz size kötü gözle mi bakacak. Zihniyeti normal değil sıkıntılı bence bunu sorgulayın, kıyamıyorum da vs diye düşüneceğinize

Söylediğimde onu kaybedicem bundan eminim. Ama kaybetmek istemiyorum hem de yüzüne bakınca suç işlemişim gibi geliyor
Böyle sığ düşünceli birini kaybedersen kendine iyilik yapmış olursun ben de sana bunu diyeyim

Yaşın da 18-19 arası olsa neyse yani bu devirde 25 yaşına kadar gelip hiç sevgilisi olmayan kişi çok sayılıdır

Geçmişte cinsellik de yaşamış olabilirdiniz ama yaşamamışsınız da yani normal bi ilişkiye bile tuhaf bakan -tabiri caizse- bir kekoyu nasıl sevdiniz acaba ?
Onu da sorguladığım olmuyor diyor. Bu konuda şöyle bir detay var ben ilişkim olduğunu söylesem yine soğukluk girerdi ama şu an ilişkim olmuştu desem bana gelip yalan söyledin der bundan dolayı kaybetmekten korkuyorum. Diğeri zaten olmadı

Kendisi ak kaşık mı ? Gerçekten z kuşağı kendine değer veriyor sanıyordum.

Kendisinin olmamış sadece konuştuğu insanlar olmuş devam edememişler

Biliyorum haklısınız. Ama hani bazen olur ya etkilenirsiniz. Bir çekim hissedersiniz. Sebepsiz böyle bir sevgi olur içinizde. Onu hissediyorum ona karşı. Sadece bu durum kafamı kurcalıyor
Hormonlarınızin coştugu bir döneme denk gelmiş sadece, bu kadar romantize etmeye gerek yok şöyle bi erkegi bence. Sevmek hissini yasamak istediğiniz icin aşk sanıyorsunuz hepsi bu.

Kendisinin olmamış sadece konuştuğu insanlar olmuş devam edememişler
Ee tmm seninde aynısı işte, iliski demek zaten nedir konuşur bakarsin yaşarsın olur ya da olmaz. Neyini tuhaf bulup kuşku duyuyormuş. Seviyorum dediğin erkek yobazin teki buna rağmen devam ederim diyorsan ilerde yaşayacaklarina hazır ol

Hormonlarınızin coştugu bir döneme denk gelmiş sadece, bu kadar romantize etmeye gerek yok şöyle bi erkegi bence. Sevmek hissini yasamak istediğiniz icin aşk sanıyorsunuz hepsi bu.
İlişkim olmuş olsaydı ben sevilmeye değmeyecek biri miydim diye sorgulamadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…