Çok üzgünüm o an aceleyle yazmak zorunda kaldım. Düzelttim birazO kadar anlatim bozukluğu ve düşük cumle dolu ki yazı anlamak icin kendimi zorladım.
Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyorCinsel ilişkiden mi bahsediyorsun?
Bu normal br insan beklentisi olamaz. 25 yaşındasınız. Gökten zembille dün inmediniz.Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmışBu normal br insan beklentisi olamaz. 25 yaşındasınız. Gökten zembille dün inmediniz.
ve bu adam muhteşem ve siz diğer yarınızı buldunuz öyle mi?Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Söylediğimde onu kaybedicem bundan eminim. Ama kaybetmek istemiyorum hem de yüzüne bakınca suç işlemişim gibi geliyorBu normal br insan beklentisi olamaz. 25 yaşındasınız. Gökten zembille dün inmediniz.
Bu normal mi peki, demekki sığ bakış açısında olan bir erkek. Böyle biriyle olmak istediğinize emin misiniz? Kendisinin hic mi iliskisi olmamista? Ee şimdi hadi iliskidesiniz siz neyi tuhaf bunun, yarın bi gun ayrılsaniz size kötü gözle mi bakacak. Zihniyeti normal değil sıkıntılı bence bunu sorgulayın, kıyamıyorum da vs diye düşüneceğinizeYani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Böyle sığ düşünceli birini kaybedersen kendine iyilik yapmış olursun ben de sana bunu diyeyimSöylediğimde onu kaybedicem bundan eminim. Ama kaybetmek istemiyorum hem de yüzüne bakınca suç işlemişim gibi geliyor
Biliyorum haklısınız. Ama hani bazen olur ya etkilenirsiniz. Bir çekim hissedersiniz. Sebepsiz böyle bir sevgi olur içinizde. Onu hissediyorum ona karşı. Sadece bu durum kafamı kurcalıyorve bu adam muhteşem ve siz diğer yarınızı buldunuz öyle mi?
Onu da sorguladığım olmuyor diyor. Bu konuda şöyle bir detay var ben ilişkim olduğunu söylesem yine soğukluk girerdi ama şu an ilişkim olmuştu desem bana gelip yalan söyledin der bundan dolayı kaybetmekten korkuyorum. Diğeri zaten olmadıGeçmişte cinsellik de yaşamış olabilirdiniz ama yaşamamışsınız da yani normal bi ilişkiye bile tuhaf bakan -tabiri caizse- bir kekoyu nasıl sevdiniz acaba ?
Kendisi ak kaşık mı ? Gerçekten z kuşağı kendine değer veriyor sanıyordum.Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Kendisinin olmamış sadece konuştuğu insanlar olmuş devam edememişlerBu normal mi peki, demekki sığ bakış açısında olan bir erkek. Böyle biriyle olmak istediğinize emin misiniz? Kendisinin hic mi iliskisi olmamista? Ee şimdi hadi iliskidesiniz siz neyi tuhaf bunun, yarın bi gun ayrılsaniz size kötü gözle mi bakacak. Zihniyeti normal değil sıkıntılı bence bunu sorgulayın, kıyamıyorum da vs diye düşüneceğinize
Hormonlarınızin coştugu bir döneme denk gelmiş sadece, bu kadar romantize etmeye gerek yok şöyle bi erkegi bence. Sevmek hissini yasamak istediğiniz icin aşk sanıyorsunuz hepsi bu.Biliyorum haklısınız. Ama hani bazen olur ya etkilenirsiniz. Bir çekim hissedersiniz. Sebepsiz böyle bir sevgi olur içinizde. Onu hissediyorum ona karşı. Sadece bu durum kafamı kurcalıyor
Cidden yarı körmüş gibi hissediyorum. O yüzden buraya yazmak istedim.Kendisi ak kaşık mı ? Gerçekten z kuşağı kendine değer veriyor sanıyordum.
Ee tmm seninde aynısı işte, iliski demek zaten nedir konuşur bakarsin yaşarsın olur ya da olmaz. Neyini tuhaf bulup kuşku duyuyormuş. Seviyorum dediğin erkek yobazin teki buna rağmen devam ederim diyorsan ilerde yaşayacaklarina hazır olKendisinin olmamış sadece konuştuğu insanlar olmuş devam edememişler
İlişkim olmuş olsaydı ben sevilmeye değmeyecek biri miydim diye sorgulamadım değilHormonlarınızin coştugu bir döneme denk gelmiş sadece, bu kadar romantize etmeye gerek yok şöyle bi erkegi bence. Sevmek hissini yasamak istediğiniz icin aşk sanıyorsunuz hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?