Geçmişte yaşananlar

Ayyyyy ne bu mıymıymıy yaaa içimi baydın konu sahibi. Ne bu adam padişahın sol şeyi mi? Üüfff ne büyütmüşsün gözünde. Bu erkekler niye böyle oldu diyoruz sonra. Senin gibiler yüzünden adamlar kendilerini bi b.k sanıyor işte

Adama bak değil cinsellik normal ilişkiyi tabu haline getirip kandırmıs sizi bir de kıyamıyorum diyorsunuz.
Eminim ne naneler yemiştir o.
Benim fuckbuddymi öğrenmişti eski sevgilim olmaz ayrılalım diyip hemen pişman olmuştu
Ona rağmen uzun süre affetmedim yüzüne vurdum güvenimi sarstın dedim
Böyle böyle hakimiyet kuruyorlar işte

Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmış
Böyle tipler bana tehlikeli geliyor, direkt takıntılı ve kompleksli. Muhteşem bir ilişki yaşayacağınıza emin misin? Öncelikle kendini kusurlu, defolu (!), eksik görmekten vazgeç lütfen. Kendini böyle gördükçe onu normalleştireceksin çünkü.

hicbirimiz elma agacindan dusmedik tabii ki bir seyler yasayarak geldik su ana kimden neyi saklamaya calisiyorsunuz ki. karsinizdaki kisi salagin tekine benziyor kusura bakmayin

24 yaşında olan erkek arkadaşınız mağaradan falan mı geldi acaba? Böyle saçmalık olur mu? İlk okuduğumda cinsel ilişkiyi kastediyorsunuz sandım ( ki cinsellik yaşanması da normal bir şey zaten) sevgiliniz normal flört , sevgili ilişkilerini bile anormal görüyor çok tuhaf. Ciddi sorunları var kesinlikle. Siz de bunu normalleştirip sevilmeye değer değilim diye düşündüğünüze göre sizin de düşüncelerinizde sıkıntı var. Kimsenin sizi yargılamasına, geçmişle ilgili hesap sormasına izin vermeyin, sanki dünyanın en suçlusu gibi davranmayın. Kendinize yapacağınız en güzel iyilik ondan ayrılmanız olacaktır. Eğer ayrılmazsanız benliğinizi, kişiliğinizi, ruh sağlığınızı tamamen kaybedersiniz.

Onu yine bir şekilde kabul ederdi belki ama ben sanki bir şeyler yaşamışım da söylemiyormuşum kuşkusunu sürekli bana dayatıcakmış gibi hissettiğim için o an ağzımdan çıkamadı nedense. Şimdi de yalan söyledin der diye o topa hiç giremiyorum ama söylediklerinizde haklısınız bir şey diyemiyorum.
Çok gençsin, böyle dağ ayılarıyla gençliğini ziyan etme.
Cinsel ilişkiye carlayan primatları çok gördük burada ama yani artık romantik ilişki için de problem çıkaran adamdan koşarak uzaklaşman lazım.
Yaşlar 15-16 değil, ne bekliyor? Seni ormanda kurtlar mı büyüttü de gelip adam seni buldu?
Emimim çokta güzel bir kızsındır, okulun varsa ona odaklan, okumadıysan oku. Uğraşma bu tiplerle

Biliyorum haklısınız. Ama hani bazen olur ya etkilenirsiniz. Bir çekim hissedersiniz. Sebepsiz böyle bir sevgi olur içinizde. Onu hissediyorum ona karşı. Sadece bu durum kafamı kurcalıyor
Diyelim biraz flört ettiniz olmadı ayrıldınız. Bunun gibi biri daha geldi hiç sevgilin oldu mu diye sordu. Var deseniz sizi istemeyecek. Bu muhteşem çekimi inkar edip, aslında sevmemiştim ya onu diyip yine aşkım sen ilkimsin mi diyeceksiniz?

Ya pişmanım işte ilişkim olmadı gibi konuştum çünkü gerçekten bir ilişki yaşamış gibi hissetmedim. Gerçekten sevdiğim bir ilişki değildi. Flörtlerim olduğunu etkilendiğim insanlar olduğunu söyledim ama bu konuya takmış
Eğer ilişkinizi ilerletir devamını getirirseniz ilerde ne olursa olsun bu takıntısını daha da büyüterek ve hatta kendi kafasında kurarak sanki bir hata yapmışsınız gibi yüzünüze vuracaktır her seferinde. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın çok pişman olursunuz. Onu sizin geçmişiniz ilgilendirmez.

24 yaşında genç bir delikanlının uğraştığı işlere bak.. ilişkin oldu mu? olduysa ne kadar ileri gittin?
vs vs.. sanane acaba.

25-30 yaş arası diye tahmin ediyorum, o yaşta bir adamın hiç ilişkisi olmaması normal mi sence?
Konu sahibine göre normal herhalde, çünkü kendi geçmişini bile saklama gereği duymuş. Demek ki bu adamın eline hiç kadın eli değmemiş, kimseden hoşlanmamış, hayatında tek gördüğü kadın anasıymış (!). Tam konu sahibine göre bir adam. 6 ay içinde evlensinler bence.

24 yaşında olan erkek arkadaşınız mağaradan falan mı geldi acaba? Böyle saçmalık olur mu? İlk okuduğumda cinsel ilişkiyi kastediyorsunuz sandım ( ki cinsellik yaşanması da normal bir şey zaten) sevgiliniz normal flört , sevgili ilişkilerini bile anormal görüyor çok tuhaf. Ciddi sorunları var kesinlikle. Siz de bunu normalleştirip sevilmeye değer değilim diye düşündüğünüze göre sizin de düşüncelerinizde sıkıntı var. Kimsenin sizi yargılamasına, geçmişle ilgili hesap sormasına izin vermeyin, sanki dünyanın en suçlusu gibi davranmayın. Kendinize yapacağınız en güzel iyilik ondan ayrılmanız olacaktır. Eğer ayrılmazsanız benliğinizi, kişiliğinizi, ruh sağlığınızı tamamen kaybedersiniz.
Adamın anası " evlen evlen" diye baskı kuruyor muhtemelen. Adam da evlenecek birini aradığı için " hiç ilişkim olmadı" diyerek karşı tarafın ağzını arıyor ki ona göre ilişkiye devam edecek, anasından onay alırsa da evlenecekler.

2.ihtimal ise, adam " her ilkimi senle yaşıyorum" ayağına konu sahibiyle her şeyi yaşayacak ama iş , evliliğe gitmeyecek.

3. ihtimal aklıma gelmiyor.

Adamın anası " evlen evlen" diye baskı kuruyor muhtemelen. Adam da evlenecek birini aradığı için " hiç ilişkim olmadı" diyerek karşı tarafın ağzını arıyor ki ona göre ilişkiye devam edecek, anasından onay alırsa da evlenecekler.

2.ihtimal ise, adam " her ilkimi senle yaşıyorum" ayağına konu sahibiyle her şeyi yaşayacak ama iş , evliliğe gitmeyecek.

3. ihtimal aklıma gelmiyor.
Böyle bir erkeğin sorunlu olmasının temel sebebi ailedir. Ailesi de muhtemelen uzun süreli tanışmaya, sevgili işlerine karşıdır. Hormonların tavan olduğu bu yaşlarda böyle konuşması ilginç. Senin de yazdığın gibi ya yalan söylüyor kendisini hiç ilişki tecrübesi olmayan biri olarak lanse ediyor ya da toplumsal tabulara takıntılı biri. Ayrıca anasının baskısıyla evlenmeyi kabul eden erkekten ne hayır gelir orası da ayrı mesele. Bir dakikada kırk yalan söyleyip bakir olmamasına rağmen bakire (!) kız isteyen erkeklerin çok olduğunu da görüyoruz ne yazıkki. Bazı kadınlar özgüvensizliği sebebiyle bu erkekleri tepelerine çıkarıyor işte.

Yani hayır cinsel ilişkim olmadı ama o normal bir ilişkiye bile tuhaf bakıyor. Sanki uzun ilişkim olduğunu öğrenince özel hissetmeyecek gibi davranıyor. Aklımda sürekli kuşku olur diyor
Kendisi huri meleği miymiş. Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Bir gün Hz. Ömer'e yaşlı bir adamcağız geldi. Adamcağızı pek üzgün gören Hz. Ömer ,sebebini sordu ? Adam; Çok üzgün şekilde Eyy Ömer ,benim evlenecek yaşta bir kızım var. Onu da isteyen bir kişi var. Amma vekakin kızım daha önce zina yapmıştı. Bunu evlenecek kişiye nasıl söylerim dedi? Hz. Ömer öfkeli bir şekilde şöyle cevap verdi : Kişilerin günahlarını yüzlerine vurmayınız. Geçmişini anlatmayınız. O kul ile Allah arasındadır.

Senin bu manita fazla dram içeriyor. Bu tür şeylere fazlasıyla ehemmiyet verenden korkacaksın. Söylemene gerek yok. Söylemek zorunda değilsin. Dinen bile mecburiyetin yok. O kim oluyor ?

Benim de aynı düşüncede olduğumu söyleyen olmuş ama kesinlikle öyle değil. Önceden konuştuğum kişiler olduğunu veya etkilendiğim insanlar olduğunu biliyor. Sadece uzun bir ilişkim var dediğinde kafasinda kurma ve beni üzme potansiyeli gördüm. Yani benim ilişkim olsaydı beni sevmeyecek miydin diye sordum. Bunun saçma olduğunu da söyledim. Haklısınız şu an bir mağara adamı gibi gözüküyor olsa da bunun dışındaki konularda cidden bana uyan şeyler var. Ama bunlar bunu kapatır mı derseniz artık sanmıyorum. Ve kimseye de ilkim sensin diye giriş yapma düşüncem olmadı. Dediğim gibi konuştuğum insanlar olduğunu söyledim. Sadece o konuda çok fazla kuruntu yapma potansiyelinden dolayı o an mahvedicekmişim gibi geldi. Özel olma konusu kafasında nedense çok yer etmiş. Bunun doğru olduğunu söylemiyorum. Bence de uzaklaşmam çok daha iyi

Diyelim biraz flört ettiniz olmadı ayrıldınız. Bunun gibi biri daha geldi hiç sevgilin oldu mu diye sordu. Var deseniz sizi istemeyecek. Bu muhteşem çekimi inkar edip, aslında sevmemiştim ya onu diyip yine aşkım sen ilkimsin mi diyeceksiniz?
Hayır tabiki böyle bir şey yapmayacağım. O an saçma bir hata yaptım böyle bir insan değilim. Güzel bir anın silip atıcakmışım gibi hissettim çocukça biliyorum.

Back
X