Geçmişteki ilişkileriniz sorulursa???

hiç bir şey söylemeyeceksin.. çok ısrar ederse de çok az birşeyler anlatacaksın..

yoksa bir gün anlattıklarının hepsi sana yol-su-elektrik olarak geri döner..

amann varya hic anlatmıycan kapatcan konuyu yaptım yapmadım demiycen bile onlar cunku yapsak bile bunu duymak istemezler :31:

Kız varya aslında yapmadım desen bile artık inanmıyorlar.
Arkadaşımdan biliyorum kız hiç çıkmadı. erkek arkadaşı "bu zamanda herkes bişey yaşamıştır.Bana inandırıcı gelmedin" demiş.:53:

bende evlenmeden eşm sormuştu ki sormayan yok tabi her çıktığım sormuştu bu soruyu daha önce oldumu gibi bende hepsine ilk senle demişitm ( tabi öpüşme olayı ilerisii yok ) eşimde inanmıştı ama evlendkten sonra içimde kalmasın diye anlatmıştım oda ben zaten inanmamıştı dedi ilk öpüşmeye benzemiyo demişti ozaman... evlilik düşünüyosan salla varsa öyle bişiy baktın vicdan azabı çekiyosan seni çok seviyodum öyle söyledim dersin ama laylaylom bi ilişkiyseee çokta takma

ya bide şu var bi arkadaş demiş anlatmayacaksın yol su elektrk olarak dönüyooo evet dönüyoo allaha şükr başıma gelmedi ama bi arkadaşın böle oldu evlenince adam aldattı tek bahanesi sen benden önce yaşamışsın bunu kaldıramadım muhabbetiii anlatmaaa canım anlatma hayır olur evlenirsin geri dönüşümü olmayan şey yaşananlar ben şuanda eşimle evleneceğimi bilseydim ki allaha şükr çok mutluyuz daha önce yaşadıklarımı yaşarmıydım evlenince yalnızca ona ait oluyosun önemli olan onunlayken yanlış yapmaman....

ya bide şu var bi arkadaş demiş anlatmayacaksın yol su elektrk olarak dönüyooo evet dönüyoo allaha şükr başıma gelmedi ama bi arkadaşın böle oldu evlenince adam aldattı tek bahanesi sen benden önce yaşamışsın bunu kaldıramadım muhabbetiii anlatmaaa canım anlatma hayır olur evlenirsin geri dönüşümü olmayan şey yaşananlar ben şuanda eşimle evleneceğimi bilseydim ki allaha şükr çok mutluyuz daha önce yaşadıklarımı yaşarmıydım evlenince yalnızca ona ait oluyosun önemli olan onunlayken yanlış yapmaman....

o kadar güzel yazmışsın ki imzamı atarım valla bu yazının altına:)))

inanmıyorum yaaaa eşini aldatıyo bahanede sen bnden önce yasamıssın :s
ama gercektende anlatılmamalı yaa sonuna kadar inkar
:))))

Aslında sevgilinin geçmişiyle ilgili hiçbir şey bilmemek en iyisi.
Kadın için de erkek için de..
Ha, en fazla kaç kişiyle çıktığını bilirsin o da seninkini bilir bu kadar bence.
Öpüşme, sevişme olaylarına girince ne kadar geçmişte olsa kaldıramıyor insan.
Mantığında, benimle olduğu andan sonrası önemli diyorsun ama sevdiğin aşık olduğun sevgilinin dediğim gibi geçmişte olsa dahi başkasına dokunduğunu duymak, bilmek acıtıyor ister istemez.

bence her ıkı tarafın da bırbırıne gecmısıyle ılgılı soru yoneltmesı normal
ama dozunu asmadan abartıp ırdelemeden .
sahsen ben de merak ederım ve sormusumdur sevgılıme de.
en azından nasıl bır kısılıgı var bir de yenı tanıyorsan
kısıyı gecmıs berabberlıklerınden cozebılıyorsun

Son düzenleme:
Erkekler herşeyi yaşıyor maşallah ,biz neyapalım seviyoruz güveniyoruz ister istemez kendimizi ona ait hissedip ufak çaptada olsa bişiyler yaşıyoruz ,Sonra terkediliyoruz.....Adalet mi bu?? Sonra karşına biri çıkıyor ve senin hayatını sorguluyor kendini sütten çıkmış ak kaşık sayarak....!!!! İşte buna karşıyım....tabi bizde sevebiliriz önceden ciddi birşeyler yaşamış olabiliriz bu niye bizim suçumuz oluyor ki..Bizi kandıran bırakan kişilerin suçu..:2:

Biriyle uzun süre bir ilişki yaşadınız, cinsellik anlamında da bi çok şey yaşadınız tam olarak yada değil.
Uzun zaman sonra karşınıza biri çıktı ve size geçmişte cinsellikle ilgili yaşadıklarınızı soruyo...
Doğruyu söylemek mi yoksa hiç söylememek mi ?
Sorulması gerekir mi bunların sizce ?

cinsel deneyimim olmadı ama başka bir erkek tarafından bunun sorulması çok itici gelirdi konuyu kapatırdım sanırım.

anlatma, anlatma gibi bir zorunluluk mu var? insanın geçmişde de yaşanmış olsa özeli yine de kendine özeldir, sormasınlar, rahat bıraksınlar

eğer sağlam temelli bi ilişkiye başlanmak istiyosa 2 tarafta birbirinin geçmişini irdelemiycek...yüzeysel tabiki öğrenilir merak eder insan ama irdelemenin anlamı yok bu ilerde ilişkiyi yıpratabilir

Biriyle uzun süre bir ilişki yaşadınız, cinsellik anlamında da bi çok şey yaşadınız tam olarak yada değil.
Uzun zaman sonra karşınıza biri çıktı ve size geçmişte cinsellikle ilgili yaşadıklarınızı soruyo...
Doğruyu söylemek mi yoksa hiç söylememek mi ?
Sorulması gerekir mi bunların sizce ?

Ben olsam söylemem. Ne münasebet derim yani. O kişiyi ne kadar zamandır tanıdığıma bağlı. Hadi diyelim anlattım e 3 günlük adamsa bu, neden bilsin ki?

Bi gün dersin ki işte evleneceğim adam bu. İşte ona anlatılır...

ben de anlatmam o sana anlatırsa nasıl hemen görsellenicekse hafızanda ve en ufak bişeyde aklına gelicekse sen anlatınca da aynısı olur herkesin biraz özeli kalmalı ilişkilerde bu kaldı ki face hesapları fln içinde gecerli bu tür muhabbetlere girilmemeli !

bi tek sen varsın gerisi boş derim:51::51::51:senle yeni bir sayfa actım derim:16:

Oda anlattı bende anlattım,gecmiş bitmiş birşeyden zarar çıkmaz zaten akıl onlarda olsaydı yanımızdada o kişiler olurdu ,tabi onda biraz kıskançlık oldu ama gereksiz yani...(Tabi benim tarafımdan cinsellik yok :D onda var ama kıskanmadım(normalde kıskanc biri oldugum halde).Biten bitmiştirr gerisi boş

Son düzenleme:
eşimle çıkmadan önceden çok yakın arkadastık oyuzden o benımkıleri bende onunkileri biliyorum öylece her detayı :)))

ben çok kıskanc bırıyım... acıkcası benden önce öpüştüğü bir kız olsaydı yada cinsel ilişkisi olsaydı emınım evliliğimdeki en buyuk huzursuzluk sebebi olurdu.. acaba benı operken eskileride dusunuyormudur yada acaba benımle bırlıkte olurken eskıler aklına gelıyormu diye kafayı yerdım ciddi ciddi... Allah herkesi kendiyle denk bırıyle karsılastırıyor kesınlıkle...

bu arada benımde ilkim eşimdir öptüğüm ve bırlıkte odlugum....

Back
X