başka arkadaşlıklar edin...birtek arkadaş o deil heralde...
Iki insan hic bir zaman nedensiz birbirilerinin karsisina cikmaz. O kisi ya sana hediye yada sana ders olur. Sen alacagin dersi al, guzel gunleri hatirla, one bak. Kim bilir daha ne guzel insanlar karsina cikacak. Eskife kalip onlari kacirma. :)
Hemen köpek al
belki o da üzülüyordur, ama belli etmemeye çalışıyordur, bazı insanlar güçlü görünmeye çalışır. bence üç günlük dünya deyip son bir adım atın, belki düzelir aranız. düzelmezse de elimden geleni yaptım dersiniz
o zaman artık unutmaya çalış.hani insan nefret edince unutmak daha zor, umursamazsan daha kolay:)senin dediğin gibi, eski sevgilini unutmak gibi:))Pek sanmıyorum çünkü aramıza soğukluğu o soktu baştan. Tamamen görüşmeyi bıraktığımızda bir çok şey paylaşmayı da bırakmıştık. Ben elimden geleni yaptım cidden. Adım atmam, atmam gerekenleri de zamanında attım.
Sadece kinlendim sanırım, sinirleniyorum eskiye dönüp onunla hiç arkadaş olmamayı diliyorum. Tüm üni hayatımı ve sonrasını onunla geçirdim çünkü
o zaman artık unutmaya çalış.hani insan nefret edince unutmak daha zor, umursamazsan daha kolay:)senin dediğin gibi, eski sevgilini unutmak gibi:))
Doğru diyorsun, derslerimi almam gerek sanırım ama hıncımı alamadım :/ Tek üzülen ben olunca bana koydu bir şeyler. Bir de az değil 6-7 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum
canım karşı taraftan aldığın haberlerden emin olma.aynı durumu yaşadım yakın bir arkadaşımla kendimi yedim bitirdim üzüntüden ama o bunu bilmiyor.ikimizden biri yapıcı olsa düzelecek bir sorundu halbuki.hep ben uyumlu olduğum için bu sefer de çabalamıcam dedim böyle oldu.yoluna bak o da üzüldüğü halde gururdan demiyordur belki.cok sevdiğin bir dostun olunca takıyorsun zaten yoksa umrunda bile olmazdı.arkadaşlarım normal bir üzüntü çektim geçti gtti sandı ona da öyle yansıttılar ama kimse bilmedi aylarca üzüldüm uzun sureli bir dostluk nasıl bitti diye.ne dertler var hayatta dediğin gibi çok yakınsanız bir şekilde yollarınız kesişir akışına bırak.ben öyle yaptım
Bir fincan kahvenin kirk yillik hatri varken 6-7 yili oylece gozden cikariyorsa arkadasliktan bahs etmek biraz kritik. Salla
Bende aynı durumdayım ama hiç üzülmüyorum sadece haksızlığa uğradığım için biraz sinirliyim ve geçmedi halaZaten araya soğukluğu o sokmuş önemsediğin için üzülmen gayet normal ama düşünmemeye çalış sonuçta o dünyadaki tek insan değil boşver sende önüne bak dost olabilecek çok insan var hatır gönül bilmeyen biri için üzülmek çok saçma
Aynen aynen benim sinirimde o yüzden işteÇok doğru söylüyorsun farkındayım da o sinir ve öfkeyi geçiremedim bir türlü. En son konuşmada da bazı söylediği şeyler içimde kaldı cevabını vermedim :) Şöyle saçını başını yolaydım rahatlardım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?