Geçmiyo hiç..

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Kızlar gerçeten çok garip ama tuhaf hissediyorum kendimi sürekli.. Uzun süredir bu böyle.. Yanlız hissediyorum mutsuz hissediyorum.. Üniversiteye başladım ödevlerime ağılrık verip çalışmam gerekirken içimden gelmiyor . Okulda da aynı bu durum derslerde uykum geliyo hep eve geliyorum yine uykum geliyo birşey yapasım elii kaldırasımm hatta vee hatta bazen konuşmak bile yoruyo beni. Canım sıkkın devamlı.. 4 AY ÖNCE SEVGİLMDEN AYRILMISTIM AİLEMLE SORUNLARIM OLMUSTU BU YIL BAYA AMA ŞUAN BUNLAR PEK SÖZ KONUSU DEĞİL. Kendimi anlamıyorum..

canım benim üniversiteye basladığın ilk sene bu olur. bende de olmustu... mesela seni ne mutlu eder bunları düsün onları yapmaya çalış... mesela ben voleybol oynayarak rahatlardım nerdeyse aksama kadar spor salonundan çıkmazdım.. Her gün antrenmana giderdim. Bu beni mutlu ederdi.

çok dikkat etmen gereken birşey var oda bu "uyku" meselesi ve "canın hiç birşey yapmak istememesi"
bunlar depresyona başlangıç belirtileri

depresyon çok sinsi bir hastalık. o yüzden hemen kendine meşgale bul. dağıt kafanı düşünme bunları spor yap :)

Son düzenleme:
Devamlı uyku hali, kişinin kendini sürekli yorgun hissetmesi... Arkadaşların depresyon demelerine katılmakla birlikte bi doktora gidip kan ölçümünü yaptırmanı tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…