cnm ben de babami 20 nisanda kaybettim saoasaglamdi muglada oturuyorlar oranin havasi iyi ben ankaradayim daha olmeden 1 saat once konustum ,video attim kar videosu onu bile izleyememis megerse o ara aci cekiyormus babacigim kalp krizinden yasam mucadelesi ediyormus . Engelli bi kardesim var ve bi o kadar annelikten uzak anlayissiz bi annem babami cok uzdu her seyi yanlis anlar ,sakaya gelemez ,insanladi hemen siler dedikki anne yanimizda dur gitme orada kimsen yok dinlemedi tasinmadi buraya gitti oraya ,biz elimizden geldikce esimle ben her seyine yardimci olduk ama her seyi yanlis anladi ve babamin vefatindan 2 ay sonra hamile old ogrendim ve oglum olacak ins babamin adi ile sagliklica yasasin oglum ins ,mart ayi gibi dogacak ve annemle malesef fazla hatta dogru duzgun gorusmuyoruz bic beni merak etmez hamile bail diye bi kizim var onu bile sormak icin aramiyor,her aradigimda pisman ediyor hamile demiyor uzuyor bende aramiyorum ,tek aklimda olan kardesim babamin emaneti annem sadece işi dusunce eşimi arar , mesela esim ta ank bu hafta kardesimin kontrolu var diye gidecek kardesimi kontrole izmire goturecekler oyle iste herkesin hayati zor cnm bende babami cooook ozluyorum neyse ki mezari ankarada bebekken ölen ablamin mezari vardi oraya gomduk oyle derdi mezara gittigimizde buyuk yaptirdim ben ölürsem beni de buraya gömün derdi babacigim ,hakkinizi helal edin ama o kadar yskin geldin ki konunu gorunce icimi dokmek istedim