- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
Ne güzel demişsiniz hatalarına ragmen çok düşkünüm diye gerçekten ölüm bambaşka bişey yaşayan bilir
Evet kesinlikle yaşayan bilir. Allah sabır versin ne desem bilemedim o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel demişsiniz hatalarına ragmen çok düşkünüm diye gerçekten ölüm bambaşka bişey yaşayan bilir
Evet kesinlikle yaşayan bilir. Allah sabır versin ne desem bilemedim o yüzden ☹t
Teşşükkür ederim Allah razı olsun
cnm bi psikiyatriye danis iyi gelebilirBenim babamda çok yeni 7 ay oldu nefes alamıyorum ve bu bende korku meydana getirdi annem de ölürse ablam da ölürse diye panik halindd yaşamaya başladım ı aydır
Sabret çocuk denecek yaşta babamı kaybettim pisi pisine annnemi bi ailem yok anne babam sahip çıkan tek eş hayat güç veriyorHer gece göğsümü elimle açıp haykırmak istiyorum babama olan özlemimi onunla olan herşeyi çok özledim benim daha çok ihtiyacım var babama benim le ilgili görmesini istedigim daha çok şey var ailemle babamla ilgili konuşanıyorum onları üzmek istemiyorum çünkü onlarında en az benim kadar canını yanıyor burda babamla ilgili daha öncede bi form açmıştım beni anlayan benim acımı paylaşan insanlar beni azda olsa rahatlatmıştı gene paylaşıyorum çünkü herkese iyi gibi toparladım gibi gösteriyorum ama ben hiç iyi degilim babamdan sonra hiç toparlayamadım ne yapacagımı bilmiyorum dua ediyorum sadece
Bilmem öylemi yapmam gerekircnm bi psikiyatriye danis iyi gelebilir
Okuyorum sürekli inşirah suresini zaten hepimizin ölecegini bilmesek sadece kendim için demiyorum herkes için her kayıp için çekilecek acı degilAllah yar ve yardımcınız olsun bol sabır versin
Çok zor ama kendinizi bırakmayın inanclıysanız inşirah suresini anlamını düşünerek okuyun
Ben sizin yerinizde olsaydım hepimiz birgün öleceğiz , geçici olarak ayrıldık ama bir gün yine buluşacağız diye düşünmeye çalışırdım. Onun için bol bol dua edin kalbiniz ferahlayacaktır![]()
bende kendimde her gun agladigimi ,hic bi sekilde aklimdan cikaramadigimi hissedince psikiyatriye gitmeye karar vermistim fakat zaten 2. ayinda hamile oldugumu ogrenince ki zaten ilac falan da verilemiyor hep karnimdaki bebege yazik diye diye ona odaklanarak atlattim gibi,zaten dogunca da ayni sekilde iki cocugum var onlarla ilgilen derken ugras iyi oluyor sanirim bi de calisiyorum ama senin var mi oyle bi ugrasin bilmiyorum varsa da iyi gelmiyorsa gudebilirsin cnm bende dusunuyordum cunkuBilmem öylemi yapmam gerekir
İyi olabilir aslında evetbende kendimde her gun agladigimi ,hic bi sekilde aklimdan cikaramadigimi hissedince psikiyatriye gitmeye karar vermistim fakat zaten 2. ayinda hamile oldugumu ogrenince ki zaten ilac falan da verilemiyor hep karnimdaki bebege yazik diye diye ona odaklanarak atlattim gibi,zaten dogunca da ayni sekilde iki cocugum var onlarla ilgilen derken ugras iyi oluyor sanirim bi de calisiyorum ama senin var mi oyle bi ugrasin bilmiyorum varsa da iyi gelmiyorsa gudebilirsin cnm bende dusunuyordum cunku
Canım basin sağolsun,bende annemi kaybettim 3.yila girecek, daha bu sene gerçekten öldüğüne içim razı oldu diyeyim sen anlaHer gece göğsümü elimle açıp haykırmak istiyorum babama olan özlemimi onunla olan herşeyi çok özledim benim daha çok ihtiyacım var babama benim le ilgili görmesini istedigim daha çok şey var ailemle babamla ilgili konuşanıyorum onları üzmek istemiyorum çünkü onlarında en az benim kadar canını yanıyor burda babamla ilgili daha öncede bi form açmıştım beni anlayan benim acımı paylaşan insanlar beni azda olsa rahatlatmıştı gene paylaşıyorum çünkü herkese iyi gibi toparladım gibi gösteriyorum ama ben hiç iyi degilim babamdan sonra hiç toparlayamadım ne yapacagımı bilmiyorum dua ediyorum sadece
Allah razı olsun bende kabullenemiyorun şuan kabullendigimde rahatlayacagım biliyorum ama yapamıyorumCanım basin sağolsun,bende annemi kaybettim 3.yila girecek, daha bu sene gerçekten öldüğüne içim razı oldu diyeyim sen anlababan vefat edeli ne kadar oldu bilmiyorum ama,ilk 2 sene hep gelir diye bekliyosun, ölümü yakistirmiyorsun ama 2 yıl bitince yavaştan alışıyorsun, hiç unutmuyosun tabiki de kalbinin taaa içinde duruyor capcanlı
her gece yattığımda annemi düşünmeden uyudugumu bilmem 2 buçuk yıldır, hıc bı zmn unutmayacağız tabiki kaybettiğimiz sevdiklerimizi,ama bı nebze sabırla soğuyacak seninde için.allah gani gani rahmet eylesin babacigina
ben çok ağlıyordum, annemi rüyamda görmüştüm o sıralar,mezarım sularla doldu ağlamayın artık demişti rüyamda
kardeşlerime sarıldım,eşime sarildim,öyle böyle geçiyor günler alışmak zorundayız,ölüm yokolus değil aksine yeniden varoluş aslinda,gün gelecek kavuşacağız zaten.allah sabır versin
![]()