Ne dertliymisim kendim gibi birini bukunca icimi doktum resmen... bide "aaaa yemen lazim yemezsen bebek buyumezki erken dogum yaparsin bebek gelismez " diyen grup var. He zaten ben bilerek yemiyorum sirf keyf olsun diye dualar ederek agzima goturdugum kasigi 5sn sonra lavaboda cikariuorum, cocuguma dusmanligim var zaten o yuzden yemiyorum. Kendimlede problemim var bilerek kendimi tuketiyorum :) Allahimm duy su kullarinin sesini guc ver...
Ben ilk gebeliğimde doğuma giderken bile kusuyordum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 12. Haftadayız felaket durumdayım bir sürü serum aldım şimdi günlük zofran kullanıyorum geçecek diye umuyorum ama sakin ol çok zor biliyorum ve yaşıyorum bunu...Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Ben ilk gebeliğimde doğuma giderken bile kusuyordum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 12. Haftadayız felaket durumdayım bir sürü serum aldım şimdi günlük zofran kullanıyorum geçecek diye umuyorum ama sakin ol çok zor biliyorum ve yaşıyorum bunu...
Ilkindede yasamissiniz bizim gibi ama demek unutuluyorki ikinci bebegi dusunmussunuz. Ben bir daha hic iyilesmeyecekmisim omrumun sonuna kadar boyle olacakmisim gibi geliyor. Hatta bazen ya boyle kalirsam bebegimi nasil emzirecem diye dusunurken kendimi yakaliyorum umutsuzlugun dibindeyim sanki. Gececek demi bunlar dogumdan sonra unutacaz demiBen ilk gebeliğimde doğuma giderken bile kusuyordum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 12. Haftadayız felaket durumdayım bir sürü serum aldım şimdi günlük zofran kullanıyorum geçecek diye umuyorum ama sakin ol çok zor biliyorum ve yaşıyorum bunu...
Ilkindede yasamissiniz bizim gibi ama demek unutuluyorki ikinci bebegi dusunmussunuz. Ben bir daha hic iyilesmeyecekmisim omrumun sonuna kadar boyle olacakmisim gibi geliyor. Hatta bazen ya boyle kalirsam bebegimi nasil emzirecem diye dusunurken kendimi yakaliyorum umutsuzlugun dibindeyim sanki. Gececek demi bunlar dogumdan sonra unutacaz demi
Bana bulanti bilekligi degil boynuma bulanti prangasi taksalar kar etmezmis gibi sanki :)Yok be canım, 9 ay bile sürmeyecek belki bulantılar. Ama doğumdan sonra kesin geçecek hem de herşey :) Seni gayet iyi anlıyorum, aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bulantı için bulantı bileklikleri varmış, burada bana tavsiye ettiler. Eşim çevrede bulamadı, başka bir semte bakacak, internette de satılıyor. Aklında olsun bak bu da...
Bana bulanti bilekligi degil boynuma bulanti prangasi taksalar kar etmezmis gibi sanki :)
Keske onu yaptigimda 2dk sonra cikarmayacak midem olsa arkadasim. Kusmaktan sabahlari cok susuz uyaniyorum bir yudum suyla bir kasik bal agzima atsam cikariyorum o derece. Ama tavsiyeni uygulamaya calisacam en azindan gun icindeMidesinde bakteri olan insanlar hamilelikte cok fena oluyolarmis kizlar ve corek otu mikrop filan birakmiyo midede ölduruyo sabahlari ac karnina suyla cay kasiginin yarisini cigneyip iyice suyla yutun cok iyi geliyor bulantiniz filan kalmaz insallah
Aynen canim mutlaka dene tok karninada yapabilirsin eminim cok zordur 2 hafta bulanti yasadim hayattan sogudum seni anlayabiliyorum.cigneyip kusmamaya calis bir bakalimKeske onu yaptigimda 2dk sonra cikarmayacak midem olsa arkadasim. Kusmaktan sabahlari cok susuz uyaniyorum bir yudum suyla bir kasik bal agzima atsam cikariyorum o derece. Ama tavsiyeni uygulamaya calisacam en azindan gun icinde
Cnm merhaba nasil oldun merak ettim denedin mi ise yaradimi1 haftadir bulantim cok hafiflemisti ve kusmam gecmisti dun yine hortladi midem kendi ozerkligini ilan etti benimle dalga mi gecmeye basladi acaba diye dusunmuyor degilim. 18. Haftadayim ve hala aksam bulanti gece ve sabah kusma rutine bindi.
Canim ne oldu snn bulantilarin gecmismiydi bnde 8 haftaligim bnmde var bulantilarim kusmam hele bugun aşiri yenimi basliyo acaba diye korkuyorumAa onu da deneyeyim, normalde çok severim de hiç aklıma bile gelmedi.
Şu an gerçekten geçmeyecek gibi. Bulantısız ve normal yemek yediğim günlere şaşırıyorum. Hayat tarzı oldu bulantı :) Umarım benim de geçer. Çok sağol ilgin için...
Ben öyle bi hale geldim ki ağlaya ağlaya ya iyileşeyim ya bebek düşsün diyorum.caresizligimden...
Çok seyler yazmak isterdim ama su an aşırı bulantıdan yazamıyorum ,ne olur bana da dua edin
Ben öyle bi hale geldim ki ağlaya ağlaya ya iyileşeyim ya bebek düşsün diyorum.caresizligimden...
Çok seyler yazmak isterdim ama su an aşırı bulantıdan yazamıyorum ,ne olur bana da dua edin
Bir kaç kez içtim içimde ne var ne yoksa söktü sanki ,daha da aşırı kustumLiptonun limon zencefil cayini oneririm.. adini duyunca bile mideniz bulanabilir ama bi kac yudum.icip bi deneyin.kendinizi... bulanti kusma hissi vs olmuyorsa bi icin derim....bana.iyi gelen tek sey oydu. Ki normalde hiccc sevmem aslnda o cayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?