Ama geçecek biliyorsun bu kötü günler de :))) 9 ay sonra da bebislerimize kavuscaz, geberiyorum heyecandan :))))) bugün bir de ananesinin aldığı kıyafetleri yıkayıp utuletip yerine koydum bi garip oldum :))) ben kilo almak değil de karnım belirgin olsun istiyorum :) hayırlısı artık :))
Geçmiş olsun faydası olurmu bilmiyorum?
Bugün eczane de bileklik gördüm eczacıya sordum bu ne işe yarıyor diye.Hamileler için bulantı bilekliği dedi.Sinirleri uyarıyor muş baya işe yarıyor dedi tercih ediliyor muş eczacının anlattın göre.Bi dene istersen sor eczanelere.
Benim 13.haftadan sonra azalmaya başlamıştı. 14 de bitmişti. Doktor da 14.haftaya kadar demişti zaten.
Beyaz leblebi bende etki etmedi. Hep çubuk kraker yedim.
Seçenekler arasında zeytin, kahve kokusu, ayva falan var.
16dan sonra azaliyor yemek yiyebiliosunArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
İlerleyen zamanda daha da benimseyecegiz diye dusunuyorum :))) benim oğlum olacak Allah nasip ederse :) doktor biraz zor gördü cinsiyetini ben daha alışamadım erkek olacağına çünkü baya uğraştı görmek için ama çevrem çoktan erkek fikrine alıştı cicilerini alıyorlar :))) Rabbim seninde tez zamanda cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin:))Tabi 9 ay da sürse geçecek :) Ayy ben de çok heyecanlıyım yaa alışmaya başladım yavaş yavaş bu fikre. Şimdiden doğum heyecanı var sanki :) ayyy çok cici şeyler var yaa insanın içi gidiyor o kıyafetlere. Seninki kız mı erkek mi cnm?
Aynen ben de. Tek karın belirgin çok güzel duruyorrr. Aynen hayırlısı hepimiz için :)
Cnm14 de diyen var 16 da... Bekliyorum ve bekliyorum sabırla cnm. İnşallah geçer inşallah. Bana da beyaz leblebi yaramadı, ayva da bulamadıkkahve kokusu mantıklı geldi ama. Bir de onu deneyeyim...
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahİlerleyen zamanda daha da benimseyecegiz diye dusunuyorum :))) benim oğlum olacak Allah nasip ederse :) doktor biraz zor gördü cinsiyetini ben daha alışamadım erkek olacağına çünkü baya uğraştı görmek için ama çevrem çoktan erkek fikrine alıştı cicilerini alıyorlar :))) Rabbim seninde tez zamanda cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin:))
Cogu gittti azi kaldiZaten her kafadan bir ses çıkıyor cnm yaa aynen naz diyen mi istersin, halden anlamayan mı istersin...Çok şükür yaa inşallah benim de geçer bir an evvel, çok teşekkür ederim. Tek umudum 16 valla :)
Sağol canım :) inşallah bizlerde evlat ne demek annelik ne demek öğreniriz :)) Rabbim seninde evladını sana bağışlasın,uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Allah c.c :)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bnmde oglum var
Erkek cocuk cok severim
Annelik harika birsey :)
Oyle bırsey hayal bıle edemıyormusuz anne degılkenSağol canım :) inşallah bizlerde evlat ne demek annelik ne demek öğreniriz :)) Rabbim seninde evladını sana bağışlasın,uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Allah c.c :)
Oyle bırsey hayal bıle edemıyormusuz anne degılken
Annem derdı kı anne olunca anlarsın
Oyle dogru kı, o mınnacık eller, o mıss kokular, sana muhtac ve sana dskun olan senın bır parcan
Off harıka Allahıma sukurler olsun
Allahım olmayana da nasıp etsın
Artık senınde hareketlenmelerın baslar
İşte o zaman hamılelık cok tatlı oluyor
Bulantı bıtıyor, hareketler hıssedılıyor
Ama en tatlısı dogunca kucaga almak
Normal dogum tavsıye ederım
Oyle guzel bırsey kı, sukrettım Allaha nasıp ettıgı ıcın
O bıze ozel harıka bırsey
Ohısler tarıf edılemez guzellıkte
Gecmıs olsun cnm eger doktorun uygun gorruyorsa hıc korkmanormal doğumu bana tavsiye ettiğin için tesekkur ederim çünkü inanılmaz korkuyorum doğumdan.. ağrısı sancısı değil de beni korkutan süreç . Zamanında da kalp rahatsızlığım vardı doktorlar o zamanlar tedavi edilmesi gerekiyor evlendikten sonra bebek sahibi olması çok zor olur masada kalır bebeğe bisey olabilir vs gibi söylemler ile alt üst etmişti psikolojimi,gerci doktorların bi suçu yok beni düşündüler. Allah'a şükür hastalıktan eser yok ama o korku maalesef beni yiyip bitiriyor. Her gün dua ediyorum o korku günü geldiği zaman bitsin ve ben normal doğum yapayım...
Yüreklendirdin resmen ya şu an olsa çatır çatır dogururum :))))) maşallah sanaGecmıs olsun cnm eger doktorun uygun gorruyorsa hıc korkma
Ben dogumu hıc dusunmedım, dusunursem korkacaktım
Burada cok guzel paylasılan dogum hıkayelerı var onları okudum, ne guzel dedım heveslendım
Bude dedım Allah yardım eder, Allahtan dıledım yardımcı olmasını
Sancı cekerken hıc bagırmadım eşim gıkın cıkmadan dogurdun dıo :)
Sureklı allahım yardım et dedım
Rabbım yardım ettı, sancı cekmek uzun suruyor ama sıddetlı sancı doguma yakın oluyor, zaten dogum cok kısa ssuruyr ama varya super bı hıs, ucuyorsun sankı gokyuzunde
:)
Allah saglıklı dogum nasıp etsın cnm
Sevındım cnm sakın kormaYüreklendirdin resmen ya şu an olsa çatır çatır dogururum :))))) maşallah sana
Canım daha öncesinde benim bir yumurtalık ameliyatı var o yüzden çok istiyorum normal doğumu çünkü 2. Kesi olacak :/ aleovera'lı bebe kremi kullanıyorum bir de derim esnek umarım çatlamaz :))) ağrit canım ağrıt sorun değil canın sağ olsun :))Sevındım cnm sakın korma
Ama onemlı olan hayırlısının olması
Belkı gıdişat sezeryana doner falan ama donmedıkce normal dogumu tat inş :)
Emzırmek falanda rahat oluyor
Sut problemı olmuyor
Buldum senı basını agrıtcam
Bu haftalarda catlak kremı lierac kullanmaya baslamanı tavsıye ederım harıka bı krem
Belkı bılıosundur ama ben yıne de dıyım dedım :)
16dan sonra azaliyor yemek yiyebiliosun
Ben en son 20 de kustum sonra ara ara kustum
Zaten hamileligin ikinci uc ayina hamileligin balayi diyorlar
Nerden baksan azalmasi 4 u buluyor cnm
Bana dr 10 haftadan sonra azalmaya baslar dedi, hicte azalmadi
Nasil kotu birsey oldugunu cok iyi bilirim
Allah yardimcin olsun
Cnm
Leblwbi kraker hicbi ise yaramiyo ya onlari gorunce bile kusasim gelio
Bana soda iyi gelmisti
Bide peynir domates
Zaten baska bisey yiyemiodum
Zencefil oneriolae ama ben denemedim
Cogu gittti azi kaldi
Merak etme 16 don noktasi olacak :)
Oyle surmez sonuna kadar korkma :)
İlerleyen zamanda daha da benimseyecegiz diye dusunuyorum :))) benim oğlum olacak Allah nasip ederse :) doktor biraz zor gördü cinsiyetini ben daha alışamadım erkek olacağına çünkü baya uğraştı görmek için ama çevrem çoktan erkek fikrine alıştı cicilerini alıyorlar :))) Rabbim seninde tez zamanda cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin:))
Folik asit çok etken onu kesince bitiyor bende 4 ay 7/24surmustu..hiç hayatımda istifa etmeyen ben lavabodan çıkamıyorum çok geçmiş olsun gerçekten zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?