geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Geçmiş olsun faydası olurmu bilmiyorum?
Bugün eczane de bileklik gördüm eczacıya sordum bu ne işe yarıyor diye.Hamileler için bulantı bilekliği dedi.Sinirleri uyarıyor muş baya işe yarıyor dedi tercih ediliyor muş eczacının anlattın göre.Bi dene istersen sor eczanelere.

Tabi 9 ay da sürse geçecek :) Ayy ben de çok heyecanlıyım yaa alışmaya başladım yavaş yavaş bu fikre. Şimdiden doğum heyecanı var sanki :) ayyy çok cici şeyler var yaa insanın içi gidiyor o kıyafetlere. Seninki kız mı erkek mi cnm?

Aynen ben de. Tek karın belirgin çok güzel duruyorrr. Aynen hayırlısı hepimiz için :)

Çok teşekkürler. Evett burada birkaç arkadaş da önerdi. Önümüzdeki hafta eşim onu da alacak. Herşeyi deniyoruz mecbur. Çok sağolasın...

Benim 13.haftadan sonra azalmaya başlamıştı. 14 de bitmişti. Doktor da 14.haftaya kadar demişti zaten.
Beyaz leblebi bende etki etmedi. Hep çubuk kraker yedim.
Seçenekler arasında zeytin, kahve kokusu, ayva falan var.

14 de diyen var 16 da... Bekliyorum ve bekliyorum sabırla cnm. İnşallah geçer inşallah. Bana da beyaz leblebi yaramadı, ayva da bulamadık kahve kokusu mantıklı geldi ama. Bir de onu deneyeyim...

16dan sonra azaliyor yemek yiyebiliosun
Ben en son 20 de kustum sonra ara ara kustum
Zaten hamileligin ikinci uc ayina hamileligin balayi diyorlar
Nerden baksan azalmasi 4 u buluyor cnm
Bana dr 10 haftadan sonra azalmaya baslar dedi, hicte azalmadi
Nasil kotu birsey oldugunu cok iyi bilirim
Allah yardimcin olsun

İlerleyen zamanda daha da benimseyecegiz diye dusunuyorum :))) benim oğlum olacak Allah nasip ederse :) doktor biraz zor gördü cinsiyetini ben daha alışamadım erkek olacağına çünkü baya uğraştı görmek için ama çevrem çoktan erkek fikrine alıştı cicilerini alıyorlar :))) Rabbim seninde tez zamanda cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin:))

14 de diyen var 16 da... Bekliyorum ve bekliyorum sabırla cnm. İnşallah geçer inşallah. Bana da beyaz leblebi yaramadı, ayva da bulamadık kahve kokusu mantıklı geldi ama. Bir de onu deneyeyim...
Cnm
Leblwbi kraker hicbi ise yaramiyo ya onlari gorunce bile kusasim gelio
Bana soda iyi gelmisti
Bide peynir domates
Zaten baska bisey yiyemiodum
Zencefil oneriolae ama ben denemedim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bnmde oglum var
Erkek cocuk cok severim
Annelik harika birsey :)

Zaten her kafadan bir ses çıkıyor cnm yaa aynen naz diyen mi istersin, halden anlamayan mı istersin...Çok şükür yaa inşallah benim de geçer bir an evvel, çok teşekkür ederim. Tek umudum 16 valla :)
Cogu gittti azi kaldi
Merak etme 16 don noktasi olacak :)
Oyle surmez sonuna kadar korkma :)

Folik asit çok etken onu kesince bitiyor bende 4 ay 7/24surmustu..hiç hayatımda istifa etmeyen ben lavabodan çıkamıyorum çok geçmiş olsun gerçekten zor...

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bnmde oglum var
Erkek cocuk cok severim
Annelik harika birsey :)
Sağol canım :) inşallah bizlerde evlat ne demek annelik ne demek öğreniriz :)) Rabbim seninde evladını sana bağışlasın,uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Allah c.c :)

Sağol canım :) inşallah bizlerde evlat ne demek annelik ne demek öğreniriz :)) Rabbim seninde evladını sana bağışlasın,uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Allah c.c :)
Oyle bırsey hayal bıle edemıyormusuz anne degılken
Annem derdı kı anne olunca anlarsın

Oyle dogru kı, o mınnacık eller, o mıss kokular, sana muhtac ve sana dskun olan senın bır parcan
Off harıka Allahıma sukurler olsun
Allahım olmayana da nasıp etsın
Artık senınde hareketlenmelerın baslar
İşte o zaman hamılelık cok tatlı oluyor
Bulantı bıtıyor, hareketler hıssedılıyor
Ama en tatlısı dogunca kucaga almak
Normal dogum tavsıye ederım
Oyle guzel bırsey kı, sukrettım Allaha nasıp ettıgı ıcın
O bıze ozel harıka bırsey
Ohısler tarıf edılemez guzellıkte

normal doğumu bana tavsiye ettiğin için tesekkur ederim çünkü inanılmaz korkuyorum doğumdan.. ağrısı sancısı değil de beni korkutan süreç . Zamanında da kalp rahatsızlığım vardı doktorlar o zamanlar tedavi edilmesi gerekiyor evlendikten sonra bebek sahibi olması çok zor olur masada kalır bebeğe bisey olabilir vs gibi söylemler ile alt üst etmişti psikolojimi,gerci doktorların bi suçu yok beni düşündüler. Allah'a şükür hastalıktan eser yok ama o korku maalesef beni yiyip bitiriyor. Her gün dua ediyorum o korku günü geldiği zaman bitsin ve ben normal doğum yapayım...

Gecmıs olsun cnm eger doktorun uygun gorruyorsa hıc korkma
Ben dogumu hıc dusunmedım, dusunursem korkacaktım
Burada cok guzel paylasılan dogum hıkayelerı var onları okudum, ne guzel dedım heveslendım
Bude dedım Allah yardım eder, Allahtan dıledım yardımcı olmasını
Sancı cekerken hıc bagırmadım eşim gıkın cıkmadan dogurdun dıo :)
Sureklı allahım yardım et dedım
Rabbım yardım ettı, sancı cekmek uzun suruyor ama sıddetlı sancı doguma yakın oluyor, zaten dogum cok kısa ssuruyr ama varya super bı hıs, ucuyorsun sankı gokyuzunde
:)
Allah saglıklı dogum nasıp etsın cnm

Yüreklendirdin resmen ya şu an olsa çatır çatır dogururum :))))) maşallah sana

Yüreklendirdin resmen ya şu an olsa çatır çatır dogururum :))))) maşallah sana
Sevındım cnm sakın korma
Ama onemlı olan hayırlısının olması
Belkı gıdişat sezeryana doner falan ama donmedıkce normal dogumu tat inş :)
Emzırmek falanda rahat oluyor
Sut problemı olmuyor
Buldum senı basını agrıtcam
Bu haftalarda catlak kremı lierac kullanmaya baslamanı tavsıye ederım harıka bı krem
Belkı bılıosundur ama ben yıne de dıyım dedım :)

Canım daha öncesinde benim bir yumurtalık ameliyatı var o yüzden çok istiyorum normal doğumu çünkü 2. Kesi olacak :/ aleovera'lı bebe kremi kullanıyorum bir de derim esnek umarım çatlamaz :))) ağrit canım ağrıt sorun değil canın sağ olsun :))

Cnm
Leblwbi kraker hicbi ise yaramiyo ya onlari gorunce bile kusasim gelio
Bana soda iyi gelmisti
Bide peynir domates
Zaten baska bisey yiyemiodum
Zencefil oneriolae ama ben denemedim

Cogu gittti azi kaldi
Merak etme 16 don noktasi olacak :)
Oyle surmez sonuna kadar korkma :)

İnşallah Allahım inşallah tek umudum 16... Bu şiddetli hali geçsin, ara araya razıyım ben... Zencefili ben de denemeye cesaret edemedim. Soda ilk zamanlar içtim o da fenalık getirdi... Evet 2. üçlük balayıymış, daha çıkamadım balayına ama bekliyorum Çok sağol cnm...

İnşallah cnm hele karın şiştikçe daha çok anlarız bence :)

Aa bana da doktor büyük ihtimal erkek dedi ama daha kesin değil dedi, daha erken. Benim hep içime öyle doğuyordu zaten. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize :) Ben bir kendime gelsem hemen alışverişe koşacağım valla

Folik asit çok etken onu kesince bitiyor bende 4 ay 7/24surmustu..hiç hayatımda istifa etmeyen ben lavabodan çıkamıyorum çok geçmiş olsun gerçekten zor...

Çok teşekkürler cnm ben de öyleydim ama şimdi hep yatıyorum, sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…