geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Benim de bulantılarım yeni geçti. İnsan hiç geçmeyecek zannediyor ama geçiyor merak etme Bu arada ne yersen ye fayda etmeyecek sadece sabır

:))) Hayırlısı neyse o olsun canım güzel haberlerin getir

Benim ki 18.haftada geçti

Çok geçmiş olsun dr ne diyor önemli olan bu?

Doktor normal diyor. 12.hafta için geçer demişti ama geçmedi. Söyledim birkaç hafta daha sürebilir diyor. Ama bana hiç gececek gibi gelmiyor teşekkür ederim, burada yazılan tecrübelere göre bekliyorum işte

Doktor normal diyor. 12.hafta için geçer demişti ama geçmedi. Söyledim birkaç hafta daha sürebilir diyor. Ama bana hiç gececek gibi gelmiyor teşekkür ederim, burada yazılan tecrübelere göre bekliyorum işte

Herkeste aynı olmuyor canım belli ki inşallah geçer kısa zamanda sabret en azından kötü bir şey yok diye teselli etmeye çalış kendini.

Geciyo Canim 13-14 haftadan sonra rahatlarsın insallah bnm ole oldu birde ilac kullanmıştım doktorum vermisti onun sayesinde biseyler yiyebiliyodum . Cok zor gercekten çeken bilir ama 3.bucuk aydan sonra hamileliğin tadına varıyorsun :)

Umarım yaa inşallah ben de yaşarım hamileliğimin güzel yönlerini. Hayat bitmiş gibi geliyor, illallah geldi bulantı bulantı... İlaç çok çok az rahatlatıyor. Çok teşekkürler...

Cnm hergun maden suyu ıcmek tavsıyede edılıyor mınarellerı acısından
Aklında bulunsun :)

Umarım yaa inşallah ben de yaşarım hamileliğimin güzel yönlerini. Hayat bitmiş gibi geliyor, illallah geldi bulantı bulantı... İlaç çok çok az rahatlatıyor. Çok teşekkürler...
Ay senı oyle ıyı anlıyrm kı
Ikıncı bebek ıstyrm oglum ıkı yasına gırınce
O yasadıklarım gozumu korkutuyor
Ama işte gecıyor bı sekılde

Cnm hergun maden suyu ıcmek tavsıyede edılıyor mınarellerı acısından
Aklında bulunsun :)

Ya ilk zamanlar içtim şimdi tiksindim. Yarım şişe meyveli soda içiyorum ama onun faydası yok, zararı var, biliyorum

Ay senı oyle ıyı anlıyrm kı
Ikıncı bebek ıstyrm oglum ıkı yasına gırınce
O yasadıklarım gozumu korkutuyor
Ama işte gecıyor bı sekılde

Ayy büyük konuşmak istemem, Allah bilir ama ben de cesaret edemem 2.ye. O kadar kötü geçiyor ki, bazen böyle olacağını bilsem belki de yapmaya cesaret edemezdim bunu bile dedim. Tövbe tövbee :)))

Inanmiyorum kendim gibi birini buldum.sevinilecek sey degil ama insan kendini anlayan birini gorunce seviniyor. Bende 13. Haftadayim tami tamina 4kilo verdim 47 kiloyim ayakta duracak takatim yok surekli yatiyorum hamile degilde agir hasta gibiyim. Elimi sabunladigim sabundan basimi yikadigim sampuana kadar midem kalkiyor banyo yapmak temiz camasir giymek bile iskence. Yemek yapmak mumkun degil onbes gun oncesine kadar evimdeydim dayanamadim ailem farkli sehirde oldugu halde geldim annem bana bakiyor tek yaptigin hareket tuvalete gidip kusup gelmek onun disinda surekli yataktayim.bende zofer kullaniyorum sadece azicik mide yanmama iyi geldi onun disinda ayniyim.sabah yedigim Yarim tostla gunu kapatiyordum evdeyken simdi aksamda yarim kase corba icebiliyorum . Ne zaman gececek ne olacak bilmiyorum bebegime birsey olmasinda.... doktorum beni gorunce vitamin verdi onu iciyorum.iki buklumum cok cirkinlestim. Ustelik cevremde hickimse benim gibi olnamis kimse benim ne cektigimi anlamiyor. Turkiye turuna cikan hamile arkadaslarim var. Fikir fikir gezen hamile benle yasit akrabalar. Kayinvalidem gorumcelerim hatta kendi akrabalarim bile anlamiyor ne yasadigimi hatta abarttigimi nazlandigimi dusunen var. Bazen cok dua ediyorum gecsin diye cikip bahcede iki tur atmak istiyorum ama gecmiyor. Disari ciktigimda tansiyonum dusuyor bayilacak gibi oluyorum. Doya doya su icmek istiyorum agzimdaki aci eksi tat ne zaman gidecek bilmiyorum. Ama bir kitapta okudum diyorki incili olmayan sancili olmazmis. Bizim yavrumuz inci gibi degerli insallah bize sancisi buyuk olsada....insallah biran once iyilesiriz arkadasim yavrularimizida sapadaglam aliriz kucagimiza

Ben de inanamıyorum gerçekten, benim yazmayı atladığım şeyleri de sen yazmışsın. O ağızdaki garip tat yok muuu o tat beni mahvetti. O tat mideyi daha da bulandırıyor.

Doktora gitme zorunluluğum olmasa inan banyo yapmam. Banyo yaparken bile öğürüyorum. Çıkınca saç kurutmak işkence. El sabunu, şampuan herşey garip kokuyor. Bazen yere birşey dökülüyor, annem ıslak mendille siliyordu. O ıslak mendilin kokusu beni benden aldı.

Ben anneme yakın oturuyorum, hergün geliyor. Bana bakıyor. Akşam eşim devralıyor. Her sabah tost yapması için annemi bekliyorum, biliyor musun? Çünkü mutfak kokusuna dayanamıyorum. Yemek yapmak ve yemek zaten unutuldu.

Evet, ben de tarhana çorbası içebiliyorum yarım kase de olsa. Meyve de o ağızdaki garip tadı biraz gideriyor. Eti form yemeye takmıştım bir ara, ondan da nefretlik geldi

Akan nehirlere, denizlere imreniyorum susuzluktan ama su içemiyorum

Hakikaten ne kadar güzel sözmüş canım. İnşallah bu çektiklerimizin mükafatı güzel olacak. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin. Çekenlere yardım etsin. Çünkü zaman zaman annem bile anlamıyor gibime geliyor, çekmeyen bilmiyor. Kayınvalide vs. zaten ayrı bir olay...

Çok geçmiş olsun kardeş, bir an evvel Allah sağlık versin. Çok olmamak şartıyla da birkaç kilo versin ben de kilo verdim çünkü...Biz de sonradan gezip tozan hamişlerden oluruz inşallah

Insallahhh.... zaten kendi evimdeyken yemek yapamadigim o buzdolabini bile acamadigim icin cikip geldim annemlere. Beni gorenin ilk tavsiyesi sabah kalkinca tuzlu birsey ye cubuk kraker ye vs. Anlatamiyorum ben sabah ogurmeyle gozumu aciyorum tuvalete kosuyorum sonrasinda oturup yedigim ve milyon defa cikardigim cubuk kraker ve leblebiden nefret ettim. Bir ara cok komik ama burnuma vicks surdum kokusu bastirirda baska koku almayayim diye. Ama viksin kokusuda midemi bulandirdi iki uc defadan sonra.
Biz nazlanmiyoruz biz gercekten agir bir gebelik geciriyoruz .Allah kimseye yasatmasin....

Yok yok kimse anlamıyor yaşamadıktan sonra... Kayınvalidem gelmiş patlıcan, biber kızartayım sana diyor. Hem de hastanede serum vurulurken...

Ben de çok komiğim evde yaa sorma.

Amin cnm aminn. Allah düşmanıma vermesin derler ya aynen o hesap...

ayy kıyamam merak etme gececek bende aynısını yaşadım artık ölüyorum sanıyordum hatta düşününce ikinci bebeği sırf bu yüzden korkuyorum benim 16 gibi azaldı 18 gibi tamamen geçti seninde inş öle olur

Ne dertliymisim kendim gibi birini bukunca icimi doktum resmen... bide "aaaa yemen lazim yemezsen bebek buyumezki erken dogum yaparsin bebek gelismez " diyen grup var. He zaten ben bilerek yemiyorum sirf keyf olsun diye dualar ederek agzima goturdugum kasigi 5sn sonra lavaboda cikariuorum, cocuguma dusmanligim var zaten o yuzden yemiyorum. Kendimlede problemim var bilerek kendimi tuketiyorum :) Allahimm duy su kullarinin sesini guc ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…