rejim vs yapmadim..emzirdim ve kilolar uçtu gitti :) gecicek cnm hic merak etme. Ama benden sana tavsiye..eşine bulantilarim gecti deme sakın :) cok fenayım mide bulantimdan ayaga kalkamiyorum de..vallahi tüm işler başına kalir benden soylemesi :)Evet evet yemek adlarını sayıyorlar, şunu yer misin bunu yer misin. Susturuyorum herkesi, çok komik bir durum. Ya inanır mısın gündelik kullandığım bardaklarda su içemiyorum. Makinenin deterjan kokusunu alıyorum. Eşime makineye atılmayan bir takımım var misafirlik, onu indirttim. Dalga geçiyor saray bardağında su içiyor diye
Evet burada her hafta ultrason, iyi mi kötü mü bilemedim :)
Ayy darısı başıma, inşallah benim de geçer yaa...Hadi yaa bravo sana valla 30 kg az değil. Genelde direk kalıyor kadınlarda doğum kiloları. Yok ayol ne gevezeliği, sohbet ettik hihihi
9 ay cektim o bulantilari,kusmalari. Dogumda bile kustum. Malesef ben bi caresini bulamadm. Sadece kumlu yada toprakli üzüm pekmezleri satiliyo ondan almistm. Sabah uyanir uyanmaz tadina bakmadan 1 c.kasigi atiyodm agzima,hafifletiyodu. Allah yardmcin olsn. Bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Aynen öyle oluyo yaşasın özgürlük çığlıkları atabilirsin :)İnşallah yaa, sanırım geçince yeniden doğmuş gibi olacağım :)
rejim vs yapmadim..emzirdim ve kilolar uçtu gitti :) gecicek cnm hic merak etme. Ama benden sana tavsiye..eşine bulantilarim gecti deme sakın :) cok fenayım mide bulantimdan ayaga kalkamiyorum de..vallahi tüm işler başına kalir benden soylemesi :)
Aynen öyle oluyo yaşasın özgürlük çığlıkları atabilirsin :)
Benım doktorum 8.haftadan sonra azalacagını soylemıstı gercektende azalmıstı.bebek haraketlenmeye basladıktan sonrada tamamen geciyor. Allah yardımcın olsn canım
Ay canım ya çok zor , seni çok iyi anlıyorumArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Aa benim de bebeğim 10buçuk aylık :)Canım seni ferahlatmak isterdim ama ben dogumda bile kusuyordum durdurmak için 5 doz igne yaptılar anca kesildi.
Allah sabır versin. Ben zofran ve muasili olan ilaclarla bir nebze işe gidebilmistim.Melegim şimdi 10 aylık hatırlamıyorum bile şiddetini..Bu ilaclaru doktoruna bie danis istersen.
Inşaallahh gecer
Sağol canım benim inşallah sağ salim sende bebeğini kucağına alıcaksın ve bu günleri anca biri sorarsa öyle hatırlicaksın benim gibi :) Sağlıcakla kal inşallah bir an önce geçer ve oburlaşmaya başlarsın :)
Ay canım ya çok zor , seni çok iyi anlıyorumbenimde 5 ay sürdü bana da 9 ay sürer falan diyorlardı. Her hamilelik farklı oluyor sen kimseye bakma, bak 3 ayı atlatmışsın bile
Zencefil ya da kekik suyu içiyorlar ama hamilelikte faydasi ya da zararı olur mu bilmiyorum
Seni üzmek istemem ama 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmedenki gece lavabo da sürekli çıkarıyodum sen düşün halimi doğumla gitti o bulantılar:) bende çektim sürekli hastanede yattım zaman geçmiyodu artık hayattan soğumuştum, hiç beslenemiyodum ama paşam sağlıklı bi şekilde maşallah 3230 gr dı şimdi 18 aylık bile olduk darısı sana inş ama uzun sürersede katlanıyosun yapacak bişey yok inş 16. Da geçer
Zencefili ben de çok okudum da cesaret edemedim içmeye. Ama kokusu da rahatlatıyormuş sanırım. Kekik suyunun da çok kötü galiba tadıteşekkür ederim tavsiyeler için, belki başka bir dertliye yarayabilir :)
Benimki de oyle bu ay sonu bitecekAa benim de bebeğim 10buçuk aylık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?