- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
Dengeni alt ust etmesine sen izin veriyosun..
Eger sen istemesen , sana hic bir sekilde ulasmaz ulaaamazdi..
ama sen ulasmamasi icin sanirim hic bisey yapmiyosun.
Numarani degistirebilirsin mesela , aradiginda telefona cikmayabilirsin..
Neden kendine aci cektiriyosun ki , bile bile !
Degmez bir Erkek icin kendini bukadar uzmeye...
Hayatinin en guzel donemlerini , degmeyen bir insan icin uzulerek gecirmen cok tuhaf...
Niye size bunu yapmasına izin veriyorsunuz? Zaman herşeyin ilacı olacak, ama o size ulaştığı her seferde, başa sarmanıza neden oluyor.
Gerekirse numaranızı, emaillerinizi değiştirin, sosyal hesaplarınızı kapatın...Her ne lazımsa onu hayatınızdan uzak tutmak için yapın.
Kendi varlığınızın değerini bilin lütfen. Hayatınıza anlam kazandırmak için hiç bir adama muhtaç değilsiniz.
numaramı değiştirmeyi düşündüm ama hem onun gibi bir insan yüzünden kaç yıllık numaramı değiştirmek istemedim hem de ulaşamazsa bu sefer evi arar çok daha kötü olur. bir kere yaptı çünkü bir daha yaşamak istemem aynı şeyi. çoğu kez telefonlarını açmıyorum ama mesajla karşılık veriyorum. tek bir mesajla kalsa iyi, kendime engel olamıyorum sövüyorum sayıyorum canımı bunca yaktığı için. sonuç: o duyacağını duymuş oluyor, cevap bile vermiyor. ben yine katettiğim yolları başa dönüyorum.
nasıl desem, nasıl anlatsam.. bugünlerde kendimi çok yalnız hissediyorum. ve mutsuz . ve tükenmiş. sanki hayatta bir arpa boyu yol alamamış gibi. etrafımdaki insanlara bakıyorum, hepsi gözüme mutlu görünüyor, hepsi hayatın içindeler, bir ben hayata kıyıdan bakıyormuşum hissine kapılıyorum. bazen umut doluyum, neşeleniyorum ama sonrasında hemen yeniliyorum. sürekli bir ağlama hissi, isteği.. aslında canımı en çok sıkan şey ayrıldığım kişi. üç ay sonra ayrılalı 2 sene olacak. bu süre boyunca belli aralıklarla aradı. ama sadece aradı. ne dönmek istedi ne sevdiğini söyledi hiçbir şey. ve ben her defasında onu sevdiğimi söyledim. bunu her duyduğunda yerinden daha da emin oldu ve o orda keyiflendikçe hayatı daha da yolunda gittikçe ben burda giderek soldum. yaşam enerjim tükendi.sağlığım bozuldu. farklı şehirlerdeyiz ve 2 senedir yüzünü görmedim. insanlar bunca zamanda bırakın hala yas tutmayı başkasına aşık oluyor, evleniyor hatta çocuk sahibi oluyor, bambaşka bir dünya kuruyorlar kendilerine. bir ben devam etmeyi başaramadım sanki. ama neden?
bu kadar saplanıp kalmayı anlamıyorum. bir daha kimseye kalbim atmayacak gibi hissediyorum bazen, kimseyi onun gibi sevemeyeceğimi..29 yaşındayım çocuk da değilim. yaşandı olmadı bitti, diyemiyorum. hala aramdaki bağı hissediyorum. en kötü his bu. çok kuvvetli bir bağın varlığını hissediyorum ve sanki bu kopmayacakmış gibi geliyor ve hiçbir zaman kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum. bazen diyorum ki onunla asla olmazdı, allahın sevgili kuluyum ki nasip etmedi, ama sonra o yakıcı özlemi duyuyorum. birlikte geçtiğimiz yerlere oturduğumuz mekanlara bakarken hala burnumun direği sızlıyor. 2 sene sonra bile.. kaç ay sonra yine geçtiğimiz hafta aradı ve benim bütün dengemi altüst etti yeniden. beni boşluğa savurdu. bu ne zaman son bulacak? kurtulmak istiyorum artık bu durumdan. benim için sokaktaki insandan farksız olmasını istiyorum. duygu değerini tamamen yitirmesini.
içimi dökmek istedim..belki bir tavsiyeniz bir sözünüz beni güçlü hissettirir..
Sanırım size ulaşsın istiyorsunuz ama bunu kendinize yapmayın. Numaranızı değiştirin maillerinizi değiştirin
Sosyal ağlardan engelleyin. Kendinize yeni bir sayfa açın. Bakın o zaman hayat nasıl değişiyor. Kendinize eziyet etmeyin lütfen...
Yapma arkadasim kendine ediyorsun.2yil gecmis hala gorusmeniz sana aci verirken onun egosu tavan yapiyor.engelle nosunu..arasada telin mesgule duser..uzak tut kendini..boyle devam ederse hayatina bi baskasinin girmeside zorlasir.
biliyorum çok haklısınız. bundan sonra hiçbir şekilde iletişim kurmayı düşünmüyorum. ama yüreğimden nasıl koparabilirim benim tek isteğim bu.
Neden ariyorki seni hala ? Sebeb ?
Bitmis bir iliskinin ardindan neden usteliyo..
Değmeyen bir insan için neden hayatı kendinize zindan ediyosunuz?
Geçmiş geçmişte kalır.geçmişe takılı kalırsanız asla yol alamazsınız.
Aramasına fırsat vermeyin.kimse vazgeçilmez değildir
Evi arasa ne olur ki. Arasın ne diyebilir ki? Daha önceki ilişkimde bu yaptıklarınızı ben de yaptım. Benimki sevgi değildi ben bildiğin nefret öfke hepsini hissediyordum her aradığında acıyor sovuyor gunlerce toparlanamiyordum. Sonra numarami değiştirdim 1 sene sonra falan. Şimdi hayat bambaska benim için. Lütfen kendinizi yipratmayin değiştirin numaranızı gitsin.facebookta engelledim aylardır. mail de atmıyor atmaz. sadece telefon. değiştirsem bu kez evi arar diye korkuyorum. aslında tek yapmam gereken o aradığında aramamış gibi düşünmek. yokmuş gibi. ama aylar sonra ne zaman ki numarasını görüyorum öyle tuhaf oluyorum ki.. nasıl anlatsam hem ciğerim yanıyor hem kalbim çarpıyor. sanırım benim kararlı olmam lazım. gerçek bir duruş lazım.
Kendine sadece şunu sor "Onunla mı doğdun?", ve sonra geçmesini bekle. Sen izin vermezsen tabiki geçmez, kendine izin ver ve unut.
Arkadaşım emin ol, gözden ırak gönülden de ırak olacak kısa bir zaman sonra. O sana ulaşamaz, sende dönüp dönüp eski anıları deşmezsen tabi... Bu Allah'ın bir lüftü; kaybettiğimiz insanların bile acısına ilaç oluyor zaman.
Çok gençsin; hayattan umutlu ol. Geçmişe bir nokta koy ki, geleceğine güzel kapılar açılsın.
Evi arasa ne olur ki. Arasın ne diyebilir ki? Daha önceki ilişkimde bu yaptıklarınızı ben de yaptım. Benimki sevgi değildi ben bildiğin nefret öfke hepsini hissediyordum her aradığında acıyor sovuyor gunlerce toparlanamiyordum. Sonra numarami değiştirdim 1 sene sonra falan. Şimdi hayat bambaska benim için. Lütfen kendinizi yipratmayin değiştirin numaranızı gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?