geçmiyor yüreğimdeki ağırlık..

evet biliyorum..iletişimi tamamen kesmem lazım hiçbir şekilde aramalarına cevap vermemem lazım..bir de kalbimden atabilsem

Ben olsam benimle iletişim kurmaya çalışıyor ulasamayinca da böyle yalan söylüyor derdim. Karar sizin tabiki. Aileniz bir kez kızar ama bu şekil devam ederse siz bir kac ayda bir tekrar dagilacaksiniz yazik değil mi caniniza kendinize kıymet verin lütfen...

işte öyle olmalı ki dağılmamalıyım. öyle bir olmalı ki numarasını gördüğümde bile tanımakta zorlanmalıyım. bu nasıl olur neyle mümkün olur

bu dünyaya gelme sebebin o insan değil ki, o insan hayatında olmayınca böyle hayatın körelsin, solupta mutsuz olasın...
bu haksızlığı kendine yapma ki, sana bu yaşamı veren hayatın gerçek sahibi tanrıya haksızlık sonrada kendi canına yazık etmiş olursun..

senin içindeki kalbin gönlün, sevmeye , sevilmeye ihtiyacı var,, ama bu illa o kişi olacak diye düşünüp, gereksiz yere o kişiyi beyninde büyütme

öncelikle şunu bilki, bir kişiyi bu kadar sevip, değer verip, hayatının merkezine koyman için, o kişinin bunu hak etmesi gerekiyor. oysaki karşındaki insan sana karşı duygusuz, umursamaz ve sana değer vermeyen biri,, büyük ihtimalde seni hiç sevmiyor, arada bir kendini mutsuz ve yanlız hissettiğinde egosunu mutlu etmek, kendini bir bok sanmak için seni arıyor,, ayrıcada kendi içinden diyordurki, bu kız nasıl olsa bana sırılsıklam aşık, ilerde yanlız kalırsam, daha iyisini bulamazsam, bu kız mal gibi beni bekler,, döner bunu alırım diyordur.

emin ol bu insandan daha çok seni hak eden dünyada bir çok erkek var,, ondan daha çok senin sevgini hak edecek erkekler var..,
hayat süprizle dolu, ummadığın zamanda karşına doğru insanı çıkartır...

ama emin ol ki karşındaki insan, insanlıktan nasibini almamış, seni hiç sevmeyen öküzün biri
ve böyle biri için o yaşam enerjini kaybedip de hayatını mafetme..

boşuna dememişler, aşkın gözü kör diye,, sen artık doğru telkinlerle kalbini diriltipte, gönül gözünü aç,,
emin ol sevgini gerçekten hak edecek biri karşına çıkacak

Android kullaniyorsan cagri yoneticisi diye indirebilirsin..uzak dur uzme kendini yazik 2senene kimbilir onun icin nelerden vazgectin o sure icinde..hicbisey icin gec degil ama unut onu ve onsuz yoluna devam ett..senin sevgine degicek biriyle..

İnsanlar eşlerinden, çocuklarından ayrılıyor tatlım. Acıyı tahmin edemezsin belki. Ama sen bile bile lades deyip adama hala beni düşünüyor izlenimi veriyorsun. Sevgiye ihtiyacı olduğunda hazır bekleyen bir numara var arar kendimi mutlu, onu huzursuz kılarım diyor ve başarıyor. Beynine hükmedeceksin ve o insanın seni mutsuz etmesine izin vermeyeceksin. Ancak böyle mutlu, huzurlu olursun. Sen onun oyuncaği degilsin. Sen değerlisin, sen bitanesin, sen mutlulugu hakediyorsun. Kendine bunu empoze et lütfen

Hayatına başka birini almayı dene bir kez sevmişsin bir daha sevebilirsin. O sensizde mutlu sen de mutlu olabilirsin güçlü olabilirsin. Senin gibi seveni kaybetmiş bırak o üzülsün...

öyle doğru ki yazdıklarınız.. bana karşı çok acımasız hiç merhameti yok. üzülmem acı çekmem ona hiçbir şey ifade etmiyor. ayrıldıktan bir süre sonra dedim ki arama beni bana iyi gelmiyorsun. sağlığım bozuldu kalbimde çarpıntı ağrı başladı kalp hastası olabilirim senin yüzünden. merak bile etmedi. bu kadar değer yargıları sıfır olan, böylesine beni hiçe sayan bir insan için hala canımın yanmasını anlayamıyorum. umutsuzca sevmek ifadesini çok melankolik bulurdum, sanki ben bunu yaşıyorum şuanda. inanın sevilecek tek bir özelliği yok. ben kendime şaşırıyorum. hiçbir zaman hayatım bu kadar değersiz olmamıştı. bu kadar savunmasız kalmamıştım. üstelik de böylesi bir insan için..ama bir daha benim üzerimden egosunu şişirmesine müsade etmiycem. çünkü onun için hala bir seçeneğim şuanda. ailemi tanıdı, tanıştırmıştım. benim için değerli birkaç yakın akrabamı da evlerinde gördü tanıştı. beni de biliyor karakter tahsil vs. hala bir köşede bekletilecek güzel bir seçenek. ama ben buna bir son veriyorum artık. kimsenin seçeneği değilim bundan böyle.

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:) bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum hep yüreklendirici şeyler söylediler. aynen öyle bir mekanizma gibi oldum. mutsuz olduğunda arasın ve sevildiğini anlasın kapasın.bir de neden günün herhangi bir saati değil de hep gece? hep -özellikle de açamayacağımı bildiği saatlerde- arıyor? çünkü gündüz iş arkadaşlarıyla gayet keyfinde aklına bile gelmiyorum. oysa ben kalabalıklar içinde bile birden onu hatırlayıp yalnızlaşıyorum. ama buna bir son vericem.

Android kullaniyorsan cagri yoneticisi diye indirebilirsin..uzak dur uzme kendini yazik 2senene kimbilir onun icin nelerden vazgectin o sure icinde..hicbisey icin gec degil ama unut onu ve onsuz yoluna devam ett..senin sevgine degicek biriyle..

android kullanıyorum ama indirmeyi bilmiyorum onu kuzenim yapar gittiğimde söyliycem. teşekkür ederim..

Sana yaptığı kötülükleri Dusunsene. Denenmisi denemiceksin bu hayatta denemişsin olmamış neden zorluyorsun

düşünüyorum her fırsatta. etkisi geçer gibi oluyor bazen ama hemen kendime telkin ediyorum yine. evlenseydim iki ay sonra boşanacaktım bu kesin. hala neyi diretiyorum ki..

Hayatına başka birini almayı dene bir kez sevmişsin bir daha sevebilirsin. O sensizde mutlu sen de mutlu olabilirsin güçlü olabilirsin. Senin gibi seveni kaybetmiş bırak o üzülsün...

başını taşlara vursun. birdaha böyle sevilmeyecek bundan öyle eminim ki..

Şunu da bil ki, senin gerçekte sevdiğin insan o değil.. Sen çocukluğundan beri aşık olacağın, hayatının merkezine koyacağın, mutlu etmek için çabalayacağın birisini istemişsin.. Karşına bu insan çıkınca başlardaki bir kaç ayrıntıdan dolayı kalbini birden kaptırıvermişsin...
Kalbin yıllarca beklediğin, gönlünün prensini bu kişi olduğuna çabucak karar vermiş. Bu yüzden şuan ki sancıları çekiyorsun. Sen yıllardır içinde büyüttüğün insanla bu kişiyi birbiri ile karıştırıyorsun. Ama zamanla bunun ayrımına varıp, ondan kurtulacaksın.. Allah bu konuda yardımcın olsun..

biliyor gibi yazmışsınız, gerçekten de duygularım öyle.. beklediğim insan değil o. mantığım bunu biliyor ama kalbim tam kabullenemedi. ama kabullendiğinde tamamen bitmiş olacak. teşekkür ederim desteğinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…