Kadının en büyük düşmanı yine kadın sözünün vücut bulmuş halı gibi olmuş :/Malesef oyle zaten nasıl bi kadınsa utanmadan sıkılmadan anlattı. Senı zaten bosayacaktı benden cocuk aldırdı Hamıle oldugumu duyunca cok sevindi falan fılan off.
Yine de isyan etme arkadaşım.Öyle cok haklısın.. İyi kötü bi iş bulsam cok ıyı gelecek ama hangi kapıyı calsam yuzume kapanıyor sanki.. İsyan etmemek elde degıl.. Gunah benım gıbı benım islerim rast gıtmıyo
Bu yazinin benzerini ben yazdim bekarim issizim butun kapilar kapandi ben de cok sorguladim ne yaptim da yasadim diye ne gunah isledim diye sizi o acidan anliyorum yalniz kaldim ve arkadas aile yara aldim.
Bu sorunun cevabini bilsem iyiydi..
Sinir ofke aci yasiyor insan..
O yapanlar yasiyorda sizin gibiler zorlaniyor cocugunuza gururunuzla dik duruyorsunuz aileniz yaninizda mi?
Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
Allah kahretsin ikisini de. arkadaşım ne büyük bir pisliğin içinden çıkmışsın farkındasın demi. elbette üzüleceksin çünkü insansın. elbette hazmedemeyeceksin inan çok normal insani duygular bunlar.5 ay oldu neredeyse en ufak bi rahatlama yok bi bakıyorum cok ıyıyım bi bakıyorum çok kötü.. Sanırım beni en cok yaralayan cocuk aldırmıs olmaları onu bilmeseydim daha mı ıyı olurdu acaba..
Şuan mesela onun pişmanlığını yasıyorum calısıtıgı kuruma gıdıp cırkefe baglamadıgım ıcın. Sessız sakın cıkıp gelmek.. Yapmasamıydım acaba
Ailem yanımda destekler.. Babam gızlı gızlı aglarmıs geceleri.. Bana da hep guclu gorunuyor bende evladıma oyleyım.. Bu yarayı hep beraber sarıcaz diyorlar... Mahvolan hayat benım ama sefa suren yıne o ıkısı
Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
Yapmayın artik bosverin.
Zaten karma denen seye inanıyorum. Kimse birini mutsuz edip hep mutlu gezemiyoe bence.
Eninde sonunda yaptığı seyin karşılığını bulacagina inanıyorum.
Ha bir daha ararsa veya herhangi bir iletişim olursa söyleyin mesela söylemek İstediklerinizi.
canın yanacak tabi kolay mı yaşadığın.
acını da öfkeni de hırsını da yaşa neden diye sorgulama bunu bir nekahat dönemi kabul et.
onlar şimdi mutlu? evet olabilir mutludurlar. peki sen nereye kadar mutsuz olacaksın ki? evliliğine devam etseydin ömür boyu.. ama şimdi umudun var, zamanın var. bu dönemi atlattığında yeni bir hayat olacak elinde.
neden canım acıyor diye sorgulama acımalı zaten. canını acıtacak seni ağlatacak isyan ettirecek kadar sevebilme, güvenebilme şansın olmuş.
ağla öyleyse.Dısarıya karsı herzaman gardını Almıs bi kadın oldum fırtınalar kopsa da yok ya cok ıyıyım ben dedim.. Gercekten acımı yasayamadım oturup da bi bagıra bagıra aglayamadım bile.. Birikti cok birikti.. Kalkamıyorum altından..
İnsanların ayagına celme takmayalım derken bizim dizlerimiz kanadı.. Babam da annem de arkamdalar çok şükür..Babaniza kiyamadim ne guzel burda okuyoruz ailesi arkasinda olmayanlar var iyi acidan bakarsak buna sahipsiniz.
Zamanla da is bulursunuz insallah
Yalniz insan acidan ofkeleniyor ama aslinda hayatta iyi olan daha cok bedel oder aci ceker.
Yusuf peygambere iftira atilip hapiste kalmasi gibi hemde senelerce belki sacma geliyor ama dogru olmanin bedeli daha agir ondan kendinize yuklenmeyin..
Yüzde 90 yuva yıkanın yuvası olmuyor. O adam o kadını aldatmayacak mı sanıyorsun? Aslında birini ayarlayacaksın eski kocanı ayartması için, sonra da o kadına telefon açıp ballandıra ballandıra anlatacaksın
Emin ol yeniden çok aşık olup evleneceksin. Burada bir üye var harika bir ikinci evlilik yapan, kocası ona tapan. Sen de zamanı gelince o müjdeyi vereceksin onun gibi. Biraz sabır lütfen ve asla kendini salma.
Biraz olumlamaları araştırıp okusana google’dan
hıc kolay bırsey degıl kı yasadıgınız
yolunuz bahtınız sansınız acık olsun
Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?