Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle cok haklısın.. İyi kötü bi iş bulsam cok ıyı gelecek ama hangi kapıyı calsam yuzume kapanıyor sanki.. İsyan etmemek elde degıl.. Gunah benım gıbı benım islerim rast gıtmıyo
Yine de isyan etme arkadaşım.
Allahım büyük.
Bir kapı açılır inşallah.

Ailem yanımda destekler.. Babam gızlı gızlı aglarmıs geceleri.. Bana da hep guclu gorunuyor bende evladıma oyleyım.. Bu yarayı hep beraber sarıcaz diyorlar... Mahvolan hayat benım ama sefa suren yıne o ıkısı

5 ay oldu neredeyse en ufak bi rahatlama yok bi bakıyorum cok ıyıyım bi bakıyorum çok kötü.. Sanırım beni en cok yaralayan cocuk aldırmıs olmaları onu bilmeseydim daha mı ıyı olurdu acaba..
Allah kahretsin ikisini de. arkadaşım ne büyük bir pisliğin içinden çıkmışsın farkındasın demi. elbette üzüleceksin çünkü insansın. elbette hazmedemeyeceksin inan çok normal insani duygular bunlar.
bedenini bu pislikten kurtarmışsın ruhunu da kurtar bakma ne olur. üzül hazmedeme ama bakma. hatırlarsan nasıl geçer yaran.
Rabbim sana hayırlı bir iş nasip etsin. psikoloğa mutlaka git lütfen. bol bol dua et inan ferahlayacaksın. Allahın adaletine güven. tek damla göz yaşının hesabı sorulur inan.

Şuan mesela onun pişmanlığını yasıyorum calısıtıgı kuruma gıdıp cırkefe baglamadıgım ıcın. Sessız sakın cıkıp gelmek.. Yapmasamıydım acaba

Yapmayın artik bosverin.
Zaten karma denen seye inanıyorum. Kimse birini mutsuz edip hep mutlu gezemiyoe bence.
Eninde sonunda yaptığı seyin karşılığını bulacagina inanıyorum.
Ha bir daha ararsa veya herhangi bir iletişim olursa söyleyin mesela söylemek İstediklerinizi.

size sarılmak istedim. ahh ne zor durum, yaşadıklarınız hiç kolay değil ama güçlü duracaksınız, o kadın sizi zaten yaralamak için arayıp bu kadar detay anlatmış. prim vermeyeceksiniz, kan kusup kızılcık şerbeti içmek derler ya, muhattap olmayın ama bir daha sizi ararsa 'hee seni çok seviyor ama sana layık gördüğü düşüp kalkıp seni kürtaj koltuğuna yatırtmak olmuş!, sen kendine bunu layık görmüşsün, benim eski koca müsveddesi sana bunu layık görmüş ben daha fazla ne yorum yapayım ki. ikiniz de layığınızı bulmuşsunuz. evladımın nafakasını çatır çatır alırım, gerisine de karışmam. allah razı olsun beni böyle bir pislikten kurtardınız.!' diyip kapatın.

Babaniza kiyamadim ne guzel burda okuyoruz ailesi arkasinda olmayanlar var iyi acidan bakarsak buna sahipsiniz.
Zamanla da is bulursunuz insallah
Yalniz insan acidan ofkeleniyor ama aslinda hayatta iyi olan daha cok bedel oder aci ceker.
Yusuf peygambere iftira atilip hapiste kalmasi gibi hemde senelerce belki sacma geliyor ama dogru olmanin bedeli daha agir ondan kendinize yuklenmeyin..

canın yanacak tabi kolay mı yaşadığın.
acını da öfkeni de hırsını da yaşa neden diye sorgulama bunu bir nekahat dönemi kabul et.
onlar şimdi mutlu? evet olabilir mutludurlar. peki sen nereye kadar mutsuz olacaksın ki? evliliğine devam etseydin ömür boyu.. ama şimdi umudun var, zamanın var. bu dönemi atlattığında yeni bir hayat olacak elinde.
neden canım acıyor diye sorgulama acımalı zaten. canını acıtacak seni ağlatacak isyan ettirecek kadar sevebilme, güvenebilme şansın olmuş.

Ben geldikten sonra bidaha iletisım olmadı zaten.. Amacına ulastı belkı de beni gonderıp Kendı sefa surmektı ıstedıgı de oldu.. Eski es de o da babasız buyumusler ve benım cocuguma da babasızlıgı yaşattılar. Hesabı ılla ki sorulur.. Allaha tevekkül etmekten baska bısey gelmiyor elımden

Dısarıya karsı herzaman gardını Almıs bi kadın oldum fırtınalar kopsa da yok ya cok ıyıyım ben dedim.. Gercekten acımı yasayamadım oturup da bi bagıra bagıra aglayamadım bile.. Birikti cok birikti.. Kalkamıyorum altından..

ağla öyleyse.

İnsanların ayagına celme takmayalım derken bizim dizlerimiz kanadı.. Babam da annem de arkamdalar çok şükür..

Evli oldugu halde başka kadınlara bakan adamlarında !!
Evli oldugunu bildiği halde o adamlarla beraber olmaya devam eden kadınlarında !!

Allah binbirtürlü belasını versin !!

@Puxhu canım neler yaşamışssın . Keşke hiç muhattap olmayıp konusmasaydın hazmetmek eminim çok zordur . Ben saçma sapan bir rüya görüp 1 yıl atlatamadım . Sense hersey gerçek ve çocuk aldırmaya kadar detay var. Allah ımm çok zor
Hele sessiz sakin gitmen . Bağırırp çağırsan belki rahatlayacaktın ama emınım evladın için sustun ..

Sen çok iyi bir kadınsın , annesin , arkadaşsın ..
İşe yaramaz falan değilsin seni bu konuma düşüürenler hayatları boyunca mutsuz olsunlar ..
Sen ve evladın herseyın en iyisini hakediyorsunuz .
Kendıne bir süre ver . Nafaka illaki veriyordur ŞerefS***zzz ! .. O nafakayla biraz kafanı dinle .. Üzerinden geçsin bir süre..
İş bakmaya devam et . Eminim birisi birgün dönüş yapacak . Hemen karamsarlıga düşme ..

SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN !!!!!!

hıc kolay bırsey degıl kı yasadıgınız
yolunuz bahtınız sansınız acık olsun

Yüzde 90 yuva yıkanın yuvası olmuyor. O adam o kadını aldatmayacak mı sanıyorsun? Aslında birini ayarlayacaksın eski kocanı ayartması için, sonra da o kadına telefon açıp ballandıra ballandıra anlatacaksın

Emin ol yeniden çok aşık olup evleneceksin. Burada bir üye var harika bir ikinci evlilik yapan, kocası ona tapan. Sen de zamanı gelince o müjdeyi vereceksin onun gibi. Biraz sabır lütfen ve asla kendini salma.

Biraz olumlamaları araştırıp okusana google’dan

Evli oldugu halde başka kadınlara bakan adamlarında !!
Evli oldugu halde o adamlarla beraber olmaya devam eden kadınlarında !!

Allah binbirtürlü belasını versin !!

@Puxhu canım neler yaşamışssın . Keşke hiç muhattap olmayıp konusmasaydın hazmetmek eminim çok zordur . Ben saçma sapan bir rüya görüp 1 yıl atlatamadım . Sense hersey gerçek ve çocuk aldırmaya kadar detay var. Allah ımm çok zor
Hele sessiz sakin gitmen . Bağırırp çağırsan belki rahatlayacaktın ama emınım evladın için sustun ..

Sen çok iyi bir kadınsın , annesin , arkadaşsın ..
İşe yaramaz falan değilsin seni bu konuma düşüürenler hayatları boyunca mutsuz olsunlar ..
Sen ve evladın herseyın en iyisini hakediyorsunuz .
Kendıne bir süre ver . Nafaka illaki veriyordur ŞerefS***zzz ! .. O nafakayla biraz kafanı dinle .. Üzerinden geçsin bir süre..
İş bakmaya devam et . Eminim birisi birgün dönüş yapacak . Hemen karamsarlıga düşme ..

SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN !!!!!! [/QUOTE]

Neler yasadım neler.. Canım arkadasım desteğin ıcın cok sagol.. Nafaka veriyor evet çocugu ıcın o da.. İş aramaya devam toparlanırım illa ki ama bu surec hafıflese bi..

Reactions: H E

Annem de oyle diyor yeniden seviceksın bu kez sevileceksın de kızım diyor.. Kıymet bilen bırı ılla ki cıkacak yaralarını saracak ve sen ıyı ki bu zorlukları yasamısım diyeceksin diyor.. Yeniden birini sevmek guvenmek inanmak suan cok uzak..

Allah yardimciniz olsun.
Kolay bir durum degil.
Ama bu bir surec.
Gececek ve siz hic olmadiginiz kadar mutlu olacaksiniz.
Cunku kalbinizdeki yukten elbet bir gun kurtulacaksiniz.
Su zor zamanlari bir atlatin insallah, Allah hayirli kapilardan iş kapisi acsin insallah.

İmtihan iste, zor olacak ki ust uste gelecek ki adi imtihan olsun.
Sizi de miniginizi de sevgiyle öperim.

Yasadiklariniz hic kolay degil Allah yardimciniz olsun. Herseyin gectigi gibi bu da gececek elbet sadece zaman yolunuz acik olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…