- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.826
- 548
- 51
Girmeyin, bakmayın, görmeyin ve ilgilenmeyin güzel arkadaşım.Yo bende ekli değiller zaten de işte ben gırıp bakıyorum kendime eziyet baska bısey degıl
Mevzu eşin değil kiOlmayan bişeyı oldurmaya Calısmak yada gereksiz fedakarlık evet cok sans verdım verdıgım ıcın degersiz oldum belkı de... Ama bu cocuk olayı 7 ay birliktelik tekrar dibe goturdu.
Girmeyin, bakmayın, görmeyin ve ilgilenmeyin güzel arkadaşım.
Bu insanlar sizin takip edip ilgileneceğiniz kalibre ve kalitede insanlar değil her şeyden önce.
Sizi anlıyorum derin bir hayal kırıklığı ve öfke duyuyorsunuz bu da gayet normal.
Güçlü olmak veya öyle görünmek için kendinizi zorlamayın çünkü bunun zamanı değil şimdi.
Öfkenizi, üzüntünüzü yok saymayın, bu duyguları yaşamaz ve ifade etmezseniz içinizde büyür ve ilerde başka sıkıntılar doğurur.
Size tavsiyem psikolojik danışma yardımı alın.
Size iç dünyanızda bu durumla nasıl başedeceğiniz konusunda yol gösterir ve içgörü kazandırır bu yardım.
Uzmanlığım PDR, size yardımcı olabileceğim bir husus olursa özelden de ulaşabilirsiniz bana.
Şunu unutmayın şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Evet kötü zamanlar geçiriyorsunuz ama geçecek, atlatacaksınız.
Aileniz arkanızda, evladınız yanınızda, kendine saygısı olan akıllı bir kadınsınız.
Tekrar sevip sevileceğiniz zamanlar da gelecek sadece biraz zamana ihtiyacınız var.
maddi manevi zararınızı tazmin etmeye çalışın derim. kadına bile tazminat davası açabiliyorsunuz.Evet actım
Nasıl sakin kaldın ya sen gitmese idin o koca musvettesi hiç de seni bosamazdı ne iğrenç bir kadın. Kızma ama kocan layigini bulmuşMalesef oyle zaten nasıl bi kadınsa utanmadan sıkılmadan anlattı. Senı zaten bosayacaktı benden cocuk aldırdı Hamıle oldugumu duyunca cok sevindi falan fılan off.
Dediğim gibi profesyonel yardım alın ve kendinize meşgale bulun.Bakıp görmemek kafama takmamak ıcın herseyımı verebilirim ama sanki bakınca elime bısey mi geciyor hayır işte takıntı oldu sanırım..
Belki de çok sevdigim ıcin bu hale geldim.. Evet hayatım ondan ibaretti, evet onsuz olmayı hiç becerememiştim belki de.. Şu yazdıgın maddeleri basarmak ıcın ayrıldım.. Çok sevdigim ıcın geldı bunlar basıma zamanında kapıyı sert carpsaydım suan bu durumu yasamıcaktım ama gececek yani öyle diliyorum çocugum için kendım ıcın toparlanmam gerekiyor farkındayım.. Fakat çok zorlanıyorumMevzu eşin değil ki
Sensin
Bi çok kez sohbet ettik seninle
Sen kendine değer vermiyorsun
Onunla var olmuş şimdi yok olmuşsun gibi davranıyorsun
Hayır
Sen vardın
Belki ondan önce çok daha mutluydun
Daha güçlüydün
Kendi işini kendi halleden kimseye minnet etmeyen bi insandın
Vardın
O zamanları hatırla
Sana yaşattıklarını geç artık
Çok zaman kaybettin
Şimdi daha fazla zaman kaybediyorsun
Buna sadece zaman olarak bakma
Kaybettiğin sınavlar var
Mutlu anımsayacağın ama belki stalk yaparak geçirdiğin zamanlar
Oğluna babası hiç aklıma gelmeden sarılmak gibi
Kariyerin için atacağın adımlar gibi
Daha ne kadar seni soktuğu çukuru kendine reva görüp orada kalmaya devam edeceksin Allah aşkına bi silkelen
Kimsin nesin onu düşün
Kendini bul
Bunlar çok abes şeyler değil ki.bütün aldatılan kadınlar bakıyor zaten.ama herkes senin gibi çocuğunu alıp terkedemiyor o insanı. bazıları görüyor susuyor susuyor bazıları da susmuyor ama bişey de yapamıyor.sen çok güçlü durmuşsun bence.ama neden o kadını en ince ayrıntısına kadar dinledin neden bunu yaptın kendine onu anlamadım.inş bir iş bulup hayatına kaldığın yerden değil yeni bir sayfa açarak devam edeceksin.zaten herkesin dediği gibi bir işe girersen kendini çok daha uzaklaştıracaksın bu takıntılarından.inş hayatının bundan sonrası daha güzel olur inş.Rabbim yar ve yardımcın olsunBakıp görmemek kafama takmamak ıcın herseyımı verebilirim ama sanki bakınca elime bısey mi geciyor hayır işte takıntı oldu sanırım..
Sen onu çok sevdin ama o buna değmezdi dimi ?Belki de çok sevdigim ıcin bu hale geldim.. Evet hayatım ondan ibaretti, evet onsuz olmayı hiç becerememiştim belki de.. Şu yazdıgın maddeleri basarmak ıcın ayrıldım.. Çok sevdigim ıcın geldı bunlar basıma zamanında kapıyı sert carpsaydım suan bu durumu yasamıcaktım ama gececek yani öyle diliyorum çocugum için kendım ıcın toparlanmam gerekiyor farkındayım.. Fakat çok zorlanıyorum
Ahanda aldatildigini sindirmeye calismamis güçlü kadin..
Aldatilfigini kendi yakalayip gitmek isteyipte onurunu grurunu sirf cocuguma nasil bakabilirim diye ayaklar altina almis kadindan selam olsun size..!
Oncelikle bakmayacaksiniz arkadaşım bakmayin arastirmayin bosanmadiysaniz yedekleyin mesajlari fotoğrafları ve ve telefonunuzdan silin önce burdan başlayın illaki mesleginizi yapmak zorunda da degilsiniz yapabileceginiz her türlü vasifta islere basvuru yapin yapin ki kafaniz dagilsin zamanla bu ruh hastasi halinden kurtulup yeni hayatiniza alisacaksiniz ben cok inaniyorum buna
Ve birgün bende mutluluğumu paylasayim diye konu acacaksiniz simdiden görebiliyorum
Sen onu çok sevdin ama o buna değmezdi dimi ?
Sevgini bitiremedin belkide bilmiyorum
Hemen şuan olsun falan diye uğraşma
Acı çekebilirsin
Ama düşüncelerini ondan çek kendi hayatına odaklan
Bi bakmışsın ondan geriye hiçbirşey kalmamış
Özellikle üstüne düşüp düşündükçe atlatamazsın
Ağlamak istediğin an ağla
Onca olandan sonrada efendi efendi çıkıp gitme
Hırsını almazsan toparlayamayacaksın sen
Laf söz işlemez o adamada kadınada
Mahkemede elinden geleni ardına koyma
Stlak yapıyosun madem delil topla mesela ne yapıyorlar diye bakma
Kadınada dava aç
Ama bunları yaparken hayatının ortasına koyma
Önceliğin yeni hayatın
İş bulmak için daha çok çabala
Ailenle oğlunla gez toz eğlen
İş bulana kadar babana yardım et mesela
Kendin için bişeyler yap artık
Merhaba.İçindeki yangını çok iyi anlıyorum.Kötüye gitmiyosun emin ol insan olarak beynin en doğal tepkiyi veriyor.Watsaptan takip etmen,düşünmen,aklımdan çıkmaması çok çok doğal.Kendine lütfen haksızlık etme.Bakmak istiyosan bak.Zamanla acın hafifledikçe zaten kendiliğinden bakmayı bırakacaksın.En büyük intikamı da sen (kul olarak) çocuğunun babasını unutarak alacaksın.Asıl bedeli yaradan alacak hiç merak etme.Yani düşünebiliyomusun bir kadın yada adam senin ve yavrunun hayatını kendi nefsi için darma duman edicek ve huzuru,mutluluğu bulucak.Yok öyle bir dünya.Zaman herşeyin ilacı.Yıllar sonra geçirdiğin kötü zamanlar olarak kalıcak ama geçicek.Sen bişey kaybetmedin ki.Ucuz bir kadınla ucuz bikaç zaman uğruna;eşin seni kaybetti.Lütfen çocuğun için güçlü ol.Ki evliliği bitirdiğine göre gayet güçlüsün.Sen doğru dur eğri yolunu bulur.Allah yar ve yardımcın olsun.Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Çok yazıyorum ama farketmeni istiyorum. Hayattaki en zor zamanlarda bile sukredecek çok şey var. Sağlık, evlat, aile gibi. O kadar çok ki imtihan olunacak şey.
Sen şimdi sessiz kaldın ama zamanı gelince konuşursun.
Eski sevgilim de olmustu hiç beklemedgim zamanda evlenmisti hep takip ederdim sonra düşündüm bana faydası var mı? Aynı psikolojideydim 1-2 yılım gitti. Şimdi ne eski sevgili ne eski koca takip ediyorum. BazenGerçi birini ben engelledim biri de beni engellemiş sanırım.
Daha gençsin sıfırdan hayat kuracak güçtesin biraz zaman ver kendine yeter.
Duyguların bitmesi için ağla zırla kendi kendinle konuş ya da yaz farketmez ama bitmesini sağla. Sevgin olsaydı o kadını dinleyemezdin senin yaşadığın şey sadece egosal. Onlar nasıl mutlu egosu.
Unutma sen istemedikten sonra kimsenin gücü seni üzmeye yetmez.
İnanıyorum ki sadece 2-3 yıl sonra güzel gelişmeleri yazacaksın buraya.
Affedip başa sardığın için atlatamıyorsun puxhu
Birden öğrendiğin bir durum değildiki yıllardır sıkıntılıydı
Aldattığını ispatladın sonra geri döndün affettin sandın 2. çocuk için uğraştın
Gerçekten düzeleceğine inanmışmıydın ?
Hiç sanmıyorum
Belki düzen kurmak zor geldi o psikolojiyle savaşmak istemedin ama şimdi sıfırdan başlamış gibi yaşamak/yansıtmak kendi çıkış yolunu kapatmakdan başka birşey değil
Ayrıntıları düşünme
Başlık halinde yaşadıklarını gözden geçir olduğu gibi kabullen
Buradaki eski konularını oku
Nicklerini ben hatırlıyorsam sende hayırlıyorsundur elbet
Artık ayağa kalkmanın zamanı gelmedi mi ?
Dışardan bi göz olarak oku eminim bi çok şeyi daha çabuk sindirip önüne bakacaksın
Sorgulama, kendine acıma kısmını geç artık
Merhaba.İçindeki yangını çok iyi anlıyorum.Kötüye gitmiyosun emin ol insan olarak beynin en doğal tepkiyi veriyor.Watsaptan takip etmen,düşünmen,aklımdan çıkmaması çok çok doğal.Kendine lütfen haksızlık etme.Bakmak istiyosan bak.Zamanla acın hafifledikçe zaten kendiliğinden bakmayı bırakacaksın.En büyük intikamı da sen (kul olarak) çocuğunun babasını unutarak alacaksın.Asıl bedeli yaradan alacak hiç merak etme.Yani düşünebiliyomusun bir kadın yada adam senin ve yavrunun hayatını kendi nefsi için darma duman edicek ve huzuru,mutluluğu bulucak.Yok öyle bir dünya.Zaman herşeyin ilacı.Yıllar sonra geçirdiğin kötü zamanlar olarak kalıcak ama geçicek.Sen bişey kaybetmedin ki.Ucuz bir kadınla ucuz bikaç zaman uğruna;eşin seni kaybetti.Lütfen çocuğun için güçlü ol.Ki evliliği bitirdiğine göre gayet güçlüsün.Sen doğru dur eğri yolunu bulur.Allah yar ve yardımcın olsun.
Aynen için soğumadan atlatamayacaksınDiğer arkadaslarım gıbı sende sinirlendin dimi.. Eee yeter artık ya toparlan kendıne gel mesajlarını gunde 10 kez duyuyorum. Baktığım ıcın benı gorusmemekle tehdit eden arkadaslarım da olmuyor degil.. Kendime acı cektırmıyi mi seviyorum ne manyak mıyım acaba... Elımde yeterince delil var dava acıldı zaten ıkısıde devlet memuru aslında onların dusunmesı lazım.. Evet dedıgın gıbı zarar vermeden bana rahat yok..
Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?