Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamdan bir çocuğunuz var. 7 ay ilişkilerini farketmeyecek kadar da çok güvenmişsiniz. Bu yıkım çok normal. Yıkılmasanız şaşırırdım. Lütfen anneyim, güçlü olmalıyım diye acınızı zamanından önce dindirmeye çalışmayın. Elbet bitecek, kendinizr zaman verin. İşe başladığınızda her şeyi çok kolay atlatacaksınız.

şu haliniz normal. 5 ay da atlatmak için çok uzun bi zaman değil. atlatırsınız illaki. geçmiş olsun. umarım en kısa sürede iş bulursunuz.

Daha olaylar çok taze olduğu için; böyle hissetmen çok normal..
Hasta filan değilsin yani ama imkanın varsa bir psikolojik yardım al.. Seni rahatlatır.
Sen en doğru ve güzel olanı yapmışsın. Boşver şimdi onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar. Emin ol, bunun ceremesini bir ömür boyu çekecekler. Ahlaksızlar!!
Ne güzel ailen yanında.. Şuan ülkenin durumu malum, elbet iş de bulursun. Çalışmaya başlayınca kafan daha da rahatlar.

Şüphelendım elbette ama hep havada kaldı delil ispat yoktu ve kendisi acayıp inkarı sever.. 7 ay Hıc farketmedım degıl ama her soruya bi cevabı vardı.. Nasıl olsa ortaya cıkar diyordum beklemediğim Bı zamanda mı cıktı nedır.. Yıne de bu kadar adi olacagı aklıma gelmezdi

şu haliniz normal. 5 ay da atlatmak için çok uzun bi zaman değil. atlatırsınız illaki. geçmiş olsun. umarım en kısa sürede iş bulursunuz.

Umarim iş bulunca daha kolay atlatıcam farkındayım suan bosluktan onları dusunuyorum para kazanıp özguven yerıne gelınce umurumda bıle olmayacaklar.

Kadının zaten amacı buymuş ve ulaşmış kurnaz bir kadınmış.
Amacı sizn içinizi acıtmakmıs keşke hiç dinlemeseydiniz. Su aralar normal böyle hissetmeniz. Zaman sadece Zaman.
Kendinizi oyalayacak başka şeyler bulun. Ki adam zaten sizi mutlu edemiyordu unutmayın siz kendi kendinizi mutlu etmeye bakın. Vazgeçmeyin umut etmekten ve hayattan.

Zaten hayatımda boyle bi kadın tanımadım ben. Insan hıc mı korkmaz cekınmez

ağla işte böğüre böğüre.
sonra kapat o defteri.

Hemen şu an onları takipten çıkarın.
Sinir olup üzülmekten başka bir şeye yaramıyor çünkü takip etmeniz.
Hatta engelleyin ki merakınıza yenilip bakmak isterseniz engeli kaldırmanız gerektiği için o arada düşünüp vazgeçme şansınız olsun.
Niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?

Gercekten cok zor Allah yardimcin olsun. Ama bence de takip etme onlari birak. Yapabilecegin tek sey bosanmamis yapmissin. Srni aldatan adam icin gidip kadinla kavga etmemekle iyi yapmissin o arsizsa zaten rezil oldugunu umursamaz ki.. Bosver kardesim Allah sana guzel kapilar acacaktir. Yaralarin gececek yavruna saril umut et. Anlamuyorum baskasiyla birlikte olacaksin adam gibi boyle boyle diye anlat bastan ne halt edersen et. En kotusu bu sekilde ogrenmek bence. Ama hersey gececek hepsi gececek nefret bile duymacaksin

Yo bende ekli değiller zaten de işte ben gırıp bakıyorum kendime eziyet baska bısey degıl

Cok normal kafana takman onlari sosyal medyadan izlemen . Uzulme. Herrsey gececek. Zor da olsa

Hissettiklerin cok normal.
Ama zamanla gececektir inan
Hafifleyeceksin zamanla.

Kendine zaman ver
Hayati akisina birakmak en iyisi bazen
Bol bol da dua
Allah yardimcin olsun

Affedip başa sardığın için atlatamıyorsun puxhu
Birden öğrendiğin bir durum değildiki yıllardır sıkıntılıydı
Aldattığını ispatladın sonra geri döndün affettin sandın 2. çocuk için uğraştın
Gerçekten düzeleceğine inanmışmıydın ?
Hiç sanmıyorum
Belki düzen kurmak zor geldi o psikolojiyle savaşmak istemedin ama şimdi sıfırdan başlamış gibi yaşamak/yansıtmak kendi çıkış yolunu kapatmakdan başka birşey değil
Ayrıntıları düşünme
Başlık halinde yaşadıklarını gözden geçir olduğu gibi kabullen
Buradaki eski konularını oku
Nicklerini ben hatırlıyorsam sende hayırlıyorsundur elbet
Artık ayağa kalkmanın zamanı gelmedi mi ?
Dışardan bi göz olarak oku eminim bi çok şeyi daha çabuk sindirip önüne bakacaksın
Sorgulama, kendine acıma kısmını geç artık

Aldatılmak ne kadar büyük bi yıkım bilirim.. heleki aylarca yıllarca ayakta uyutulduysan kendini aptal gibi hissetmek de cabası oluyo galiba.. 8 ay aldatıldım(mışım), öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı hala hatırladıkça gözlerim dolar en çok da kendime öfkeleniyorum ben, nasıl anlayamadım diye.. Evli değildim o kişiyle, çocuğum da yoktu ama yaşadığım yıkım yine de çok büyük olmuştu, 1 yıla yakın süre kendime gelemedim,erkeklerden nefret falan bi kenara resmen tiksindim, değil hayatıma herhangi bi erkeğin girmesi, aklımın köşesinde hayatım boyunca böyle bi ihtimal olmayacağına da emindim.. Sonra eşim çıktı karşıma, bambaşka bi insan oldum.. 2.senemizde evlendik..3,5 yıldır da mutlu bi evliliğim var çok şükür.. Ben bile bu kadar ağır atlatmışken evli ve çocuklu olan sizi hiç düşünemiyorum bile ne zor günler geçirdiğinizi.. allah çok çok yardımcınız olsun.. Belli ki çok da güçlü bi kadınsınız arkanızı dönüp gidebilmişsiniz.. Bu bi süreç unutmayın, ama uzun,ama kısa bi süreç..bilin ki geçicek, acınızı yaşarken bile bi gün geçeceğini bilerek yaşayın lütfen.. Üzülmeyin, kötülük er veya geç kötü insanların karşısına çıkar.. şimdi mutlu görünebilirler ama onlar aslında hiç mutlu olamayacaklar.. siz onların seviyesine inmeyerek en asil ve doğru hareketi yapmışsınız bundan hiç pişman olmayın.. Evrene verdiğiniz tüm iyilikleri bi gün evren size geri verecek..

Olmayan bişeyı oldurmaya Calısmak yada gereksiz fedakarlık evet cok sans verdım verdıgım ıcın degersiz oldum belkı de... Ama bu cocuk olayı 7 ay birliktelik tekrar dibe goturdu.

Allah size yeni ve hayırlı kapılar açsın inşallah.
Bahtınız açık olsun bundan sonra.

O iki iğrenç mahluk için söyleyeceklerim olurdu ama terbiyeli cümleler değil.

Siz iyi olun,iyilerle karşılaşın inşallah.
Sevgiler...

Güçlü olan sensin aciz olan onlar yapman gereken şeyi yapmışsın rabbim güzel kapılar açar ins hakkında herşey in hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…