Adamdan bir çocuğunuz var. 7 ay ilişkilerini farketmeyecek kadar da çok güvenmişsiniz. Bu yıkım çok normal. Yıkılmasanız şaşırırdım. Lütfen anneyim, güçlü olmalıyım diye acınızı zamanından önce dindirmeye çalışmayın. Elbet bitecek, kendinizr zaman verin. İşe başladığınızda her şeyi çok kolay atlatacaksınız.
şu haliniz normal. 5 ay da atlatmak için çok uzun bi zaman değil. atlatırsınız illaki. geçmiş olsun. umarım en kısa sürede iş bulursunuz.
Kadının zaten amacı buymuş ve ulaşmış kurnaz bir kadınmış.Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
Kadının zaten amacı buymuş ve ulaşmış kurnaz bir kadınmış.
Amacı sizn içinizi acıtmakmıs keşke hiç dinlemeseydiniz. Su aralar normal böyle hissetmeniz. Zaman sadece Zaman.
Kendinizi oyalayacak başka şeyler bulun. Ki adam zaten sizi mutlu edemiyordu unutmayın siz kendi kendinizi mutlu etmeye bakın. Vazgeçmeyin umut etmekten ve hayattan.
Dısarıya karsı herzaman gardını Almıs bi kadın oldum fırtınalar kopsa da yok ya cok ıyıyım ben dedim.. Gercekten acımı yasayamadım oturup da bi bagıra bagıra aglayamadım bile.. Birikti cok birikti.. Kalkamıyorum altından..
Hemen şu an onları takipten çıkarın.Orası oyle her kısın ardı bahar ama bana bahar da kışta ugramıyor.. Takıntılı manyağın teki oldum bakıp bakıp duruyorum kadının attıgı resimlere mesajlarına.. Verdıgı en ınce detay bıle aklımda.. Sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Hayatım alt üst oldu cıkıp gelmek de bu kararı vermek de cok zor oldu benım ıcın.. Neden bu kadar canım yanıyor benim neden onlar mutlu..
Hemen şu an onları takipten çıkarın.
Sinir olup üzülmekten başka bir şeye yaramıyor çünkü takip etmeniz.
Hatta engelleyin ki merakınıza yenilip bakmak isterseniz engeli kaldırmanız gerektiği için o arada düşünüp vazgeçme şansınız olsun.
Niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?
Aldatılmak ne kadar büyük bi yıkım bilirim.. heleki aylarca yıllarca ayakta uyutulduysan kendini aptal gibi hissetmek de cabası oluyo galiba.. 8 ay aldatıldım(mışım), öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı hala hatırladıkça gözlerim dolar en çok da kendime öfkeleniyorum ben, nasıl anlayamadım diye.. Evli değildim o kişiyle, çocuğum da yoktu ama yaşadığım yıkım yine de çok büyük olmuştu, 1 yıla yakın süre kendime gelemedim,erkeklerden nefret falan bi kenara resmen tiksindim, değil hayatıma herhangi bi erkeğin girmesi, aklımın köşesinde hayatım boyunca böyle bi ihtimal olmayacağına da emindim.. Sonra eşim çıktı karşıma, bambaşka bi insan oldum.. 2.senemizde evlendik..3,5 yıldır da mutlu bi evliliğim var çok şükür.. Ben bile bu kadar ağır atlatmışken evli ve çocuklu olan sizi hiç düşünemiyorum bile ne zor günler geçirdiğinizi.. allah çok çok yardımcınız olsun.. Belli ki çok da güçlü bi kadınsınız arkanızı dönüp gidebilmişsiniz.. Bu bi süreç unutmayın, ama uzun,ama kısa bi süreç..bilin ki geçicek, acınızı yaşarken bile bi gün geçeceğini bilerek yaşayın lütfen.. Üzülmeyin, kötülük er veya geç kötü insanların karşısına çıkar.. şimdi mutlu görünebilirler ama onlar aslında hiç mutlu olamayacaklar.. siz onların seviyesine inmeyerek en asil ve doğru hareketi yapmışsınız bundan hiç pişman olmayın.. Evrene verdiğiniz tüm iyilikleri bi gün evren size geri verecek..Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Affedip başa sardığın için atlatamıyorsun puxhu
Birden öğrendiğin bir durum değildiki yıllardır sıkıntılıydı
Aldattığını ispatladın sonra geri döndün affettin sandın 2. çocuk için uğraştın
Gerçekten düzeleceğine inanmışmıydın ?
Hiç sanmıyorum
Belki düzen kurmak zor geldi o psikolojiyle savaşmak istemedin ama şimdi sıfırdan başlamış gibi yaşamak/yansıtmak kendi çıkış yolunu kapatmakdan başka birşey değil
Ayrıntıları düşünme
Başlık halinde yaşadıklarını gözden geçir olduğu gibi kabullen
Buradaki eski konularını oku
Nicklerini ben hatırlıyorsam sende hayırlıyorsundur elbet
Artık ayağa kalkmanın zamanı gelmedi mi ?
Dışardan bi göz olarak oku eminim bi çok şeyi daha çabuk sindirip önüne bakacaksın
Sorgulama, kendine acıma kısmını geç artık
Umarim iş bulunca daha kolay atlatıcam farkındayım suan bosluktan onları dusunuyorum para kazanıp özguven yerıne gelınce umurumda bıle olmayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?