Geçmiyor.

Offfçok korkuyorum çatır çatır catlamaktan:KK61:

hic korkma,benim annemde cok catlak vardi,bu is genetik derler,bende cok korkuyordum ama onlemimi alayim takdir Allahin dedim,cok nemli tuttum cildimi,bin sukur cok sukur bi tane catlagim olmadan atlattim hamileligi :nazar:
gece gunduz elimde krem yag ne bulduysam gezdim,gece kalkip surdugum olurdu.
onlemini al,bisicik olmaz insallah

hic korkma,benim annemde cok catlak vardi,bu is genetik derler,bende cok korkuyordum ama onlemimi alayim takdir Allahin dedim,cok nemli tuttum cildimi,bin sukur cok sukur bi tane catlagim olmadan atlattim hamileligi :nazar:
gece gunduz elimde krem yag ne bulduysam gezdim,gece kalkip surdugum olurdu.
onlemini al,bisicik olmaz insallah
Ayy maşallah sanaa:nazar: bende başladım zaten 2-3 haftadir sürüyorum ama hergün degil. 2 günde bir. Hergün mü surmem lazım? Ayrica karnım cok küçük,göğüslerimde pek buyumedi. Kasinma da yok. Yine de her gün sürmeli miyim?

Ayy maşallah sanaa:nazar: bende başladım zaten 2-3 haftadir sürüyorum ama hergün degil. 2 günde bir. Hergün mü surmem lazım? Ayrica karnım cok küçük,göğüslerimde pek buyumedi. Kasinma da yok. Yine de her gün sürmeli miyim?

o karin buyumesi,kasinmalar birden baslar soyle 5-6. ay civari..hergun sabah oglen aksam sur,bol su ic,cildinin elastikiyet kazanmasi lazim,sonra bianda karnin buyudugunde kolayca genlesebilsin.
killanma falan yapar diye korkma kremler yaglar,hicbisey yapmiyor.yapsa da dogum sonrasi hepsi dokulur gider olmadi epilasyonla aldirirsin ama catlak tedavisi yok.
mayista dogum var sanirim,daha goguslerin oyle cok buyumemesi normal,sen sanki 9 aylik hamile karni gogusu varmiscasina bakimini yap,bastan ipleri sIki tut :KK75:

Peki o bakım yağları kıl yapmıyor mu benim hamilelikte kıl oldu göbeğim de ve kuafördeki kadın yağ kılı besler dedi ufff k aşınmaya başladım ovar gibi kaşıyorum yırtmayım diye annemin üç tane baya derin çatlağı olmuş ama suan bembeyaz pamuk gibi belli degil

Sir ağda yaptıyor musunuz?

Ben çok çabuk sıkılıyorum ya düzenli de kullandığım oldu ama en son fındık ve kayısı yağını karıştırıp sürüyordum

İşte düzenli kullan ama sıkılmak yok :) banyoda keseler oluyor ya onlarla kese yap soğuk su tut biraz. Zaten çok sıcak su ile yıkanmayın.
Çok derin olanlar geçmeyebiliyor işte. Hatta lazerle bile bazı ciltlerde geçmeyebiliyor. en iyisi başından önlem almak.

o karin buyumesi,kasinmalar birden baslar soyle 5-6. ay civari..hergun sabah oglen aksam sur,bol su ic,cildinin elastikiyet kazanmasi lazim,sonra bianda karnin buyudugunde kolayca genlesebilsin.
killanma falan yapar diye korkma kremler yaglar,hicbisey yapmiyor.yapsa da dogum sonrasi hepsi dokulur gider olmadi epilasyonla aldirirsin ama catlak tedavisi yok.
mayista dogum var sanirim,daha goguslerin oyle cok buyumemesi normal,sen sanki 9 aylik hamile karni gogusu varmiscasina bakimini yap,bastan ipleri sIki tut :KK75:
Teşekkür ederim canm,inan tavsiyelerini uygulayacagim. Sana da dua edecegim:KK60: evet mayısta doğum kısmetse. Bakalım işe yarar bende de bu bakımlar inşallah:KK19:

catlaklar asla gecmezkı
beyaz tenlıler bu konuda sanslı bellı olmuyor esmerler ıcın estetık mudahalede goruntu duzeltılebılıyor
benım sımdıye kadar daha hıc yok ama dogumdan sonra catlayan veya son hafta catlayanda varmıs bakalım sansıma

Benim kizkardesim de dogum yapti 18 civari kilo aldi 70lere cikti, karni cok buyuktu. 12 ay once dogum yapti. Kiz simdi yine 53 kilo ve catlagi yok. Cildi de kuruydu nasil oldu bilmiyorum. Diger kizkardesimde ise catlaklar olustu. Annemde catlak cok olmamis. Bence ne yaparsan yap bos, catlayacagi varsa catliyor zaten.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama fraksiyonel lazer diye bir yöntem var araştırabilirsiniz özel hastanelerde yapıyorlar ön görüşmeler genelde ücretsiz oluyor.Doktor çatlak derinliğine bakıp ne kadar sonuç alırsınız diye bilgi veriyor. :eek:

Ben karışık bakım yağı sürüyorum arada ufff çatlak olacaksa her türlü olacak suan hamilelikte vücut tüylerim seyreldi ve yumuşadı doğum sonrası eskisi gibi olur mu yoksa böyle mi kalır
vücut dan vücuda değişiklik gösteriyor bu hormonlar

Benim kizkardesim de dogum yapti 18 civari kilo aldi 70lere cikti, karni cok buyuktu. 12 ay once dogum yapti. Kiz simdi yine 53 kilo ve catlagi yok. Cildi de kuruydu nasil oldu bilmiyorum. Diger kizkardesimde ise catlaklar olustu. Annemde catlak cok olmamis. Bence ne yaparsan yap bos, catlayacagi varsa catliyor zaten.
Aynen ya

Yazan oldu mu bilmiyorum ama fraksiyonel lazer diye bir yöntem var araştırabilirsiniz özel hastanelerde yapıyorlar ön görüşmeler genelde ücretsiz oluyor.Doktor çatlak derinliğine bakıp ne kadar sonuç alırsınız diye bilgi veriyor. :eek:
Bunu duydum ama şu ara maddîyen bunu eleyiyorum seçenek arasından

Teşekkür ederim faydasını gördü mü
Evet gördü ama onun çatlakları koyu mordu o halde şimdi beyazımsı gibi duruyor o sonrasında üşendi devam etmedi günde iki kez sürüyordu :KK24: Eczacıya danısırsınız onlar bayağı bilgi veriyor yada cilt doktoruna da bir danışın isterseniz kullanmadan önce doktordan onay almıştık işe yarar demişti :KK22:

Back
X