Geçtim mi kaldım mı

lorilori72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
158
56
13
34
Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdu 🙄 geçmiş miyimdir gerçekten ?

Pardon sınavım diyeceğime dersim vardı demişim. Sınavım vardı yani

Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdu 🙄 geçmiş miyimdir gerçekten ?
Sonuçlar hemen belli olur ehliyet için başvurduğunuz kurumu arayıp öğrenin

Bende bır kez ıstop bır kezde vıtes atmadım ısıktan kalkarken gecırmıslerdı ara sır hemen soylerler

Akşam 6 dan sonra netleşir ,sınav tamamen bitince sisteme giriyorlar

Kalınca sınav bitmeden indiriyorlar diye biliyorum. Tamamladıysan büyük ihtimalle geçmişsindir
Ben 3 sene önce sabah sınava girdim akşama mesaj gelmişti

Evet bitiş noktasına kadar geldim.
Geçmişsindir bence yarın sor öğren bakalım, ben geçen ay aldım yeni sistemle yani, hatasız geçtim adam hayırlı olsun dedi sonda hala inanamıyıp geçtim mi geçtim mi diye üç kere falan teyit aldım heyecandan😄

Ben bir kere stop etmiştim, sonra aracı aldığım yere kadar getirtip son öğrenci olduğum için de sağ sol yaparak park ettirmişlerdi. Kaldım. :işsiz: Kırmızı hatalardan iki tane yapınca geçirmiyorlar.

Geçmişsindir bence yarın sor öğren bakalım, ben geçen ay aldım yeni sistemle yani, hatasız geçtim adam hayırlı olsun dedi sonda hala inanamıyıp geçtim mi geçtim mi diye üç kere falan teyit aldım heyecandan😄

Ben de sordum ama bana pazartesi öğrenirsin dediler. Sonra da başkana sor dediler. Gelmişsindir ya dedi o da. İyice stres yaptım 😂

Ben bir kere stop etmiştim, sonra aracı aldığım yere kadar getirtip son öğrenci olduğum için de sağ sol yaparak park ettirmişlerdi. Kaldım. :işsiz: Kırmızı hatalardan iki tane yapınca geçirmiyorlar.

Evet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama bana ikinciyi görmezden gelecez dediler

Back
X