Hamilelik testi ise en garanti beklenen adet gününden 10 gün sonrası silik de olsa iki çizgi görünürkızlar yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif görülür testlerden bileniniz var mı? Genelde 12. Gün deniliyor doğru mu?
Ovülasyon testi ise de kişiye göre değişiyor bambaşka takvime göre ben 2 gün önce yumurtlamış olmam gerekiyordu gördün daha olmamış tam herkezin standart değil o yüzden Ovülasyon Testlerinden şaşmayınkızlar yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif görülür testlerden bileniniz var mı? Genelde 12. Gün deniliyor doğru mu?
Canım bende bu ay 2 gün geç yumurtladım ilkkez normalde ayın ortadında hep yumurtlardım zaten test yapmasamda ben yumurtlamamı anlıyorum belirtilerim okadar barizki...demekki bu ay yalnız değilmişim geç yumurtlayan olarakOvülasyon testi ise de kişiye göre değişiyor bambaşka takvime göre ben 2 gün önce yumurtlamış olmam gerekiyordu gördün daha olmamış tam herkezin standart değil o yüzden Ovülasyon Testlerinden şaşmayın
Canim Q10 i ne zamandır kullanıyorsun,ben çok yeni arastirmaya ve kullanmaya basladim,Dr tavsiyesi demişsin Dr un olumlu etkileri olabileceğini söyle mişmiydi acaba yumurta kalitesi üzerindeCanım bende bu ay 2 gün geç yumurtladım ilkkez normalde ayın ortadında hep yumurtlardım zaten test yapmasamda ben yumurtlamamı anlıyorum belirtilerim okadar barizki...demekki bu ay yalnız değilmişim geç yumurtlayan olarak
Canım ben düşükten sonra kullanmaya başladım. Çünkü baktım sorun yok testler temiz ohalde kaliteyi arttıralım dedik. Doktorumda faydasını görürsün dedi. Yani bir ay oluyo kullanalı. Arkadaşın yiğenide çok hasta doktoru solgarı önermiş solgarın etken maddeleri daha kaliteli demiş. Çocuk çok ağır kalp hastası.Canim Q10 i ne zamandır kullanıyorsun,ben çok yeni arastirmaya ve kullanmaya basladim,Dr tavsiyesi demişsin Dr un olumlu etkileri olabileceğini söyle mişmiydi acaba yumurta kalitesi üzerinde
Biz iyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Kızlar ben adet olacam galiba ya belirtileri hat safhada iki günüm kaldı zaten bu ayda tırt oldu. Üstelik ovulasyon testiylede takip etmiştim
Çok haklısın canım ya nedir bu süreçte çektiklerimiz.kafayı yormadan 6 ay geçirdim ki inan test bile yapmıyordum adet olduğumda umursamıyordum bile gene olmadı sonra tüp bebekle yapalım biz bu işi beceremiyoruz dedik olmadı gene üzülmedim.akabinde kendiliğimden hamile kaldım iki aylıkken düşük yaptım bu defa canım çok yandı şimdi daha çok istiyorum gene olmuyo.bence kafa yormaylada ilgisi yok tamamen nasip değil henüz.artık saldım çayıra mevlam kayıra neyapayım.Üzülme canım, hayırlısı budur belkide ben de regl oldum üstelik ilk kez ovulasyon takibi yapmıştım, sağ kasığımda çok ağrı vardı günlerdir belime vuruyordu lütfen regl olmayım diye çok dualar ettim ama sonuç her zaman ne ise aynı şekilde oldu ve kendimi tamamen bu konudan uzaklaştırmaya karar verdim daha fazla kendime zarar vermeyeceğim. Doktora gitmemiz gerekiyor en azından ondan emin oldum böyle doğal yolla olmayacak.
Ama gebelik ve adet belirtileri birbirine benziyor henen üzülmeKızlar ben adet olacam galiba ya belirtileri hat safhada iki günüm kaldı zaten bu ayda tırt oldu. Üstelik ovulasyon testiylede takip etmiştim
Çok haklısın canım ya nedir bu süreçte çektiklerimiz.kafayı yormadan 6 ay geçirdim ki inan test bile yapmıyordum adet olduğumda umursamıyordum bile gene olmadı sonra tüp bebekle yapalım biz bu işi beceremiyoruz dedik olmadı gene üzülmedim.akabinde kendiliğimden hamile kaldım iki aylıkken düşük yaptım bu defa canım çok yandı şimdi daha çok istiyorum gene olmuyo.bence kafa yormaylada ilgisi yok tamamen nasip değil henüz.artık saldım çayıra mevlam kayıra neyapayım.
İnşAllah Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasınÇok iyi anlıyorum emin ol canım yalnız değilsin. Ben de az önce regl olduğumu söyledim eşime aşırı üzüldü içine kapandı onun bu haline dayanamıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor işte o yüzden bu konuyu komple kapatmak en iyisi olacak benim için. Allah isteyen herkese yaşatsın anneliği babalığı inşallah
Yok canım Yakın zamanda hamilelik yaşadım.belirtilerim böyle değildi çok farklıydı.bu bildiğin adet belirtilerim gibiAma gebelik ve adet belirtileri birbirine benziyor henen üzülme
Çok iyi anlıyorum emin ol canım yalnız değilsin. Ben de az önce regl olduğumu söyledim eşime aşırı üzüldü içine kapandı onun bu haline dayanamıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor işte o yüzden bu konuyu komple kapatmak en iyisi olacak benim için. Allah isteyen herkese yaşatsın anneliği babalığı inşallah
Amin kızlar inşallah tez vakitte bizlerde anne oluruz...canımız çok yanıyor ama güçlü kalıp şükrediyoruzİnşAllah Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın
Yok canım Yakın zamanda hamilelik yaşadım.belirtilerim böyle değildi çok farklıydı.bu bildiğin adet belirtilerim gibi
Evet Allah büyük inşallah bizim de olucakAmin kızlar inşallah tez vakitte bizlerde anne oluruz...canımız çok yanıyor ama güçlü kalıp şükrediyoruz
Negatif çıktıYok canım sert tepki değil ama insan test yapmadan kendinde okadar çok belirti arıyorki benimde başıma geldi en güzeli test yapıp kurtulmak diyorum yoksa başka birley yok. Gerisi çin işgencesi gibi oldu olacak olmayacak vs... üstelik adetinde geçmiş beklemenede gerek yok nacizane fikrim tabi
Bende iyiyim canımBiz iyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?