Benim 1 gün gecikti kasık agırısı var 3 gundurHiçbir şey canım. Regl bekliyorum 2 gün var. Gecikirse test yapıcam.
Ne zama test yapıcanBenim 1 gün gecikti kasık agırısı var 3 gundurbekliyorum
Yarın yapıcam bakalım :)Ne zama test yapıcan
Hadi inşallah canım. Yarın beni de etiketle unutmazsan.Yarın yapıcam bakalım :)
Haber veririm bebeğim ayıp ettin. O kadar kür yaptım adetim 28 den 31 e çıktı 3 gün kanamam 7 gün oldu. Neden böyle oldu ya.. İnsallah ise yarıyordurHadi inşallah canım. Yarın beni de etiketle unutmazsan.
Brnim kür ben de de regl bittikten 2 gun sonra 1.5gün kadar lekelenme yaptı.Haber veririm bebeğim ayıp ettin. O kadar kür yaptım adetim 28 den 31 e çıktı 3 gün kanamam 7 gün oldu. Neden böyle oldu ya.. İnsallah ise yarıyordur
Evet canım başlayalım ben varımArkadaşlar Meryem Suresi ne başlayalım mı hep beraber?
Ben yarından itibaren baslıyorum canım.Evet canım başlayalım ben varım
Suan ben Dr um diyene acxam göstercem o hale geldim Dr gidemiyoruz ne olacak böyle anlamadım..Brnim kür ben de de regl bittikten 2 gun sonra 1.5gün kadar lekelenme yaptı.inşallah ise yaramıştır.
Hayır eşime çakşır suyu iciriyorum kendim hayıt suyu iciyorum sadeceKür uyguluyormusun canım?
Tamam canım kaç tane okuycam ona göre sen bize söyle okumak isteyen söyler zatenBen yarından itibaren baslıyorum canım.
Oda kür, :) hadi insallah pik i yakalar çocuğu yaparsın.Hayır eşime çakşır suyu iciriyorum kendim hayıt suyu iciyorum sadece
Her akşam 1 kere okusak olur 41 gün?Tamam canım kaç tane okuycam ona göre sen bize söyle okumak isteyen söyler zaten
Kaç defa okubacak ne için okunacak?Arkadaşlar Meryem Suresi ne başlayalım mı hep beraber?
Tamam canım yarın başlarım bende hayırlısı olsun artık hepimiz içinHer akşam 1 kere okusak olur 41 gün?
Yarın sonucunu bekliyorumHer akşam 1 kere okusak olur 41 gün?
Gebe kalabilmek için kuzum Meryem suresi veKaç defa okubacak ne için okunacak?
Canım her akşam bir kere 41 gün boyunca okuycakmışızKaç defa okubacak ne için okunacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?