- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Rabbim rahmetiyle muamele etsin canım sizede sabırlar versinMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
Öpüyorum kendinize iyi bakın
Allah rahmet eylesin inşallah sizede sabır versinMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
Hayırlısı olsun canım iyikide yaptın yoksa birkaç gün daha belki bekleyecektin belirti arayacaktın.kısmet artık bazen geç döllenmede olabiliyor ama olumlu olursada ne ala hiç olmazsa kafan rahat artık.benimde eli kulağında iki günüm var test yaptım negatif ama.zaten regl olacam belli yaniNegatif çıktı
Vallaha yasak olmasada hep evdeyiz işte yok zaten bakalım inşallah hayat normale dönerse çalışmaya başlar hiç olmazsa gebeliği unuturumBende iyiyim canımyasağı geçirmeye calisiorum
İnşaallah canım ben evvhanimiyim ama en azından bı kaç kez dışarı çıkıp bı hava alıyordum artik oda yok sıkılıyor insanVallaha yasak olmasada hep evdeyiz işte yok zaten bakalım inşallah hayat normale dönerse çalışmaya başlar hiç olmazsa gebeliği unuturum
Kesinlikle evde sürekli kukuman kuşları gibi düşünüp duruyoruz her nekadar ev işi vs desekte zaman geçmiyor.çünkü aynı şeyler tekrarlayıp duruyorİ
İnşaallah canım ben evvhanimiyim ama en azından bı kaç kez dışarı çıkıp bı hava alıyordum artik oda yok sıkılıyor insan
Başın sağolsun kuzum Allah rahmet eylesinMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
Başınız sağ olsun, Rabbim sabır versinMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
Başın sağolsun allah rahmet eylesin inşallahMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
Başın sağolsun canımMerhaba kızlar. Ne zamandır giremiyorum 15 nisanda babamı kaybettik kanser hastasıydıbir süre aranızda olamayacağım kendimi toparlamam lazım çok yıprattım çok ağladım. Bat 22 Nisandi. Regl olunca yeni batı buradan haber veririm Aybush
İyilik canım sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsınız kuzularımmmm
İyiyim canım tv bakıyorum boş boş... Sıkıldım şu coronadan gına geldi kusucamİyilik canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende canım durumlar aynı vala gına geldi artık ye iç oturmaktan ne olucak halimiz neyseki ramazan geliyorİyiyim canım tv bakıyorum boş boş... Sıkıldım şu coronadan gına geldi kusucam
Canım senin durum ne yokmu bi gelişme ben regl olmadım dahaİyiyim canım tv bakıyorum boş boş... Sıkıldım şu coronadan gına geldi kusucam
Biliyoruz böyle olacağını ama insan umut etmek istiyorHayırlısı olsun canım iyikide yaptın yoksa birkaç gün daha belki bekleyecektin belirti arayacaktın.kısmet artık bazen geç döllenmede olabiliyor ama olumlu olursada ne ala hiç olmazsa kafan rahat artık.benimde eli kulağında iki günüm var test yaptım negatif ama.zaten regl olacam belli yani
Bende olmadım daha bekliyorum öyle koyun gibiCanım senin durum ne yokmu bi gelişme ben regl olmadım daha
Test yapasımda gelmiyor biraz daha geçmesini bekliyorum inşallah hayırlı bi geçikmedirBende olmadım daha bekliyorum öyle koyun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?