Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim rahmetiyle muamele etsin canım sizede sabırlar versin

Allah rahmet eylesin inşallah sizede sabır versin

Negatif çıktı
Hayırlısı olsun canım iyikide yaptın yoksa birkaç gün daha belki bekleyecektin belirti arayacaktın.kısmet artık bazen geç döllenmede olabiliyor ama olumlu olursada ne ala hiç olmazsa kafan rahat artık.benimde eli kulağında iki günüm var test yaptım negatif ama.zaten regl olacam belli yani

İ
Vallaha yasak olmasada hep evdeyiz işte yok zaten bakalım inşallah hayat normale dönerse çalışmaya başlar hiç olmazsa gebeliği unuturum
İnşaallah canım ben evvhanimiyim ama en azından bı kaç kez dışarı çıkıp bı hava alıyordum artik oda yok sıkılıyor insan

İ
İnşaallah canım ben evvhanimiyim ama en azından bı kaç kez dışarı çıkıp bı hava alıyordum artik oda yok sıkılıyor insan
Kesinlikle evde sürekli kukuman kuşları gibi düşünüp duruyoruz her nekadar ev işi vs desekte zaman geçmiyor.çünkü aynı şeyler tekrarlayıp duruyor

Merhaba bende aylardır bu sıteye uyeyım 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır da yavrumu beklıyorum aslında esimın bir evladı var oncekı evlılıgınden fakat suan hep sayıda hem morfoloji de sıkıntı yasıyoruz bende ıse herseye bakıldı sorun yok aralık ayında asılama olacaktım ama tam asılama gunu esimde sperm cıkmadı 2. Kez ıcın ıse bu korona girdi araya... Sımdı kendi kendime beklıyorum ıste bu ayda ovulasyon testı yaptım 5 gun once cift cızgıyı yakaladım sonrakı 2. Gun lekelenmem oldu sımdıde cok fazla akıntı var sebebini anlayamadım cunku lekelenmem cok fazlaydı bılen arkadaslar yardımcı olabilir mi... bat 26.04 beklemedeyim

Başın sağolsun kuzum Allah rahmet eylesin

Başınız sağ olsun, Rabbim sabır versin

Başın sağolsun allah rahmet eylesin inşallah

Başın sağolsun canım

İyiyim canım tv bakıyorum boş boş... Sıkıldım şu coronadan gına geldi kusucam
Bende canım durumlar aynı vala gına geldi artık ye iç oturmaktan ne olucak halimiz neyseki ramazan geliyor

Biliyoruz böyle olacağını ama insan umut etmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…