Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim göğüsler ağrıyor sızlıyor bide belim ama umutlanmakta istemiyorum tek istediğim olması
İnsallah yaa rabbim bütü. Herkese nasip etsin.. Mübarek Ramazan ayı geliyor az kaldı 23 Nisan da ramazan baslangıcı bol bol ibadet edip Allahtan isteyecez

İnsallah yaa rabbim bütü. Herkese nasip etsin.. Mübarek Ramazan ayı geliyor az kaldı 23 Nisan da ramazan baslangıcı bol bol ibadet edip Allahtan isteyecez
Evet şimdiden yüreğim ramazanın maneviyatını kaplandı allahım mübarek ramazanın hürmetine yüzümüze gülsün inşallah

Gebeliği bizler de yaşayalım biran önce... ALLAHIM DUY DUALARIMIZI
Amin amin inşallah hayat kısa ve zaman çok kısa nezaman ne olacağımız belli değilken evlatlarımızla mutlu huzurlu geçecek ömür var buna hasret kalmak çok acı ama elden bişey gelmiyor

Canım bende solgarınkini kullanıyorum doktor tavsiyesi ayrıca solgar piyasadaki markalara göre başarısı ve içerindeki maddeler daha fazlaymı dedi doktorun söylemi Biraz pahalı ama içerisinde çok fazla var
Doktor ne için tavsiye etmişti vitamini yumurta ve sperme de etkisi oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…