Belirti varmı belirtiBende olmadım daha bekliyorum öyle koyun gibi
Kasık agırısı var. Birde akıntım var süt kesiği gibi anlamadımBelirti varmı belirti
Bebeğim paket bitik ayın 20 sinde tekrarlıyor :) çok özledim sizi..
Kasik ağrısı banko oluyorda alkıntın hadi inşallah yaKasık agırısı var. Birde akıntım var süt kesiği gibi anlamadım
Gebelik belirtisinde süt kesiği akıntısı oluyor mu ki acaba?Kasik ağrısı banko oluyorda alkıntın hadi inşallah ya
Benim göğüsler ağrıyor sızlıyor bide belim ama umutlanmakta istemiyorum tek istediğim olmasıKasık agırısı var. Birde akıntım var süt kesiği gibi anlamadım
İnsallah yaa rabbim bütü. Herkese nasip etsin.. Mübarek Ramazan ayı geliyor az kaldı 23 Nisan da ramazan baslangıcı bol bol ibadet edip Allahtan isteyecezBenim göğüsler ağrıyor sızlıyor bide belim ama umutlanmakta istemiyorum tek istediğim olması
Evet şimdiden yüreğim ramazanın maneviyatını kaplandı allahım mübarek ramazanın hürmetine yüzümüze gülsün inşallahİnsallah yaa rabbim bütü. Herkese nasip etsin.. Mübarek Ramazan ayı geliyor az kaldı 23 Nisan da ramazan baslangıcı bol bol ibadet edip Allahtan isteyecez
Henüz pik olmamış canımOvülasyon testi kızlar sizce??
Gebeliği bizler de yaşayalım biran önce...Evet şimdiden yüreğim ramazanın maneviyatını kaplandı allahım mübarek ramazanın hürmetine yüzümüze gülsün inşallah
Amin amin inşallah hayat kısa ve zaman çok kısa nezaman ne olacağımız belli değilken evlatlarımızla mutlu huzurlu geçecek ömür var buna hasret kalmak çok acı ama elden bişey gelmiyorGebeliği bizler de yaşayalım biran önce...ALLAHIM DUY DUALARIMIZI
Dua etmekten istemekten başka çaremiz yok..Amin amin inşallah hayat kısa ve zaman çok kısa nezaman ne olacağımız belli değilken evlatlarımızla mutlu huzurlu geçecek ömür var buna hasret kalmak çok acı ama elden bişey gelmiyor
Doktor ne için tavsiye etmişti vitamini yumurta ve sperme de etkisi oluyor muCanım bende solgarınkini kullanıyorum doktor tavsiyesi ayrıca solgar piyasadaki markalara göre başarısı ve içerindeki maddeler daha fazlaymı dedi doktorun söylemi Biraz pahalı ama içerisinde çok fazla var
Kür uyguluyormusun canım?Ovülasyon testi kızlar sizce??
İyiyim m kuzummm sen ne yapıyorsunAybush Ne yapıyorsun? Nasılsın?
Hiçbir şey canım. Regl bekliyorum 2 gün var. Gecikirse test yapıcam.İyiyim m kuzummm sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?