Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır eşime çakşır suyu iciriyorum kendim hayıt suyu iciyorum sadece
Bende hayıt içiyorum ayrıca süt maydanoz buharı yaptım 3 gün bugün son günüm folik asit kullanıyorum gün aşırı da arı sütü ovülasyon testim de çift çizgiye yaklaştı

Bende hayıt içiyorum ayrıca süt maydanoz buharı yaptım 3 gün bugün son günüm folik asit kullanıyorum gün aşırı da arı sütü ovülasyon testim de çift çizgiye yaklaştı
Woowww çok iyi :) değerlendir bol bol. Hadi insallah gebelik haberini alırız. Süt maydanoz buharı nasıl birsey

Benimde yakın sanırım

Eklentiler

• IMG_20200419_203917.webp
    4 KB · Görüntüleme: 16
Woowww çok iyi :) değerlendir bol bol. Hadi insallah gebelik haberini alırız. Süt maydanoz buharı nasıl birsey

İyimiş.cidden süt iltihabı söküyor mu acaba

Enfeksiyon varsa sak
İyimiş.cidden süt iltihabı söküyor mu acaba
Enfeksiyon varsa yapmayın sakın kokulu akıntı varsa da yapmayın dikkat edin yakmayın kendinizi az önce battaniyeye takıldım döküldü yanmadım iyiyim

Enfeksiyon varsa sak

Enfeksiyon varsa yapmayın sakın kokulu akıntı varsa da yapmayın dikkat edin yakmayın kendinizi az önce battaniyeye takıldım döküldü yanmadım iyiyim
Aman dikkat et. Yakma kendini,insallah vesile olurda gebe kalırsın biran önce...

Lutfen benide ekleyin 4 yildir bebek istiyoruz rabbimden sat 12.04.2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…