Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aybush a yazman gerek konunun ilk başına sayfa 1e cevapla kısmına yaz canım

Slm beni de eklermisin bat 08.05.2020

Üçümüzün de batları 08.05.2020

Amin inş canım çok zor bende 5 aylıkken kaybettim
Ben de 5 buçuk aylıkken kaybettim 2 hafta önce kürtaj oldum çok zor toparlanamıyorum aklımdan bir an olsun çıkmıyor.. Bir sürü yeni şey söyledi kürtaj sonrası doktor. Rahmim t şeklindeymiş ve rahim içi yapışıklık varmış üstelik pco da var bende.. Bi adet olsam hemen rahim filmi çekileceğim sonra da histereskopi falan ne gerekiyorsa yapılsın bir an önce diye düşünüyorum. 8 ay deneme sonrası hamile kalabilmiştim şimdi tekrar en başa döndük. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur evlat sahibi olmak.

Bende yaşadım bunları 6 histereskopi 8 hsg benimki 2 haftalıktı düşük oldu aynı sebeplerle düşmese idi 4 aylık anca büyür sıkışıp ölürdü dediler

Bende yaşadım bunları 6 histereskopi 8 hsg benimki 2 haftalıktı düşük oldu aynı sebeplerle düşmese idi 4 aylık anca büyür sıkışıp ölürdü dediler
O kadar Büyüyüp Ölmesi daha zor olurdu inan şuan nasılsın peki ? Rahmin normale döndü mü ? Bitkisel kürleri denedin mi hiç

O kadar Büyüyüp Ölmesi daha zor olurdu inan şuan nasılsın peki ? Rahmin normale döndü mü ? Bitkisel kürleri denedin mi hiç
İyi anlıyorum seni hevesler üzüntü herşey boşa gidiyor kayıpın tesellisi de yok evet düzeldi en son tüp bebek yaptırdım tutmadı tedaviler durdu malum 5 balonlu histereskopi son 6.ilaçlı yöntem şu anda hayıt tohumu,arı sütü,folik asit kullanıyorum bide ovülasyon testi ek tedavide tüpler açılsın diye maydonoz süt buharı yaptım 3.gün

Rabbim kolaylastirsin canım inşaallah sağlıkla kucağına alacağın bebislerin olur

Çok üzüldüm. Çok zor çok. benimde rahmim Y şeklindeydi. histeroskopiyle düzelttiler 4 5 ay sonra hamile kalmıştım. 7 ay oldu kaybedeli ama bu sefer yine hamile kalamıyorum. Demekki zamanı var diyorum. Sizde mutlaka en kısa zamanda hsg nizi ve histeroskopiyi yaptırın. Sonrasında çünkü rahimde sıkıntı olanlar bu seferde düşük yapıyormuş.

Allah kolaylık versin çok zormuş gerçekten inşallah hep diyorum Allahım burda bebek isteyen herkesin kucağını evlatlarla doldursun

Neden kürtaj yapıldıki çok küçükmüş hiç gerek yokmuş.ben 7.5 haftalıkken düşük yaptım 10 gün kıvrandım üç doktora gözüktüm üçüde kendi kendine düşür dediler müdahale etmeyelim rahimin doğal yapısını bozmayalım dediler.sonra düşürdüm çokşükür sıkıntı yok.

Yanlış anladınız galiba 5.5 aylıkken doğum olmuş 5.5 haftalıkken değil

Allahım sabır versin benim neredeyse iki aylıktı kaybettiğimde çok zor bir durumdu.sonra vardır bundada bir hayır deyip ayağa kalktım.şöyle düşünün cennette bir evladınız var artık.Allahım daha sağlıklısını tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende ilk okuduğumda 5.5 haftalık sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…