Başın sağolsun canımBen de 5 buçuk aylıkken kaybettim 2 hafta önce kürtaj oldum çok zor toparlanamıyorum aklımdan bir an olsun çıkmıyor.. Bir sürü yeni şey söyledi kürtaj sonrası doktor. Rahmim t şeklindeymiş ve rahim içi yapışıklık varmış üstelik pco da var bende.. Bi adet olsam hemen rahim filmi çekileceğim sonra da histereskopi falan ne gerekiyorsa yapılsın bir an önce diye düşünüyorum. 8 ay deneme sonrası hamile kalabilmiştim şimdi tekrar en başa döndük. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur evlat sahibi olmak.
Hayırlı geceler canım hoş geldinİyi Geceler Kuzularımmmm ben geldim :)
Hoşbuldum.. Nasılsın kuzumHayırlı geceler canım hoş geldin
Iyiyim canım sağol çok şükür iyi diyelim iyi olsun seni sormalı canım sen nasılsın iyisin inşallahHoşbuldum.. Nasılsın kuzum
İyiyim. Koca danayı uyutup kaçtım yanınıza :)))Iyiyim canım sağol çok şükür iyi diyelim iyi olsun seni sormalı canım sen nasılsın iyisin inşallah
Ya ne güzel benim ki bi ğosta uyudu geri kalktı dedim kalk birazdaha yatarsan gece bana bulaşırsın uyandırdım bu seferde açım diyor bitmiyor anam iş güç bitmiyor ne olacak halimizİyiyim. Koca danayı uyutup kaçtım yanınıza :)))
Ayyy veremeden gebe kal insallah ikizlerin olsun n insallah :)Ay ben bat vermeyim artık zaten her türlü tüp bebek olacak tabi onu da bekle artık nereye kadar bekleyeceksem virüs bitecekte ben tüp bebeğe başlayacağım
Ayy kuzum inşallah o kadar çok ikiz istiyorum kiAyyy veremeden gebe kal insallah ikizlerin olsun n insallah :)
Test yapmadınmı bende olmadım hayırlara vesile olsun inşallahBugün de adet olmadımmm ben
Öyle deme düşürme kendini allah büyüktür inşallah gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağınaAy ben bat vermeyim artık zaten her türlü tüp bebek olacak tabi onu da bekle artık nereye kadar bekleyeceksem virüs bitecekte ben tüp bebeğe başlayacağım
İnşallah kuzum mucize gerekiyor tabi olsun da nasıl olursa olsun artık bir an önce kavuşalım yavrularımızaÖyle deme düşürme kendini allah büyüktür inşallah gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına
Ben adet olmadım henüz bu gün üç gün oldu geçeli bakalım hayırlısı dua edin inşallah olur hayırlı bi gecikmedir elimde bitane erken gebelik testi var onuda beklemek istiyorum geçen ay gecikmem olmuştu çünküKızlar bu arada hamile kalan yok mu bu ay ya
İnşallah hamilesindir kuzumYakınımda ki ecz test yoktu diğer eczaneler cok uzak 40 dk yürümem gerekir eczanelere ulasmak icin. Üşendim gitmedim
İnşallah canım hamilesindir inşallah .Ben olsam dayanamaz yapardım testiBen adet olmadım henüz bu gün üç gün oldu geçeli bakalım hayırlısı dua edin inşallah olur hayırlı bi gecikmedir elimde bitane erken gebelik testi var onuda beklemek istiyorum geçen ay gecikmem olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?