Aminn insallah. Bol bol pozitif leri görmeyi nasip etsin rabbim bütün kullarınaİnşallah kuzum mucize gerekiyor tabi olsun da nasıl olursa olsun artık bir an önce kavuşalım yavrularımıza
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin mucizeni inşallahİnşallah kuzum mucize gerekiyor tabi olsun da nasıl olursa olsun artık bir an önce kavuşalım yavrularımıza
Kasıklarımda agırı var 4 gündür heleki çömelemiyorum yumruk var gibi. Kistten korkuyorum benİnşallah canım hamilesindir inşallah .Ben olsam dayanamaz yapardım testi
Bende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiymİnşallah canım hamilesindir inşallah .Ben olsam dayanamaz yapardım testi
Yakınında eczane varmıBende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiym
Canım inşallah bebiştir kötüye yorma belirti olabilirKasıklarımda agırı var 4 gündür heleki çömelemiyorum yumruk var gibi. Kistten korkuyorum ben
Allahım Hayırlısını versin :) 4 senedir harcadım testlere yazık içimden test yapasım gelmiyorCanım inşallah bebiştir kötüye yorma belirti olabilir
Yok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyorYakınında eczane varmı
Küçük mü beş buçuk aylık bebek asla kendi düşmezkiNeden kürtaj yapıldıki çok küçükmüş hiç gerek yokmuş.ben 7.5 haftalıkken düşük yaptım 10 gün kıvrandım üç doktora gözüktüm üçüde kendi kendine düşür dediler müdahale etmeyelim rahimin doğal yapısını bozmayalım dediler.sonra düşürdüm çokşükür sıkıntı yok.
Ben sipariş verdim Kargo gelmiyor malesef. Mahrumiyet bölgesindeyiz malesefYok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyorve isteyemiyorumda bu durumda nasıl becerebildiysem bitane bırakmışım
Al bendende o kadar canım toplasan onca para ama napalim bizimde sınavımız bu elden bişey gelmiyor ki keşke gelseAllahım Hayırlısını versin :) 4 senedir harcadım testlere yazık içimden test yapasım gelmiyor
Olsun canım olsunda geç öğrenelim orasında değilim yeterki olsunBen sipariş verdim Kargo gelmiyor malesef. Mahrumiyet bölgesindeyiz malesef
Dogurayacagymmm Dogurayacagymmm diye geziyorum evin icinde deli deliOlsun canım olsunda geç öğrenelim orasında değilim yeterki olsun
Epey de geçmiş ya gelecekse vaktinde gelsin yoksa dokuz ay gelmesin inşallahBen adet olmadım henüz bu gün üç gün oldu geçeli bakalım hayırlısı dua edin inşallah olur hayırlı bi gecikmedir elimde bitane erken gebelik testi var onuda beklemek istiyorum geçen ay gecikmem olmuştu çünkü
Test yapamadın mı beybi?Dogurayacagymmm Dogurayacagymmm diye geziyorum evin icinde deli deli
Test bulamadım bebeğimTest yapamadın mı beybi?
Ben yaptım negatifTest bulamadım bebeğim
Kuzumm napıyosun bakalımmmTest yapamadın mı beybi?
Ben yaptım negatifson testimdi yenisini sipariş ettin kargolandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?