Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hamilesindir inşallah .Ben olsam dayanamaz yapardım testi
Bende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiym

Bende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiym
Yakınında eczane varmı

Yakınında eczane varmı
Yok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyor ve isteyemiyorumda bu durumda nasıl becerebildiysem bitane bırakmışım

Küçük mü beş buçuk aylık bebek asla kendi düşmezki

Yok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyor ve isteyemiyorumda bu durumda nasıl becerebildiysem bitane bırakmışım
Ben sipariş verdim Kargo gelmiyor malesef. Mahrumiyet bölgesindeyiz malesef

Allahım Hayırlısını versin :) 4 senedir harcadım testlere yazık içimden test yapasım gelmiyor
Al bendende o kadar canım toplasan onca para ama napalim bizimde sınavımız bu elden bişey gelmiyor ki keşke gelse

Epey de geçmiş ya gelecekse vaktinde gelsin yoksa dokuz ay gelmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…