Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bilir herşeyin en iyisini, biyolojik anne olmak önemli değil. Anne olabilmek önemli. Tek farkı var karnında 9 ay beklemiyorsun..

Ben Sartları tamamladım o zaman :)

Nolcakki hem cok sevap. Eşimin gönlüde evlatlık almadan yana Hic olmazsa hazır yapılmısı var.
Dinimize göre evlatlık almak uygun değilmis bende çok düşünüyordum evlatlık almayı ama gerekli araştırmaları yapınca mecbur vazgeçtim.

Tabiki çok güzel bi düşünce ama insan hep kendinden olmasını ister ya o duyguyu anneliği hissetmek yaşamak varya rabbim sana gönlün kadar güzel bir evlat versin ne diyeyim
Aminnnn rabbim hepimize evladlar nasip etsin Peygamber efendimizin Ahlakı gibi Ahlaklı Anasına babasına saygılı vatanına milletine hayırlı olan evlad versin

Aminnnn rabbim hepimize evladlar nasip etsin Peygamber efendimizin Ahlakı gibi Ahlaklı Anasına babasına saygılı vatanına milletine hayırlı olan evlad versin
Amin canım hayırlı olmasida önemli istemekle bitmiyor herşey

Diyaneti arayıp sordum ordan bilgi aldım. Hatta nette araştırdım bir sürü bilgi var videolar var.hatta peygamberimiz evlat edinmiş bir çocuğu sonra Allah bir ayet indirmiş evlatligini peygamberimiz geri vermek zorunda kalmış. Ayetlerde açıkça yazıyor. Bunları öğrenince çok üzüldüm..

Amin canım hayırlı olmasida önemli istemekle bitmiyor herşey
Görüyoruz televizyonlarda annesini babasını döven öldüren, elin kızını veya oğlunu öldüren hırsızlık yapan, uğursuzluk yapan dolu. Rabbim o yüzden Peygamber Ahlakından olan evladlar versin verecekse dini bütün

Kızlar ben gebelik adına hiç tedavi olmadım iğne ilaç hiç bişey eşimde diyorki şu virüs işi bitsin tedavi olalım diyor inşallah gerek kalmaz

Ben neden denk gelmedim böyle bir ayete? Hangi ayet ben bir daha bakayım

Amin canım doğru söylüyorsun Maalesef görüyoruz allah önce sağlıklı sonra hayırlı ameli salih evlatlar nasip etsin inşallah

Aminn insallah ❤. 1 sene daha beklivez o zaman
Evet beklemek insanı yoruyor bazen diyorum allahım sen nasip et ben nasıl geçtiğini anlamıyayım hiç korkmuyorum da boş gebelik oldu ya yine olurnu olmazmi allah esirgesin tabi zor çık zor bi süreç

Allah’a ibadet edin ve ona hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yanınızdaki arkadaşa, yolcuya, elinizin altındakilere iyilik edin. Şüphesiz, Allah kibirlenen ve övünen kimseleri sevmez. (Nisa - 36)

Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle yan yana bulunacağız."Hadisin ravisi Malik İbni Enes, -Peygamber Aleyhisselam'ın yaptığı gibi- işaret parmağıyla orta parmağını gösterdi. (Müslim, Zühd 42.)

"Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır". (Ahmed ibni Hanbel, Müsned, V, 250.)

Evet beklemek insanı yoruyor bazen diyorum allahım sen nasip et ben nasıl geçtiğini anlamıyayım hiç korkmuyorum da boş gebelik oldu ya yine olurnu olmazmi allah esirgesin tabi zor çık zor bi süreç
Biz istediğimizi planlayalım rabbimin de bizim için planı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…