Rabbim bilir herşeyin en iyisini, biyolojik anne olmak önemli değil. Anne olabilmek önemli. Tek farkı var karnında 9 ay beklemiyorsun..Ben daha lisedeyken bu teekedilen bebeklere inanılmaz üzülüp kendim yapmak yerine evlat edinicem diyodum. Iyi düşünün. Belki de bu şekilde olacaksındır. O da hemen sonuçlanmıyor bildiğim. Burda sümüklü böceğin hikâyesi var onu bir oku çok güzel.
Aynen öyle Allah hayırlısıyla anne olmak nasip etsin de.Rabbim bilir herşeyin en iyisini, biyolojik anne olmak önemli değil. Anne olabilmek önemli. Tek farkı var karnında 9 ay beklemiyorsun..
Ben Sartları tamamladım o zaman :)Evlatlık almanın da bir sürü prosedürü var. 30 yaşını doldurmak şartı ve 5 yıl evli ooma şartı aranıyor. Sonra hemende çocuğu vermiyorlar önce inceliyorlar sonra gozlemliyorlar sonra uygunsa dava açıyorsunuz soy bağı değiştirme davası oda sürüyor biraz en sonunda çocuğu veriyorlar.
Dinimize göre evlatlık almak uygun değilmis bende çok düşünüyordum evlatlık almayı ama gerekli araştırmaları yapınca mecbur vazgeçtim.Nolcakki hem cok sevap. Eşimin gönlüde evlatlık almadan yana Hic olmazsa hazır yapılmısı var.
Aminnnn rabbim hepimize evladlar nasip etsin Peygamber efendimizin Ahlakı gibi Ahlaklı Anasına babasına saygılı vatanına milletine hayırlı olan evlad versinTabiki çok güzel bi düşünce ama insan hep kendinden olmasını ister ya o duyguyu anneliği hissetmek yaşamak varya rabbim sana gönlün kadar güzel bir evlat versin ne diyeyim
Evlât edinmek konusunda kurallar var sadece bildiğim kadarıylaDinimize göre evlatlık almak uygun değilmis bende çok düşünüyordum evlatlık almayı ama gerekli araştırmaları yapınca mecbur vazgeçtim.
Kim dedi onu?Dinimize göre evlatlık almak uygun değilmis bende çok düşünüyordum evlatlık almayı ama gerekli araştırmaları yapınca mecbur vazgeçtim.
Eee kuzum daha yolun başındasın daha en olmadı onları denersinHiç birini denemedim daha..
Amin canım hayırlı olmasida önemli istemekle bitmiyor herşeyAminnnn rabbim hepimize evladlar nasip etsin Peygamber efendimizin Ahlakı gibi Ahlaklı Anasına babasına saygılı vatanına milletine hayırlı olan evlad versin
Diyaneti arayıp sordum ordan bilgi aldım. Hatta nette araştırdım bir sürü bilgi var videolar var.hatta peygamberimiz evlat edinmiş bir çocuğu sonra Allah bir ayet indirmiş evlatligini peygamberimiz geri vermek zorunda kalmış. Ayetlerde açıkça yazıyor. Bunları öğrenince çok üzüldüm..Kim dedi onu?
Görüyoruz televizyonlarda annesini babasını döven öldüren, elin kızını veya oğlunu öldüren hırsızlık yapan, uğursuzluk yapan dolu. Rabbim o yüzden Peygamber Ahlakından olan evladlar versin verecekse dini bütünAmin canım hayırlı olmasida önemli istemekle bitmiyor herşey
Ben neden denk gelmedim böyle bir ayete? Hangi ayet ben bir daha bakayımDiyaneti arayıp sordum ordan bilgi aldım. Hatta nette araştırdım bir sürü bilgi var videolar var.hatta peygamberimiz evlat edinmiş bir çocuğu sonra Allah bir ayet indirmiş evlatligini peygamberimiz geri vermek zorunda kalmış. Ayetlerde açıkça yazıyor. Bunları öğrenince çok üzüldüm..
Aminn insallahKızlar ben gebelik adına hiç tedavi olmadım iğne ilaç hiç bişey eşimde diyorki şu virüs işi bitsin tedavi olalım diyor inşallah gerek kalmaz
Amin canım doğru söylüyorsun Maalesef görüyoruz allah önce sağlıklı sonra hayırlı ameli salih evlatlar nasip etsin inşallahGörüyoruz televizyonlarda annesini babasını döven öldüren, elin kızını veya oğlunu öldüren hırsızlık yapan, uğursuzluk yapan dolu. Rabbim o yüzden Peygamber Ahlakından olan evladlar versin verecekse dini bütün
Evet beklemek insanı yoruyor bazen diyorum allahım sen nasip et ben nasıl geçtiğini anlamıyayım hiç korkmuyorum da boş gebelik oldu ya yine olurnu olmazmi allah esirgesin tabi zor çık zor bi süreçAminn insallah ❤. 1 sene daha beklivez o zaman
Biz istediğimizi planlayalım rabbimin de bizim için planı var :)Evet beklemek insanı yoruyor bazen diyorum allahım sen nasip et ben nasıl geçtiğini anlamıyayım hiç korkmuyorum da boş gebelik oldu ya yine olurnu olmazmi allah esirgesin tabi zor çık zor bi süreç
İşte bu çok doğru allahım sen büyüksün kalbimizi feraha eriştirBiz istediğimizi planlayalım rabbimin de bizim için planı var :)
Tabiki eriştiricek. Rabbim dilemedikçe biz diliyemeyiz. Dilemişki bizde istek var :)İşte bu çok doğru allahım sen büyüksün kalbimizi feraha eriştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?