Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eşimin durumunu öğrenmeden önce, 7 ay boyunca adetten 10 gün önce başlardım belirti aramaya , bide giderdim 1 hafta önceden test yapmaya başlardım , bide o çizgiyi görmeye çalışırdım , ayy ne salakmışımŞimdi umurumda değil

Sen de açmışsın çeşmeleri yapmayın böyleee ya çaresi olmayan bir derdimiz olsaydı? Şükredip dua edip bekleyelim

9 yıllık evliyim.
Ben daha lisedeyken bu teekedilen bebeklere inanılmaz üzülüp kendim yapmak yerine evlat edinicem diyodum. Iyi düşünün. Belki de bu şekilde olacaksındır. O da hemen sonuçlanmıyor bildiğim. Burda sümüklü böceğin hikâyesi var onu bir oku çok güzel.

Ümitsizlik değil kuzucuğum olmazsa ise onu düşünüyoruz :)
Tabiki çok güzel bi düşünce ama insan hep kendinden olmasını ister ya o duyguyu anneliği hissetmek yaşamak varya rabbim sana gönlün kadar güzel bir evlat versin ne diyeyim

Nolcakki hem cok sevap. Eşimin gönlüde evlatlık almadan yana Hic olmazsa hazır yapılmısı var.
Evlatlık almanın da bir sürü prosedürü var. 30 yaşını doldurmak şartı ve 5 yıl evli ooma şartı aranıyor. Sonra hemende çocuğu vermiyorlar önce inceliyorlar sonra gozlemliyorlar sonra uygunsa dava açıyorsunuz soy bağı değiştirme davası oda sürüyor biraz en sonunda çocuğu veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…