Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napayım canım. 9u pikdi bugün test negatif. Aynı bamam aynı tas. Siz nasılsınız bakıyım?
Çok şükür iyiyiz kuzumm ♥
Hiç belli olmaz erkenden test yapmayın üzmeyin boşa kendinizi. Eşinin değerleri nasıl bakıldı mi tekrardan?

Çok şükür iyiyiz kuzumm ♥
Hiç belli olmaz erkenden test yapmayın üzmeyin boşa kendinizi. Eşinin değerleri nasıl bakıldı mi tekrardan?
Virüs işi çıktı tekrar bakılamadı. Bekliyoruz bakalım insallah erken yapmışımdır.

ya kizlar erken hamilelik testi yaptim cikmadi amma adetme daha 9 gun var sizce cokmu erke n 28 gunde bi oluyom 13 cu gunu yumurtalamayi gordum

ya kizlar erken hamilelik testi yaptim cikmadi amma adetme daha 9 gun var sizce cokmu erke n 28 gunde bi oluyom 13 cu gunu yumurtalamayi gordum
Biraz daha bekle ben erken gebelik testine inanmıyorum...

Beklememeyi becerebilsem olacak. Yaklaştım gibi stresi yenmeye.
Bende bir yumurta vardı onun ne zaman çatladıgi bilinmiyodu sürpriz yapıyor her defasında yumurtalarım bi gittim ki çatlamış amaaan zaten yumurta yok dedik kafamıza göre takıldık önceden beklerim duş almazdım yastık koyardım vs vs Rabbimin mucizesi işte sen elinden geleni yap gerisi takdir ı ilahi

Biliyorum senin ne yaşadığını unutur muyuuum? Bunlar bana hep güzel örnekler. Normalde sende stresliydin. Yani stres derken özlüyordun sürekli düşünüyordun biliyorum. Allah sana onu hayırlı evlat etsin inşallah. Gerçekten çok sevinmiştim. Hala çok mutluyum senin adına.

Ben aşırı aşırı stresliydim kuzum anlatamam sana..
Allah razı olsun bitanem inşallah tez vakitte gelsin cennet kokulun, anneciim beklettim ama geldim işte desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…