Napayım canım. 9u pikdi bugün test negatif.Kuzumm napıyosun bakalımmm
Daha var aslında regle.Gelmedimi kırmızılarrrr?
Çok şükür iyiyiz kuzumm ♥Napayım canım. 9u pikdi bugün test negatif.Aynı bamam aynı tas. Siz nasılsınız bakıyım?
Virüs işi çıktı tekrar bakılamadı. Bekliyoruz bakalım insallah erken yapmışımdır.Çok şükür iyiyiz kuzumm ♥
Hiç belli olmaz erkenden test yapmayın üzmeyin boşa kendinizi. Eşinin değerleri nasıl bakıldı mi tekrardan?
İyi o zaman bakalım... Hala bir umut var o zaman...Daha var aslında regle.
inşallah bitanem üzme yıpratma kendini boşa, bi bakmışsın hiç beklemediğin anla oluvermisVirüs işi çıktı tekrar bakılamadı. Bekliyoruz bakalım insallah erken yapmışımdır.
Hep var elhamdülillah.İyi o zaman bakalım... Hala bir umut var o zaman...
İnşallah canım aminnnEpey de geçmiş ya gelecekse vaktinde gelsin yoksa dokuz ay gelmesin inşallah
Beklememeyi becerebilsem olacak. Yaklaştım gibi stresi yenmeye.inşallah bitanem üzme yıpratma kendini boşa, bi bakmışsın hiç beklemediğin anla oluvermis
Kaç yıllık evlisin yaş kaçbende cok istiyrumm
9 u pikdise bugune cikarmiydi ?Napayım canım. 9u pikdi bugün test negatif.Aynı bamam aynı tas. Siz nasılsınız bakıyım?
Biraz daha bekle ben erken gebelik testine inanmıyorum...ya kizlar erken hamilelik testi yaptim cikmadi amma adetme daha 9 gun var sizce cokmu erke n 28 gunde bi oluyom 13 cu gunu yumurtalamayi gordum
10 aydir evliyim bi kz hamilelik oldu amma oda kalbi durduKaç yıllık evlisin yaş kaç
Bende bir yumurta vardı onun ne zaman çatladıgi bilinmiyodu sürpriz yapıyor her defasında yumurtalarımBeklememeyi becerebilsem olacak. Yaklaştım gibi stresi yenmeye.
Cok yeni evlisin kuzum ilk evliliğin tadını cıkartsana :)10 aydir evliyim bi kz hamilelik oldu amma oda kalbi durdu
Bi arkadaş 9.günde öğrenmişti. Ama çatlamadan itibaren saymak gerekiyormuş.9 u pikdise bugune cikarmiydi ?
Biliyorum senin ne yaşadığını unutur muyuuum? Bunlar bana hep güzel örnekler.Bende bir yumurta vardı onun ne zaman çatladıgi bilinmiyodu sürpriz yapıyor her defasında yumurtalarımbi gittim ki çatlamış amaaan zaten yumurta yok dedik kafamıza göre takıldık önceden beklerim duş almazdım yastık koyardım vs vs Rabbimin mucizesi işte sen elinden geleni yap gerisi takdir ı ilahi
Ben aşırı aşırı stresliydim kuzum anlatamam sana..Biliyorum senin ne yaşadığını unutur muyuuum? Bunlar bana hep güzel örnekler.Normalde sende stresliydin. Yani stres derken özlüyordun sürekli düşünüyordun biliyorum. Allah sana onu hayırlı evlat etsin inşallah. Gerçekten çok sevinmiştim. Hala çok mutluyum senin adına.
Güzel kalbinnBen aşırı aşırı stresliydim kuzum anlatamam sana..
Allah razı olsun bitanem inşallah tez vakitte gelsin cennet kokulun, anneciim beklettim ama geldim işte desin♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?