Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba her ay 5 gun oncesı adet oluyorum sebebi ne bilmiyorum ama bugun leke seklinde. Basladı... Yerlesme dıcem ama kısmet

Kızlar bugün günümdü ve tabikisi gene hevesim kursağımda kaldı kırmızıları gördümbu nasıl iş anlamadım güya düşükten sonra kolay gebelik oluyormuş hepsi yalan vakti zamanı nezamansa ozaman.ben çok yoruldum ya millet pata pata doğuruyor benim çevremde henüz zorlananı görmedim.buda bizim imtihanımızmış

Canım bende bugün regl oldum kısmet üzülme herşeyin bir zamanı var. Bu aralar çakşır suyunu çok duyar oldum ondan alıp içmeyi düşünüyorum eşimede keçiboynuzu özü vermeyi aslında oda kullansa çakşırı iyi olur ama ikna etmem çok zor .

Bende iyiyim canım çok şükür bugün kasıklarımda ağrılarım oldu galiba usuttum biraz
Bu kasıklara ne olduysa benimde bütün gün ağrıdı durdu ama ben alıştım çünkü kurtajdan sonra sürekli ağrımaya başladı kasıklarim belim falan

Canım yanıyor her kırmızıyı gördüğümde sonra tekrar kalkıyorum.canım çakışır suyu neye iyi geliyor? Allahım tez zamanda bizlere bebek nasip etsin

Kızlar birkaç gün içinde yumurtlama olacak ovu testine göre. İki gündür akıntım da var ama bu akıntıda ara ara kan da var sanki adetin ilk başındaki zamanlar gibi hatta bugün çok az pıhtılı gibiydi. Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir ya da normal bir durum mu?

Canım yanıyor her kırmızıyı gördüğümde sonra tekrar kalkıyorum.canım çakışır suyu neye iyi geliyor? Allahım tez zamanda bizlere bebek nasip etsin
Canım erkeklerde cinsel gücü artırıyor afrodizyak yani hemde sperm kalitesini sayısını artırıyor morfoloji sıkıntılarını gideriyor, kadınlarda da yumurtanın kalitesini ve sayısını artırıyor bunu kullanıp ikiz hamile kalan çok kişi var . Bende denemeyi düşünüyorum o yüzden .kızlar size tavsiyem eğer ovulasyon testi yapıyorsanız pik olana kadar gün aşırı ilişki piki gördüğünüz gün ve onu takip eden 3 gün yani toplamda 4 gün ilişki yaşayın. Eğer spremde sıkıntı varsada gün aşırı deneyin. İlişki sonrası hemen kalkıp banyo yapmayın sabah bırakın banyoyu ve ilişki sonrası en az yarım saaar belinizin altına yastık koyun. İlişki öncesi eşinize sert türk kahvesi ve bitter çikolata yedirin . Spremleri hızlandırı. Ve mümkünse sabah ilişki olsun sabah daha canlı olurlar.

Canım yaşadığın lekelenme ovulasyon lekelenmesi bazı insanlarda yumurtama zamanı yaşanır normaldir ve yumurtlama belirtisidir . Bıgünleri bol bol değerlendir canım. Allah nasip etsin kuzum en kısa zamanda .

çok güzel tavsiyeler ama icraat olsada hamilelik yok canım ya ben sanırım tüp bebek deneyecem haziranda eşimlede konuştuk çok yoruldum beklemekten.oldu oldu olmadı bırakacam artık.yani beklemenin çokta anlamı yok artık... kırmızıları gördüm sinirlerim zıpladı gene

Canım allahtan umut kesilmez bu çakşır suyu ile ne olmayanların olmuş hazirana kadar deneyebilirsin bence istersen araştır netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…