Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaşadığın lekelenme ovulasyon lekelenmesi bazı insanlarda yumurtama zamanı yaşanır normaldir ve yumurtlama belirtisidir . Bıgünleri bol bol değerlendir canım. Allah nasip etsin kuzum en kısa zamanda .
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim

Bende aldım çakşır suyu ve hayıt suyu kullanıyoruz eşimle ama biz sabahları aç karnına tüketiyoruz
Canım allahtan umut kesilmez bu çakşır suyu ile ne olmayanların olmuş hazirana kadar deneyebilirsin bence istersen araştır netten
Kızlar çakılır otuda olurmu nasıl demlenşyor nasıl içiliyor bilginiz varmı? Suyu kadar etkilimidir acaba

Bende senin gibi düşünmüştüm ama 7 ay oldu hala tık yok

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler eşimde iler hareket sayısı çok düşük zaten bunu deneyeceğim

Benim yumurtlama devam ediyor sanırım

Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendiriyorsunuz ya. Ben yumurtlamadan beri 5 gündür üst üste değerlendiriyorum:) yeterlimi acaba :)

Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendiriyorsunuz ya. Ben yumurtlamadan beri 5 gündür üst üste değerlendiriyorum:) yeterlimi acaba :)
canım 2 günde bir devam etmek iyiymiş spermler açısından bende 3 gün üst üste düşünüyorum ondan sonra 2 günde bir :))

canım 2 günde bir devam etmek iyiymiş spermler açısından bende 3 gün üst üste düşünüyorum ondan sonra 2 günde bir :))

Ozaman bende gün aşırı yapim bundan sonra :) arkadaşa ovülasyon testi alamadım diyorum o ne diyor. Tabi ilk denemede hamile kalınca bilmemesi çok normal biz herşeyi öğrendik valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…