Canım günde 3 kez aç karnına bir çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu üstünüde normal su koyup içiyorsun . Bazıları sek bir kahve fincanı içiyormuş.Çakşır suyu nasıl tüketiliyor
Anladım canım teşekkür ederimCanım günde 3 kez aç karnına bir çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu üstünüde normal su koyup içiyorsun . Bazıları sek bir kahve fincanı içiyormuş.
Amin canım inşallah. Teşekkür ederimCanım yaşadığın lekelenme ovulasyon lekelenmesi bazı insanlarda yumurtama zamanı yaşanır normaldir ve yumurtlama belirtisidir . Bıgünleri bol bol değerlendir canım. Allah nasip etsin kuzum en kısa zamanda .
Amenna inşallah canım netten güvenip isteyebileceğim bir yer var mı? Özelden yazarsan sevinirim ve nasıl kullanacağımıCanım allahtan umut kesilmez bu çakşır suyu ile ne olmayanların olmuş hazirana kadar deneyebilirsin bence istersen araştır netten
Bende aldım çakşır suyu ve hayıt suyu kullanıyoruz eşimle ama biz sabahları aç karnına tüketiyoruzAmenna inşallah canım netten güvenip isteyebileceğim bir yer var mı? Özelden yazarsan sevinirim ve nasıl kullanacağımı
SiDe işe yaradımı ve bunu nezaman içmeye başlamam lazımBende aldım çakşır suyu ve hayıt suyu kullanıyoruz eşimle ama biz sabahları aç karnına tüketiyoruz
Bende aldım çakşır suyu ve hayıt suyu kullanıyoruz eşimle ama biz sabahları aç karnına tüketiyoruz
Kızlar çakılır otuda olurmu nasıl demlenşyor nasıl içiliyor bilginiz varmı? Suyu kadar etkilimidir acabaCanım allahtan umut kesilmez bu çakşır suyu ile ne olmayanların olmuş hazirana kadar deneyebilirsin bence istersen araştır netten
Onu bilmiyorum canım ben direk suyunu aldımKızlar çakılır otuda olurmu nasıl demlenşyor nasıl içiliyor bilginiz varmı? Suyu kadar etkilimidir acaba
Haydı bastırrrr :)))) boş durmaBenim yumurtlama devam ediyor sanırım ☺
Kızlar bugün günümdü ve tabikisi gene hevesim kursağımda kaldı kırmızıları gördümbu nasıl iş anlamadım güya düşükten sonra kolay gebelik oluyormuş hepsi yalan vakti zamanı nezamansa ozaman.ben çok yoruldum ya millet pata pata doğuruyor benim çevremde henüz zorlananı görmedim.buda bizim imtihanımızmış
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler eşimde iler hareket sayısı çok düşük zaten bunu deneyeceğimCanım erkeklerde cinsel gücü artırıyor afrodizyak yani hemde sperm kalitesini sayısını artırıyor morfoloji sıkıntılarını gideriyor, kadınlarda da yumurtanın kalitesini ve sayısını artırıyor bunu kullanıp ikiz hamile kalan çok kişi var . Bende denemeyi düşünüyorum o yüzden .kızlar size tavsiyem eğer ovulasyon testi yapıyorsanız pik olana kadar gün aşırı ilişki piki gördüğünüz gün ve onu takip eden 3 gün yani toplamda 4 gün ilişki yaşayın. Eğer spremde sıkıntı varsada gün aşırı deneyin. İlişki sonrası hemen kalkıp banyo yapmayın sabah bırakın banyoyu ve ilişki sonrası en az yarım saaar belinizin altına yastık koyun. İlişki öncesi eşinize sert türk kahvesi ve bitter çikolata yedirin . Spremleri hızlandırı. Ve mümkünse sabah ilişki olsun sabah daha canlı olurlar.
Benim yumurtlama devam ediyor sanırım
canım 2 günde bir devam etmek iyiymiş spermler açısından bende 3 gün üst üste düşünüyorum ondan sonra 2 günde bir :))Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendiriyorsunuz ya. Ben yumurtlamadan beri 5 gündür üst üste değerlendiriyorum:) yeterlimi acaba :)
canım 2 günde bir devam etmek iyiymiş spermler açısından bende 3 gün üst üste düşünüyorum ondan sonra 2 günde bir :))
Selam kuzular ben test yapamadım malesef koyde kaldık. Yarınn nasipse nasılsınız görüşmeye li
Kaç gün gecikti senin. Hadi bize müjdeli haber ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?